Hep bize bişey söylerler zaten kendileri nasıl hiç görmezler çok masumlar maşallahEşim de beni fesat kadın biliyoronun bakış açısı ile alakalı hiç umrumda da değil...
Asil kendisi cok bencil.bunu diyerek size duygu somurusu yapip bikerek pskilojinizle oynuyor. Hem bencil hem cakal. Siz istedginiz kadsr aglayin annesi aramis belliki evden haberdar. Malesef bu durumlarda gizlide olsa tasiyacak ben para vermedim diyecektir. Esimden biliyorumOturdugumuz ev biraz eski bikaç gün önce eşime taşınalım burdan dedim ve bana birsürü bahane buldu yok çok işim var yok taşıma parası çok tutuyor şu bu diye birsürü şey söyledi şimdide gelmiş bana diyo bi ev varmış kirası düşükmüş annemgili (kayınvalidemi) oraya taşıyalım dedi tabi bütün masraflar bizim cebimizden çıkacak bende kavga ettim ben isteyince birsürü bahane buluyorsun annengile gelince taşıyalım diyosun dedim bana çok bencilsin dedi sinirlendim agladım böyle bişey olmayacak dedim siz olsaydınız napardınız kızlar nolur bi akıl verin bana kafayı yiyecem
Ben çalışıpta söz hakkı olmayan parasını istediği gibi harcayamayan maaş kartı kocasında olan kadınlarda var diyorumHer istediğinizi alabiliyorsunuz demek hımmm. Zaten çalışmayın o zaman. Kârı koca çalışanlar da bile her istediğini alamayan var. Her istediğini alabilmek büyük büyük lüks. Pek de karşılaşmıyorum öyle olanlarla. Baya baya iyi kazanıyor eşiniz. Gönül birlikteliği de güzel bir şey tabii. Ama karşımdaki gönül birlikteligindeki kişinin gönlü aileme bir şey yapacağım zaman kiriliyorsa laf ediyorsa olmaz diyorsa napayım ben o gönlü. Benle aynı gönülde degil ki. Ben gönlü geniş severim. Hele çocuğumun rizki falan. 2bin 3bin verince aileye çocuğun rizkindan dünyalar eksilmez ya. Zaten cocuk rizkiyla gelirmiş ya. Keşke kadın ister çalışır ister çalışmaz kime ne mantığı da erkek için de uygulansa.. mesela o zaman da bizler için kadın ister evi süpürür ister yemek yapar kime ne olurdu ne güzel olurdu. Ama çalışan çalışmayan fark etmez hep kadında. Hem iş hem ev hayatında eşitlik istiyorum ben ya. Mesela kadınlar da kolay yükselsin istiyorum. Eşit maaş olsun özelde hep istiyorum gibi gibi.
İş başvurusunda koca izin belgesi mi istiyorlar?O iş öyle olmuyor malesef evliyim ve çocugum var bi sorumlulugum var kocamın izni olmadan nasıl çalışabilirim ki
portakalsuyuu hanımefendi benim zaten küçük cocugum var ne demek sırtını kocana dayamışsın ya
Siz kimsiniz şartlar oluşur çalışırsın çalışmazsın diyorum yüz kere size
İnsanları hemen çalışmıyosun söz hakkın yok diye yargılama diyorum anlamıyo musunuz
Kimsenin şartlarını bilemezsiniz diyorum ama
Siz çalışıyosunuz paranızı kazanıyosunuz diye egonuzu başkaları üzerinden okşamaya milllete ahkam kesmeye devam edin
Ben bim A101 e bile torpille girilen küçük bir ilçede yaşıyorum ve imkanın yok
Çalışmak kötü birşey mi dedim de hemen sırtınızı dayayın diyorsunuz
Çocugum büyüsün inş 4 5 yıla işim hazır merak etmeyin
Evet ben eşime sırtımı dayarım oda bana dayar
Biz hayat arkadaşıyız iyi günde kötü günde bizde ayrım yok
Kimseye ahkam kesmeyin diyorum ben sadece kimsenin yaşadığı şartlarını bilemezsiniz
Bak cocugum olursa değişir diyorsunuz
Bak konu sahibinin bebeği varmış benimde var
Demek istediğim herkes çalışır çalışmaz
Bu ya bir tercihtir yada o an mecburiyettir imkan yoktur
Oturdugumuz ev biraz eski bikaç gün önce eşime taşınalım burdan dedim ve bana birsürü bahane buldu yok çok işim var yok taşıma parası çok tutuyor şu bu diye birsürü şey söyledi şimdide gelmiş bana diyo bi ev varmış kirası düşükmüş annemgili (kayınvalidemi) oraya taşıyalım dedi tabi bütün masraflar bizim cebimizden çıkacak bende kavga ettim ben isteyince birsürü bahane buluyorsun annengile gelince taşıyalım diyosun dedim bana çok bencilsin dedi sinirlendim agladım böyle bişey olmayacak dedim siz olsaydınız napardınız kızlar nolur bi akıl verin bana kafayı yiyecem
Çok haklısın gerçekten çalışmıyorum ama sonuçta benimde evim yani illa çalışıp para kazanmak saglamıyor ki söz hakkını sonuçta iki kişi evleniyorKadın kadının düşmanı gerçekten
Bu kkda hep çalışmayan kadının söz hakkı olmaz kafası nasıl bir kafa anlamıyorum
Kadın çalışmıyorsada söz hakkı var
Evinin işini yapıyo cocuguna bakıyo bunlar iş değil dışarda çalışmak iş bir tek
Gerçekten sinir oluyorum böyle hemen konu çalışmak değilken hemen çalışmıyorsan söz hakkın yokculara
Valla baya tartıştık akşam benim gönlüm olmadan bir lira dahi vermiceksin dedim ay aklıma geldikçe sinir oluyorum yaaSonuna kadar haklısın.Ne demek bencil yani sacmalığa bak.Bence sonuna kadar kavga et rahat edemesin
Canım tamam haklı taşınsınlar ben bişey demiyorum ama ellerindeki parayı dikkatli kullansınlar ozaman kötü şeyler için kullanmasınlar versinler kiralarını tamam haklı ama bana maddiyatı öngörüp onları taşıyalım demesi haklımı senceKiranın yüksek olması nedeniyle taşınmak keyfi olmuyor canım maddi açıdan yetersiz kalmanın çaresizliği oluyor.Evi eski bulmak bence keyfi oluyor.Siz aslında evet kvlerin neden taşınacağını söylememiştiniz.Şimdi fikrim değişti eş haklı olabilir
Ben sürekli para biriktiriyorum zaten ama sonra da dayanamıyorum işleri iyi gitmiyor veriyorum borcu oluyor veriyorum bende de hata var aslında niye vicdan yapıyosun kiParayı veren düdüğü çalıyor her zamanki gibiEv hanımı olmak da çok zor hem nankör iş hemde iş vereni nankör oluyor. Taşınma konusunda da bi ilerleme kaydeteceğinizi sanmıyorum. Ağzınızın tadi bozulmadan 3 gün surat yapıp oturun oturduğunuz yerde diyorum. Çünkü ilerleyebilecek bir potansiyel barındırmıyor evliliğiniz. Çok kafayı takıp yıpratmayın kendinizi. Kocanız da acımayın çatır çatır yiyin parasını ondan gizli biraz kenara par atmayı da unutmayın malum dünya hali.
Nasıl yani kötü şeyler için kullanmasınlarCanım tamam haklı taşınsınlar ben bişey demiyorum ama ellerindeki parayı dikkatli kullansınlar ozaman kötü şeyler için kullanmasınlar versinler kiralarını tamam haklı ama bana maddiyatı öngörüp onları taşıyalım demesi haklımı sence
Bazı kişilere bunları anlatamazsınız boşverinÇok haklısın gerçekten çalışmıyorum ama sonuçta benimde evim yani illa çalışıp para kazanmak saglamıyor ki söz hakkını sonuçta iki kişi evleniyor
Onları baglamıyor işte keşke öyle olsa şuan bu konuyu açmazdım zaten ister taşınlar ister taşınmasınlar der geçerdim ama emlakçı parası taşıma parası elektrik su açtırma yani hepsine toplu para lazım bu kadar parada onlarda yok oyüzden paranın yarısı bizden çıkacakKiraları yüksekse , evlerini değiştirmek istiyorlarsa bu onları bağlar , size neymiş ki ben anlamadım ?
Kiralarını ödemiyorsunuz ki siz taşıyasınız , bence çok saçma .
Keşke bu kadar kolay olsa bende çok isterdim kendi paramı kazanıyım ama malesef defalarca tartıştık bu çalışma mevzusunu sonuç evdeyimNiye annenler taşınıyor da biz taşınmıyoruz diye ağlama krizleri geçirip sinir olacağınıza çalışmak istiyorum ve çalışacağım diye kriz geçirin. Elinizde kendi paranız olsa şimdi açar internetten ev arar yarın da gider tutardınız eşiniz de gık diye kalırdı
Valla çok dogru bir tespit zaten şimdi bile sürekli para veriyor anasına ozaman maaşın yarısını verir sonra bende toptan anasına veririm onuAma bu gereksiz annemcilik o zaman da bitmez ki .
Bu kadın diretti çalıştı diyelim ki , bu sefer de adam rahatlayıp hepten düğünlerde sahte dolarları savuran amcalar gibi ailesine para saçabilir
Ahh bacımm sen onları bi görsen aldıkları para belli ama aldıkları şeylerde belli herşeyin en iyisi en kalitelisi alınır onlarda masa takımı eskidi diye gidilir hemen yenisi alınır bu yüzden bu yaşakadar ev sahibi olamamışlar zatenEşinizin ailesindeki keyif bende olsa, Rockefeller Köşkü'ne taşınmıştım. Hayaller muazzam valla, sizin de ağzınıza bal çalsınlar ancak.
İş konusunda da, kira konusunda da eşinizi bencil buldum. Kendinizi savunmakta haklısınız. Daha dişli olmanız lazım ama.
Canım biz 5 senedir oturuyoruz burda ve ben bianda hadi taşınalım diye kalkmadım 2 senedir taşınalım diye diretiyorum ama bi şekilde hamilelikti dogumdu araya girdi bu zamana kaldı gerçekten çok bakımsız sevmiyorum kendi evim gibi hissedemiyorum artık. Biz burda 800 oturuyoruz buldugum ev 1000 lira çok aman aman bir fark yok aslında. Valla annesi memnun zaten hiç taşınmak istemiyor eşimle ablası zorluyor taşın diye kaynanama kalsa taşınmazbu olayda aslında en büyük hata annemgili oraya taşıyalım diye bunu sizinle paylaşması
zira taşınacak olan annesi o da gerekirse yardım edecek
sizin oturduğunuz ev eski vs
ne kadar zamandır oturuyorsunuz orada
yeni taşınmak isteyeceğiniz evler kaç para oturduğunuz kaç para
işim çok cümlesinin bahane olduğu açık
madem öyle biz ucuz eve çıkalım deseydiniz annen yerinden memnun deyip biraz da zarf atsaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?