Bencil bir insan mışım ben😔

Çok teşekkür ederim canım inşallah şuan zaten eşim istese ben istemem isteyemem çünkü bebegim çok küçük onu kimseye emanet edemem şu zamanda

Bir defa, öncelikle siz kendiniz kendi evinizden rahatsız olduğunuz konuları eşinize bildirmişsiniz.
Üstüne, masraflardan bahsetmiş ve sizin isteğinizi yerine getirmemiş.
Hadi diyelim masraflar külfetli geldi, taşınmak kolay birşey değil.

Sizin yaklaşımınız yanlış.
Fakat davanızda haklısınız.
Eşinizi karşınıza alın, eğer annenin masraflarını sen karşılayarak anneni taşıyacaksan, önce biz taşınacağız.
Sen önce benim ile olan ailene karşı sorumlusun, annene karşı sorumlulukların bizden sonra gelir.
Sen önce bir kendi ailenin ihtiyaçlarını karşıla, ondan sonra annenin/babanın ihtiyaçlarına yönel.

Eğer biz taşınmıyorsak, kusura bakma, annenin de taşınmasına müsade edemem.
Dersin konuyu kestirip atarsın.

Tabikide yani ben çalışıyorum benim para demedi hiç bi zaman aksine maaşı hep bende durur harcayıp bitirmeyim diye

Keşke bütün cevaplarımı okusaydınız sonra cevap yazsaydınız anlardınız neden böyle oldugunu

Valla çok haklısınız teşekkür ederim bunların hepsini söyleyecem akşam

Öyle birşey yaparsa başına ne gelecegini de çok iyi biliyor

Asıl bencil eşiniz. Sizin ihtiyaciniz varken annemde annem derse tartışma çıkması normal. Bence kabul etmeyin.

Eşim çalışmama izin vermiyor ne demek ya izin mi alacaksınız çalışmak için? ayrıca gerekçe de var para yetmiyorsa taşınamıyorsanız bende çalışayım dersiniz sizde çalışmak isteseniz çalışırsınız siz evi eski bulduğunuz için taşınmak istiyorsunuz isteğiniz yeni bir ev yani asıl sizinde biraz keyfi sırf evi sevmediğinizden ama kayınvalidenlerin durumu iyi dğeil daha az kira vermek için taşınacaklar eşinize ne masrafı olacak anlamadım.

aslında yeni taşınmamışsın bulduğun evin kirası da iyiymiş yani çok para farkı yok

sen de taşın onlar da taşınsın

sonuçta taşıyacak adamlarla pazarlığı da iki evlik yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…