- 13 Kasım 2019
- 244
- 600
- 103
- Konu Sahibi gosrilankago
-
Ben hayatımda hiç kaka silmedim bir zahmet babası olarak sen yap ben dokunamam dedim ama kendi yine de silmedi , çocuğu olan diğer arkadaş sildi baktı ki biz birbirimize gircezBen de çocukluyum ama konu sahibine katılıyorum valla, 10gun koca 10gun birilerine ya da birilerinin çocuklarına göre tatil yapabileceğimi sanmıyorum...
Benzer bir plan bizde de var, çocuklu çiftin biri eşimle ben bir diğerinin çocuğu büyük sayılır... o çift gelecekse ben gelmeyeyim bile dedim yaniçocuğunu beğenmemek asla değil ama 5-6 yaşında kız çocuğu, tatil boyu oğlumla oynamak isteyecek minciracak öpecek oyuncaklarıyla oynayacak ay içim şişti düşünürken... aynı ekiple pikniğe gittik eğlenmekten çok yoruldum kendi oğlum sakin olmasına rağmen... çocuğum oyalansin diye yanıma aldığım tüm sesli oyuncaklarıyla durmaksızın oynadı alıp kırmak istedim hepsini gerçekten çok zor...
Bir de merak ettim kakayi silme olayını nasıl geri püskürttünüz
Ordu halinde tatil yapmak nedir abi çok zevksizsiniz eşinizle basbasa tatil yapmak varken neden sürüce gidiyorsunuzAltı çift on iki kişilik bir arkadaş grubumuz var,ikisi çocuklu diğer dört çift çocuksusuz.Her sene birlikte tatile gideriz ama bu sene pandemiden dolayı kaş kalkan tarafında villa kiralayalım dedik. Geçen sene hepbirlikte gittiğimiz tatillerde çocuklardan dolayı dinlenmek yerine daha çok kafamız şiştiği için bu sene dört çift plan yaptık ve diğer arkadaşlara da durumu anlattık. Kısaca dedik ki çocukları bırakacak yer bulabiliyorsanız dahil olabilirsiniz yoksa kimse tatilinde çocuk derdi çekmek istemiyor, onlarda anlayışla karşıladılar, ya da biz öyle sandık.
Biz tabii villa bakıyoruz filan derken çocuklu çiftlerden biri dedi ki biz annemi ayarladık çocukları bırakıp geleceğiz. Biz de tamam dedik , sıkıntı yok. Neyse beş çift villa kiraladık ama tabii villa fiyatları uçmuş durumda yani 8 kişilik bakacakken 10 kişilik villa tuttuk.
Konuya geleyim, bugün arkadaş aradı ve dedi ki annem müsait olmayacakmış mecbur çocuğu da getiricez, bir de gitmiş diğer çocuklu arkadaşlara da söylemiş onlar da demiş ki o zaman biz de gelelim en kötü şişme yatak getiririz sonuçta koskoca villa. Ben arkadaşa anlayışsızlık yaptığını ve eğer gelmek istiorlarsa ayrı bir villa tutmalarını söyledim. Bir de gelmiş bana diyor ki ne var yani 12 kişiyiz herkes yarım saat çocuklarla ilgilense hepbirlikte hallederiz. Sanki ben bütün sene onların veledine bakmak için çalıştım.
Arkadaşa parasını iade ettik ve yine bizim tuttuğumuz villa bölgesinde dört kişilik kiralayabilecekleri villaları gönderdim. Kısaca dedik ki gidin dördünüz ve çocuklar ayrı villada kalın bize bulaşmayın,yanınızda bakıcı götürün cocukları bırakıp yanımıza gelirsiniz.Biz böyle yapınca bu sefer dediler ki aynı villada kalmayacaksak biz gelmeyiz. Gelmeyin dedim ben de, tabii şu an bizimle konuşmuyorlar, çok anlayışsız davranıyormuşuz.
Sizce bunun ortak bir çözümü var mı? Ben neden sırf çocukları olduğu için daha anlayışlı olan taraf olmak zorundayım , neden tatilimde gürültü, çiş, kaka derdi çekip yok sigara içme gece ses yapmayalım diye kendimi kısıtlamak zorundayım. Benim de yılda 25 gün tatilim var neden gönlümce tatil yapmak istediğimde bencillikle suçlanıyorum.
En son sanırım tatili komple iptal edip adult otele gideceğiz çocuğu olmayanlarla, çünkü villa kiralıyorsak çocuksuz tatil yapma hakkımız yok.
Kaşdaki villalarda genelde temizlik elemanı ve aşçı fiyatın içinde oluyor siz sadece alışveriş yapıyorsunuz aşçı isteğinize göre pişiriyor topluyor istediğiniz taktirde ev temizliği de yapılıyor hatta bazılarında şöför bile var gece alkol alıp eve dönmek isterseniz diyeElin çocuğuna neden bakasınız
Sitede bir dönem arkadaşlarla otururduk tamam bize geldiklerinde mecbur ama biz çocukla gitmezdik birimiz kalırdı vs
Yani sonuçta tatilde kendi çocuğum bile zorlarken o kadar kişiyi neden huzursuz edeyim
Ama 10 kişi çocuk olmasa da çok zor değil mi
Yani yene içme yıkanma nasıl oluyor
Biz 3 kişilik ailemiz ile gittiğinde iki makine bulaşık çıkıyor günlük 10 kişi ne yiyip içiyorsunuz
O nu bunu bilmemde siz kimsinizde bir yavruya bir cocuga velet diyorsunuz üslubunuz igrenc o aile insallah sizle asla barismazda tatil plani yaptigi birinin cocugu hakkinda bu denli seviyesiz bir kelime kullanan biriyle umarım birdaha bir araya gelmez .Altı çift on iki kişilik bir arkadaş grubumuz var,ikisi çocuklu diğer dört çift çocuksusuz.Her sene birlikte tatile gideriz ama bu sene pandemiden dolayı kaş kalkan tarafında villa kiralayalım dedik. Geçen sene hepbirlikte gittiğimiz tatillerde çocuklardan dolayı dinlenmek yerine daha çok kafamız şiştiği için bu sene dört çift plan yaptık ve diğer arkadaşlara da durumu anlattık. Kısaca dedik ki çocukları bırakacak yer bulabiliyorsanız dahil olabilirsiniz yoksa kimse tatilinde çocuk derdi çekmek istemiyor, onlarda anlayışla karşıladılar, ya da biz öyle sandık.
Biz tabii villa bakıyoruz filan derken çocuklu çiftlerden biri dedi ki biz annemi ayarladık çocukları bırakıp geleceğiz. Biz de tamam dedik , sıkıntı yok. Neyse beş çift villa kiraladık ama tabii villa fiyatları uçmuş durumda yani 8 kişilik bakacakken 10 kişilik villa tuttuk.
Konuya geleyim, bugün arkadaş aradı ve dedi ki annem müsait olmayacakmış mecbur çocuğu da getiricez, bir de gitmiş diğer çocuklu arkadaşlara da söylemiş onlar da demiş ki o zaman biz de gelelim en kötü şişme yatak getiririz sonuçta koskoca villa. Ben arkadaşa anlayışsızlık yaptığını ve eğer gelmek istiorlarsa ayrı bir villa tutmalarını söyledim. Bir de gelmiş bana diyor ki ne var yani 12 kişiyiz herkes yarım saat çocuklarla ilgilense hepbirlikte hallederiz. Sanki ben bütün sene onların veledine bakmak için çalıştım.
Arkadaşa parasını iade ettik ve yine bizim tuttuğumuz villa bölgesinde dört kişilik kiralayabilecekleri villaları gönderdim. Kısaca dedik ki gidin dördünüz ve çocuklar ayrı villada kalın bize bulaşmayın,yanınızda bakıcı götürün cocukları bırakıp yanımıza gelirsiniz.Biz böyle yapınca bu sefer dediler ki aynı villada kalmayacaksak biz gelmeyiz. Gelmeyin dedim ben de, tabii şu an bizimle konuşmuyorlar, çok anlayışsız davranıyormuşuz.
Sizce bunun ortak bir çözümü var mı? Ben neden sırf çocukları olduğu için daha anlayışlı olan taraf olmak zorundayım , neden tatilimde gürültü, çiş, kaka derdi çekip yok sigara içme gece ses yapmayalım diye kendimi kısıtlamak zorundayım. Benim de yılda 25 gün tatilim var neden gönlümce tatil yapmak istediğimde bencillikle suçlanıyorum.
En son sanırım tatili komple iptal edip adult otele gideceğiz çocuğu olmayanlarla, çünkü villa kiralıyorsak çocuksuz tatil yapma hakkımız yok.
Zevklerimizi tartışacak değiliz, bütün yıl eşimle haftasonları defalarca tatil yaptım zaten ikisinin de yeri benim için ayrı güzel. Sizin hoşlanmadığınız şeylerden hoşlanıyor olmam beni zevksiz yapmaz.Ordu halinde tatil yapmak nedir abi çok zevksizsiniz eşinizle basbasa tatil yapmak varken neden sürüce gidiyorsunuz
Keşke bana yükselmeden önce googleda bi aratsaydınızO nu bunu bilmemde siz kimsinizde bir yavruya bir cocuga velet diyorsunuz üslubunuz igrenc o aile insallah sizle asla barismazda tatil plani yaptigi birinin cocugu hakkinda bu denli seviyesiz bir kelime kullanan biriyle umarım birdaha bir araya gelmez .
Arkadas ortaminizin seviyesini bilmem ama gidin başka bir ortamda bir cocuga velet diye hitap edin gorursunuz yükselmeyi. Elinde Google gezip oh dur suna su kelimeyi soylimde sonuçta Google da anlami başka halk dilinde baska aaa ne yukseldin al sana Google tatil yapacaniz arkadaslarinizda sizin seviyenizdeyse tatil eglenceli gececek sizin acinizdan sizinde ilerde olursa "veletleriniz"tatil keyfine degme gitsinKeşke bana yükselmeden önce googleda bi aratsaydınız
Velet kelimesi oğul çocuk anlamına gelmektedir.
Kendileri kültürlü insanlar oldukları için onların yanında velet dediğimde sizin gibi yükselmiyolar merak etmeyin.
Bayadır girmemiştim cinnet anlarında genellikle yazıyorum. Evle ilgili de hiç bir gelişme yok kv hala evimize çökmüş durumdaGosri seni ev ile ilgili konunla hatırlıyorum yoktun bayadir :) Ve bu arada haklısın boşver.
Mantıklı.Bayadır girmemiştim cinnet anlarında genellikle yazıyorum. Evle ilgili de hiç bir gelişme yok kv hala evimize çökmüş durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?