Bencil bir insan mışım ben😔

Asil kendisi cok bencil.bunu diyerek size duygu somurusu yapip bikerek pskilojinizle oynuyor. Hem bencil hem cakal. Siz istedginiz kadsr aglayin annesi aramis belliki evden haberdar. Malesef bu durumlarda gizlide olsa tasiyacak ben para vermedim diyecektir. Esimden biliyorum

portakalsuyuu hanımefendi benim zaten küçük cocugum var ne demek sırtını kocana dayamışsın ya
Siz kimsiniz şartlar oluşur çalışırsın çalışmazsın diyorum yüz kere size
İnsanları hemen çalışmıyosun söz hakkın yok diye yargılama diyorum anlamıyo musunuz
Kimsenin şartlarını bilemezsiniz diyorum ama
Siz çalışıyosunuz paranızı kazanıyosunuz diye egonuzu başkaları üzerinden okşamaya milllete ahkam kesmeye devam edin
Ben bim A101 e bile torpille girilen küçük bir ilçede yaşıyorum ve imkanın yok
Çalışmak kötü birşey mi dedim de hemen sırtınızı dayayın diyorsunuz
Çocugum büyüsün inş 4 5 yıla işim hazır merak etmeyin
Evet ben eşime sırtımı dayarım oda bana dayar
Biz hayat arkadaşıyız iyi günde kötü günde bizde ayrım yok
Kimseye ahkam kesmeyin diyorum ben sadece kimsenin yaşadığı şartlarını bilemezsiniz
Bak cocugum olursa değişir diyorsunuz
Bak konu sahibinin bebeği varmış benimde var
Demek istediğim herkes çalışır çalışmaz
Bu ya bir tercihtir yada o an mecburiyettir imkan yoktur

Ben çalışıpta söz hakkı olmayan parasını istediği gibi harcayamayan maaş kartı kocasında olan kadınlarda var diyorum
Ben çalışmadıgım halde eşim esirgemez şartlarımıza göre istediğimi alırım yada almam söz hakkım var diyorum
Bilmem bu seffer anlatabildim mi
Çok zengin değiliz elbette her istediğimi almam eşimin bir lirasını boşuna harcamamaya çalışırım
Burda çalışmayanın söz hakkı yok denildiği için örnek verdim öyle değil diye
Sizi niye rahatsız etti anlayamadım
Herkes herkes eşit olsa malesef değil
Kadınların yükü keşke daha az olsa
Ben konu sahibinede aileye para vermesinde demedim niye beni alıntıladınız anlamadım
Durumu varsa yardım edebilir zaten ailesine
Ama söz hakkı kadının yoktura katılmıyorum

konu niye yine yine yeniden çalışan çalışmayana geldi yahu..
konu sahibesinin eşi çalışmasına izin vermiyormuş.
çalışmayan bir kadın değil yani. çalışmasına izin verilmeyen çalışması kocasının iznine tabi bir kadın.
elbette taşınmak için söz hakkı olmaz. baştan kaçırmış ipin ucunu.

O iş öyle olmuyor malesef evliyim ve çocugum var bi sorumlulugum var kocamın izni olmadan nasıl çalışabilirim ki
İş başvurusunda koca izin belgesi mi istiyorlar?
Siz istediğinizde çalışabilmelisiniz aksi takdirde eşinizin size uyguladığı şiddete girer, eğer öyleyse buna dur demelisiniz.

Önce sakin olursanız anlaşabiliriz diye düşünüyorum. Sizin verdiğiniz örneklerden yola çıkarsak çalışan kadına bile eziyet eden adam yok mu var. O kadin calismasa adam kapinin onune birakir o kadini hos biraksa daha iyi en azindan calistigi kadina kalir oyle bir adamdan kurtulur ama bu onlarin tercihi. Gelelim is bulamama mevzusuna ia bulamayabilirsiniz yada cocugum kucuk diyebilirsiniz ama siz kadin calismak zorunda degil diyorsunuz bence anlatmak istediğinizi düzgün ifade edemiyor yada şu an çevirmeye çalışıyorsunuz.
Gelelim sizin şu an ki sinirinize Birincisi ben hiç bir yorumda sizi rencide etmek istemedim hatta sizin üzerinizden dahi örnek vermedim. Hatta size esimin dusuncesini anlattım ama siz kalkıp, benim eşimi asagilayici bir sekilde "senin kocan bana guvenme çalış dediyse bu senin sorunun benim öyle bi derdim yok cok şükür " mihvalinde biseyler okursanız bende size sırtınızı kocanıza dayamışsınızı rahaaat rahaaat kullanırım daha sizi sıkıştırıp kalbinizi kırardım ama bunu yapmak maalesef bende duygusal bir tatmin oluşturmuyor. O yüzden kalkıp bana siz çalışıyorsunuz ego tatmini yapıyorsunuz diyemezsiniz. Heleki boyle açık bir mecrada adama insan bi dönüp kendine bakmaz mı diye sorarlar.

portakalsuyuu Siz kimsiniz beni sıkıştırıp kalbimi kırıyosunuz pardon haddinizi bilin
Kendinizi ne zannediyorsunuz
Kendinizi ne kadar önemsiyorsunuz
Duygusal tatmin oluşturmuyormuşta kırmıyormuş birde
Sizin gibi egosu tavan bir insanla muhatap daha fazla olmayacağım
Egonuzda boğulun inşallah

bu olayda aslında en büyük hata annemgili oraya taşıyalım diye bunu sizinle paylaşması

zira taşınacak olan annesi o da gerekirse yardım edecek

sizin oturduğunuz ev eski vs

ne kadar zamandır oturuyorsunuz orada

yeni taşınmak isteyeceğiniz evler kaç para oturduğunuz kaç para

işim çok cümlesinin bahane olduğu açık

madem öyle biz ucuz eve çıkalım deseydiniz annen yerinden memnun deyip biraz da zarf atsaydınız

Çok haklısın gerçekten çalışmıyorum ama sonuçta benimde evim yani illa çalışıp para kazanmak saglamıyor ki söz hakkını sonuçta iki kişi evleniyor

Canım tamam haklı taşınsınlar ben bişey demiyorum ama ellerindeki parayı dikkatli kullansınlar ozaman kötü şeyler için kullanmasınlar versinler kiralarını tamam haklı ama bana maddiyatı öngörüp onları taşıyalım demesi haklımı sence

Ben sürekli para biriktiriyorum zaten ama sonra da dayanamıyorum işleri iyi gitmiyor veriyorum borcu oluyor veriyorum bende de hata var aslında niye vicdan yapıyosun ki

Nasıl yani kötü şeyler için kullanmasınlar

Çok haklısın gerçekten çalışmıyorum ama sonuçta benimde evim yani illa çalışıp para kazanmak saglamıyor ki söz hakkını sonuçta iki kişi evleniyor
Bazı kişilere bunları anlatamazsınız boşverin
Anca kendi egolarını tatmin ederler burda ahkam keserler
Kimsenin tercihine saygıları yoktur birtek kendi doğruları vardır
Sizin de yanlışınız kocanız izin vermediği için çalışmıyorum demek
İstemiyorsanız yada imkanınız yoksa yada geçim sıkıntınız yoksa çalışmayabilirsiniz
Ama eşiniz izin vermediği için değil kendiniz istemediğiniz için çalışmayın
Allah yardımcınız olsun
Eşinizle orta yolu bulursunuz inş

Kiraları yüksekse , evlerini değiştirmek istiyorlarsa bu onları bağlar , size neymiş ki ben anlamadım ?

Kiralarını ödemiyorsunuz ki siz taşıyasınız , bence çok saçma .
Onları baglamıyor işte keşke öyle olsa şuan bu konuyu açmazdım zaten ister taşınlar ister taşınmasınlar der geçerdim ama emlakçı parası taşıma parası elektrik su açtırma yani hepsine toplu para lazım bu kadar parada onlarda yok oyüzden paranın yarısı bizden çıkacak

Keşke bu kadar kolay olsa bende çok isterdim kendi paramı kazanıyım ama malesef defalarca tartıştık bu çalışma mevzusunu sonuç evdeyim

Ama bu gereksiz annemcilik o zaman da bitmez ki .

Bu kadın diretti çalıştı diyelim ki , bu sefer de adam rahatlayıp hepten düğünlerde sahte dolarları savuran amcalar gibi ailesine para saçabilir
Valla çok dogru bir tespit zaten şimdi bile sürekli para veriyor anasına ozaman maaşın yarısını verir sonra bende toptan anasına veririm onu

Ahh bacımm sen onları bi görsen aldıkları para belli ama aldıkları şeylerde belli herşeyin en iyisi en kalitelisi alınır onlarda masa takımı eskidi diye gidilir hemen yenisi alınır bu yüzden bu yaşakadar ev sahibi olamamışlar zaten

Canım biz 5 senedir oturuyoruz burda ve ben bianda hadi taşınalım diye kalkmadım 2 senedir taşınalım diye diretiyorum ama bi şekilde hamilelikti dogumdu araya girdi bu zamana kaldı gerçekten çok bakımsız sevmiyorum kendi evim gibi hissedemiyorum artık. Biz burda 800 oturuyoruz buldugum ev 1000 lira çok aman aman bir fark yok aslında. Valla annesi memnun zaten hiç taşınmak istemiyor eşimle ablası zorluyor taşın diye kaynanama kalsa taşınmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…