• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bencil,duygusuz eş..

tetchy

'İnsanlık müessesesine kaim olanlara'
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
353
184
103
Merhaba arkadaşlar.
Belki herkesin kısmen bu anlattıklarım gibi dertleri vardır fakat benim çok üst üste geldi artık boğuluyorum.
Konu eşim, bana karşı içinde bı hırsı,nefret duygusu var.

Örneğin yanlış yaptığım birşeyde direkt salak mısın vs. hakaretlere başlar. Herkesi eleştirmeye eksiklerini yüzüne vurmaya bayılır tabi en rahat bana yapabiliyor.
Ailenin en küçüğü olduğum için ailem üzerime çok düşer eşimde bunu bilir ve onların yanında canım ,hayatım gayet iyi kendi ailesinin yanında yanımdaki koltuk boş olsa dahi karşı sıkışık koltuğa gider oturur ve birşey söylerim duymaz bile. Bunu kendisine kaç kez söyledim beni içimin fesat olması ile suçladı.

(İş hayatımı bıraktım hamilelik döneminde daha sonrasında oğlum çok zor bebeklik dönemi geçirdi sağlık açısından devam etmedim.Esimde devam etmemi istemedi.)
Alışverişte(market, giysi, ayakkabı) vs. her aldığımı eleştirir olumsuz yorum yapar. Çocuğuma yaz ve kış girişlerinde iki üç takımı zor alır. Maddi açıdan bir sıkıntı yok tamamen kendi ruh haline göre karar veriyor. Bende artık tartışmaktan uğraşmaktan yoruldum. Kendi alışverişimi yapıyorum çocuğumuza ise onunla birlikte. Marketi, pazarı kendisi yapar. Durum böyle olunca tüm yük kendi üzerinde ama kendisi istedi.Yaklaşık bir haftadır oğluma iç çamaşırı almamız gerektiğini söylüyorum sebebini sordu, bende kullandıklarının artık küçüklüğünü artık çocuğun rahat edemediğini soyledim yorum yapmadı bu akşam tekrardan hatırlattım birşeyide kendin becer dedi. Yani artık bu adamla neyi tartısayım kendim halletmeye kalkınca olay ona söylediğim de olay . Kalktim odadan , ne kadar değersiz olduğumu düşünüyorum ne kadar ezik. Beni bu hale kendisi getirdi her durumda bastırdı. Ne yapmalıyım artık inanın boşanmayı dahi düşünüyorum gururumu çok kırıyor çok yıpratıyor,her tartışmadan kendisini haklı olarak çıkartıyor hakaretler, aşağılamalar, küfürler.Tartismiyorum bile artık,beni anlamak için uğraşmayı bırakın dinlemez bile söylediklerimin onun için bı anlamı yok.Hicbir başarımı taktir etmez,kendisinin en ufak başarısını binlerce kez anlatır
Ne söylesem bı konu hakkında hemen muhalefet olur tam zıttı ne ise onu savunur. Beni haksız duruma düşürmek için gerekirse araştırırda durur..

Böyle işte çok üzgünüm, kırgınım karışık,saçma sapan yazmış olabilirim kusura bakmayın sadece içimi dökmek istedim ......

İnsanlar kavga esnasında karakterini belli ediyor. Küfrün, aşağılamanın, hakaretin olduğu bir yerde huzur olmaz bence.
Hiç mi yüzü kızarmıyor daha sonrasında.
Böyle Bi insanla ömür geçirmek çok zor.

İnsanlar kavga esnasında karakterini belli ediyor. Küfrün, aşağılamanın, hakaretin olduğu bir yerde huzur olmaz bence.
Hiç mi yüzü kızarmıyor daha sonrasında.
Böyle Bi insanla ömür geçirmek çok zor.
Hiç bir zaman kendisi haksız değil. Sadece bir kez özür diledi benden oda çok büyük bir olaydı. Ömür geçirmek zor evladım için sabretmek zorunda hissediyorum kendimi çok düşkün babasına. Ayrılsak çok sıkıntı çıkarır eşim çocuk konusunda eminim ve bu sebepten de korkuyorum..

Öncelikle çalışın...kaç yaşında çocuğunuz?

Bosanirsak çocuk konusunda sikıntı çıkarır diye çocuğunuzu mutsuz bir aile ortamına mahkum etmeyin..

Sanki sevilecek ömür geçirecek hayatı paylaşacak eş değil de, boks ringine çıkmak için rakip almış gibi..
Bu nasıl adam ya kolaylıklar diliyorum gerçekten.

Terapistee götürün diyeceğim ama onunlada kapışır.
Hiç bilemedim valla
Teşekkür ederim..
Diyorum ya hiç bir zaman kendinde soru görmez iki kez iş değiştirdi. Çıkış sebeplerinide her zaman kendini haklı olarak anlattı herkese ama eminim ki bu davranışlarından dolayı çıkarıldı.

Öncelikle çalışın...kaç yaşında çocuğunuz?

Bosanirsak çocuk konusunda sikıntı çıkarır diye çocuğunuzu mutsuz bir aile ortamına mahkum etmeyin..
3 yaşında zor bebeklik geçirdi daha yeni yeni toparlıyor ve şuan için birakabilecegim kimse yok biraz da o sebep engel çalışmama..

Hiç bir zaman kendisi haksız değil. Sadece bir kez özür diledi benden oda çok büyük bir olaydı. Ömür geçirmek zor evladım için sabretmek zorunda hissediyorum kendimi çok düşkün babasına. Ayrılsak çok sıkıntı çıkarır eşim çocuk konusunda eminim ve bu sebepten de korkuyorum..

İşte şu kendini hiçbir zaman haksız görmeyen, empati yapamayan insan türü var ya onlar bana çok tehlikeli geliyor. Hep haklı olmak diye bir şey yok ki hayatta. Bunu kabullenme in nesi kötü. Egoları nasıl bir zarar görüyorsa artık ve bunu eş dediği insana karşı yapıyorlar. Dışarıda ki Ahmete Mehmete değil.
Bunlar insanın ömrünü yavaş yavaş çürütüyor.
Ne diyeyim üzülüyorum böyle konuları gördükçe, inşallah düzelir diye temenni edebilirim sadece. 😐

Eşinizin babası nasıl

Böyle bir insanla hayat geçmez ben olsam sabredemem. Düşünüyorum bir şeyler yapılabilir mi düzelir mi diye bir şey bulamadım valla
Evet bende gece gündüz bunu düşünüyorum. Adam artık öyle suçluyor ki beni çoğu şeyde susup kalıyorum. Çok kavgalar ettim çok mucedele ettim ama olmuyor çok cirkinlesiyor sonunda..

İşte şu kendini hiçbir zaman haksız görmeyen, empati yapamayan insan türü var ya onlar bana çok tehlikeli geliyor. Hep haklı olmak diye bir şey yok ki hayatta. Bunu kabullenme in nesi kötü. Egoları nasıl bir zarar görüyorsa artık ve bunu eş dediği insana karşı yapıyorlar. Dışarıda ki Ahmete Mehmete değil.
Bunlar insanın ömrünü yavaş yavaş çürütüyor.
Ne diyeyim üzülüyorum böyle konuları gördükçe, inşallah düzelir diye temenni edebilirim sadece. 😐
Aynen dediğiniz gibi..Teşekkür ederim.

Küçümse. Vallahi bak ölümüne küçümse. Yüzünde hep alaycı, küçük gören bir ifade olsun. Ne dese ne yapsa alaycı bir ifadeyle bak yüzüne. Noldu derse gülümseyip hiiiiç de. Kafayı yesin dingil. Kesin başak burcudur.

Böyle adamın yüzüne bir kere patlardim feleği şaşar. Niye kendinize böyle davranmasına izin veriyorsunuz. Eş oldunuz diye size istediği gibi davranamaz. Saygi duymak zorunda. Keşke böyle terbiyesiz adamları (ve sırf üzerinizden ego tatmin ediyor!) baba etmeseniz. Böylelerin babaligi da bir halta benzemez. Buna iyice bir rest cekmek lazim. Ya kendine ceki düzen verir ya güle güle. Ailenize yazık. Bu kadar üstüne düştükleri kızına böyle adam rastlamış.

Böyle adamın yüzüne bir kere patlardim feleği şaşar. Niye kendinize böyle davranmasına izin veriyorsunuz. Eş oldunuz diye size istediği gibi davranamaz. Saygi duymak zorunda. Keşke böyle terbiyesiz adamları (ve sırf üzerinizden ego tatmin ediyor!) baba etmeseniz. Böylelerin babaligi da bir halta benzemez. Buna iyice bir rest cekmek lazim. Ya kendine ceki düzen verir ya güle güle. Ailenize yazık. Bu kadar üstüne düştükleri kızına böyle adam rastlamış.
Evet malesef doğru söylüyorsunuz . Benim yanlış tercihlerim yüzünden bu hayatı yaşıyorum. Çocuk olduktan sonra tam belli etti karakterini.

KV ve kp kendi tüm aile bireyleri ile kusler herkes her konuda haksız eşimin tüm davranışları ikisinde de mevcut..
Aynı benimkileri anlattınız herkes kötü herkes kıskanç bı bunlar çok iyi. Bayram oluyor değil akraba bir tane komşu bile kapıyı çalmıyor. Eşimi de farklı sanmıştım git gide onların çocuğu olduğunu gösteriyor. Şartlarım sizle aynı Allah hayırlı kapılar açsın bize

Aynı benimkileri anlattınız herkes kötü herkes kıskanç bı bunlar çok iyi. Bayram oluyor değil akraba bir tane komşu bile kapıyı çalmıyor. Eşimi de farklı sanmıştım git gide onların çocuğu olduğunu gösteriyor. Şartlarım sizle aynı Allah hayırlı kapılar açsın bize
Aynı aynı kendi anne babası ailesi ile anlaşamayan sevmeyen insanlar benimi sevsinler benimsesinler diye düşünüyorum bazen . Amin inşallah..

Back
X