Bencil bir insan mışım ben😔

Bu konuda bi çözüm yolum yok malesef hem küçük bebegim var hemde bu konuda asla taviz vermez eşim çok karşı çalışmama
Çok özür dilerim ama neden çalışmanıza karşı bir adamla evlendiniz yani benim çalışmama karşı bi adamla evlenmem için evde oturup koca parası yemenin zevkli gelmesi lazım

Bu konuda bi çözüm yolum yok malesef hem küçük bebegim var hemde bu konuda asla taviz vermez eşim çok karşı çalışmama

ne demek eşim karşı?
çalışmak için kimsenin izin alman gerekmiyor. çocuğun uygun yaşa geldiğinde dik dur, uygun bir işe gir.
kadınların en temel hakları için erkeklerin ağzına bakmasına sinir oluyorum.

Beni fikrimden vazgeçirmedi aksine iş inada bindi daha çok istiyorum taşınmayı
Siz kayınvalidenizle anlaşabilen o nadir gelinlerden misiniz? Eğer öyleyse yorumumu geri alıyorum, ben yazınızı yanlış kurgulamışım.

Eşim bana çalışma dese "de yürü git ordan" derim. Ama ev eski taşınalım demek de duruma göre değişiyor. Biz güzel bir semtte kiradayiz. Ev eski, aynı apartmanda içinin bakımına göre ev kiraları 700den 1200e kadar fazla. Evet bildiğiniz 1200. Ama biz bu semti ve apartmanı seviyoruz. Evler genelde eski yapım ama içi bakımlı eve taşınsak 1000 lira fazla veririz. Hiç de mantıklı gelmiyor. Öyle bir şey olablir mı? Bizim için semt önemli takıntıliyiz. Taşınma emlakçı masrafını bir kere gözden çıkarsak bile her ay bin lira fazla bermek ne bileyim. Ki hali hazırda ev kiramız da düşük değil. Siz yeni eve taşınalım derken kira ne kadar artıyor mesela. Onu da düşünün. Eşin ailesi düşük kiralı yere taşınacakmış tam tersi sizin isteğiniz ile bir değil ki. Yine taşınma masrafı aynı olacak ama verilen kira düşecek. 1 yılda amorti edecek belki. Kıyaslama mantıklı gelmedi.

Kadın kadının düşmanı gerçekten
Bu kkda hep çalışmayan kadının söz hakkı olmaz kafası nasıl bir kafa anlamıyorum
Kadın çalışmıyorsada söz hakkı var
Evinin işini yapıyo cocuguna bakıyo bunlar iş değil dışarda çalışmak iş bir tek
Gerçekten sinir oluyorum böyle hemen konu çalışmak değilken hemen çalışmıyorsan söz hakkın yokculara

Sonuna kadar haklısın.Ne demek bencil yani sacmalığa bak.Bence sonuna kadar kavga et rahat edemesin

Kiranın yüksek olması nedeniyle taşınmak keyfi olmuyor canım maddi açıdan yetersiz kalmanın çaresizliği oluyor.Evi eski bulmak bence keyfi oluyor.Siz aslında evet kvlerin neden taşınacağını söylememiştiniz.Şimdi fikrim değişti eş haklı olabilir

Parayı veren düdüğü çalıyor her zamanki gibi Ev hanımı olmak da çok zor hem nankör iş hemde iş vereni nankör oluyor. Taşınma konusunda da bi ilerleme kaydeteceğinizi sanmıyorum. Ağzınızın tadi bozulmadan 3 gün surat yapıp oturun oturduğunuz yerde diyorum. Çünkü ilerleyebilecek bir potansiyel barındırmıyor evliliğiniz. Çok kafayı takıp yıpratmayın kendinizi. Kocanız da acımayın çatır çatır yiyin parasını ondan gizli biraz kenara par atmayı da unutmayın malum dünya hali.

Canım bunu biz söylemiyoruz ama var olan bu maalesef sizin çok sevdiğiniz bir arkadaşınız var hakkatten çok seviyorsunuz size dese ki gelincik seninle eve çıkalım sen çalış eve para getir bende yemek yapıp bulaşık yıkayayım kabul eder miydiniz? Erkekler eşlerini çalıştırmak istemiyor çünkü parayı ben kazanıyorum rahat harcarım mantığı güdüyor. Ev işi yemek bulaşık iş değil mi diyorsunuz. Tamam is bunlarda iş ama bunların adama bi katkısı yok ki yani adam eşinden ayrılsa kirli çarşaf üzerinde de yaşar ama kadın eşinden ayrılsa çarşaf alacak parası olmayacak neden bir insana bağımlı yaşansınki

Kiraları yüksekse , evlerini değiştirmek istiyorlarsa bu onları bağlar , size neymiş ki ben anlamadım ?

Kiralarını ödemiyorsunuz ki siz taşıyasınız , bence çok saçma .

Niye annenler taşınıyor da biz taşınmıyoruz diye ağlama krizleri geçirip sinir olacağınıza çalışmak istiyorum ve çalışacağım diye kriz geçirin. Elinizde kendi paranız olsa şimdi açar internetten ev arar yarın da gider tutardınız eşiniz de gık diye kalırdı

Ev arkadaşlığıyla evliliği nasıl bağdaştırdınız anlamadım
Bu zihniyette birisiyle zaten evlenmesin kimse
Ben çalışılmasına karşı değilim
Ama bazı kadınlar çalışmayan kadınları söz sahibi yok ezik gibi görmesine karşıyım
Bende evliyim çalışmıyorum birgün eşimden böyle muamele görmedim
Hep benim param senin paran dedi imasını dahi hissetmedim
Her zamanda söz hakkım var
Evlilik kimisine göre iki ortaklı bir şirkettir sizin anlattığınız evlilik böyle birşey olsa gerek
Ama kimisininde iki kişinin gönül birlikteliğidir
Allah herkese gönül birlikteliği yaşatmayı nasip etsin

Ama bu gereksiz annemcilik o zaman da bitmez ki .

Bu kadın diretti çalıştı diyelim ki , bu sefer de adam rahatlayıp hepten düğünlerde sahte dolarları savuran amcalar gibi ailesine para saçabilir

Ama bu gereksiz annemcilik o zaman da bitmez ki .

Bu kadın diretti çalıştı diyelim ki , bu sefer de adam rahatlayıp hepten düğünlerde sahte dolarları savuran amcalar gibi ailesine para saçabilir
Benim emeğim vermiyorum der hesabını ayırır. Başta en önemi haklarından çalışma hakkını kaptırıp sonra annesi taşınıyor diye ağlamak faydasız

Amin Allah gönül birliği nasip etsin ama bütün hayatınızı bir adamın vicdanına ve sevgisine bırakıyorsunuz. Dinde bile önce tedbir sonra takdir demişler. Mehir bile eşin pislik herif çıkar seni boşamak ister yoksul kalmasın kadın diye kadına verilen bir nevi nafaka iken şu dönemde bir erkeğe tamamen güvenmek doğru değil evet sevebilir evet değer verebilir ama benim eşim der ki bana bisey oldu işten çıktım neden seni de rezil edeyim çalış paran yine istersen senin olsun bu çok güzel bişey şimdi bu adam bana bakar bunu hissediyorum diye oturup calismamazlık etmek işin kolayına kaçmak bence

Eşinizin ailesindeki keyif bende olsa, Rockefeller Köşkü'ne taşınmıştım. Hayaller muazzam valla, sizin de ağzınıza bal çalsınlar ancak.

İş konusunda da, kira konusunda da eşinizi bencil buldum. Kendinizi savunmakta haklısınız. Daha dişli olmanız lazım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…