Bencil erkek..

Miss.Heraa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
162
25
298
Merhaba kızlar, size sormak istiyorum fikirlerize ihtiyacım var. Erkek arkadasımla bir bucuk senedir bi ilişkimiz var daha önceki konularımda da anlattım bazen. Gercekten seviyorum, cok neşeli eglenceli beraber cok eglendigim birisi. Ama artık farkediyorum ki hayat görüşü ve beklentiler olarak cok farklıyız.
Mesela ben sevgilimle aynı şehirdeyim haftada 3-4 görüsmek istiyorum uzak da oturmuyoruz ama o haftada 1 vakit ayırabiliyor. Calısmıyor bu arada okuyor öyle yogun da degil. İnsan sevdigiyle nasıl daha fazla görüsmek istemez?
Ben yalnız yaşıyorum ailem farklı bir şehirde ben üniversite okuyorum. Şu gune kadar bana hic destek olmadı ne evde tekim diye geldi ne grip oldugumda yanımda oldu. Hep ilac ic dinlen gecer askım falan gibi cümleler..
Anneannem vefat etti adam aksamı arkadaslarıyla rakıya gitti. Kavga cıkardım bana yaslı insan o ölümde dahil hayata herşey olabilir gibi bişey dedi.
Erkek kankalarına aşırı düşkün ve onların gazına da geliyor beni erkek arkadaslarının yanına hep cagırdı bas basa hic görüsemedik bi ara. Bunu söyledigimde, benim vaktim yok o kadar görüşüyoruz ya işte arkadaslarımı satamam dengelemeye calısıyorum dedi.
Arkadaslarının yanına gide gide artık bana kanka muhamelesi yapmaya basladılar sonra bi gün bu erkek arkadasım bana, artık yakın arkadas gibi olduk (cinsellik yok bu arada bazı şeyler oluyor tabi) dedi. Ben cinselligi kastettigini düşünüyorum. Sonra bu sorun cözüldü tabi şimdi o anlamda iyiyiz.
En son olarak öyle cok konusmayı sevmez mesela 3 günde bie telefonda konusuruz, mesajlasırız genelde onda da 2 saatte bi yazarız. Ben ilgisiz kaldıgımı söyledigimde de elimden gelen bu diyo.
Genclik cagımdayım iliski kavgalarından sıkılıyorum sorun cıkarma diyo herşeye tamam dememi onun ilgisizligini kabullenmemi istiyor resmen.
Yani şimdi kızlar sorum şu, bu adamı sevdigim için ve cidden alıskanlık oldugu icin bırakamıyorum. Ama cidden gelecegimi göremiyorum hic evlilik falan hayalleri bile konusmuyor arada laf arası şaka yapar mesela hemen kapatır. Ben napmalıyım bilmiyorum bi yandan senelerimi yemek istemiyorum bi yandan cidden neseli ve eglenceli vakit geciriyoruz beraberken. Sizin dikriniz nefir?

ben konuyu okudum ama Ayata arkadasımızıdan farklı dusunmuyorum. Cekılmez, cekme canım. daha unı okuosun bilmem ne. kımler neler cıkar karsına. bunun gıbı uyumsuz sevgısız ılgısız adam ıcın kendını neden yıpratıcaksın. Boşver

Sevgilin seni sevmiyor. 3 günde bir aramak hangi ilişkide var eski ingiliz filmlerinde olur ya adamla kadın evlidir ama aynı evde birbirlerini nadir görürler onlar gibisiniz ayrıl gitsin

senelerini yeme güzelim kalan ömrünü yak gitsin çünkü 1,5 sene aslında 50 seneden daha kıymetlidir.
sen buyur devam et yak kendini..
benim annem 45 yaşında 20 yıllık evliliğini 2 çocuk olmasına rağmen benim daha yaşayacak hayatım var bununla geçmez diye bitirdi.. sen kaç yaşındasın ki senelerimi yemek istemiyorum diyorsun??
neşeli ve eğlenceli vakti gel beraber de geçiririz bak ben çok kafayımdır. istediğin o olsun. önemli olan sorumluluk sahibi, ilişkisine sahip çıkacak adamı bulmakta.
şimdi şapkanı önüne alıp sen düşün bakalım.

Konularınıza göz attım da aynı Ada'm hem sizi aldatmış, affetmişsiniz.
Hem ilgisizmiş. Hem dansçılarla eğlenmiş.
Bdv deki bütün konularınız bu Ada'm üstüne.
Bence dertlerinizden kurtulmak için bu Ada'mdan kurtulun.

Geçmiş yıllarına yanmak yerine gelecek yıllarını heba etme. Alışkanlıklar da değişir. Onunla bir hayata alıştığın gibi onsuz bir hayata da alışırsın.

Erkekler evlenince sevgili dönemine göre daha da ilgisizleşiyorlar genelde. Seninki evlensen yüzüne bakmaz anlattığına göre. Zaten çok seviyor gibi de gelmedi, çabalamadığına göre. Baksana hastalanmışsın gelmemiş, yakınını kaybetmişsin destek olmamış. Kötü günde destek olmayacaksa ne işe yarar ki?

Adamın sizi sevdiğini dusunmuyorum. Bir de erkek arkadaşlarının ortamına sürekli sizi sokması nedir ya anlamadım. Her şeyin yeri ayrıdır arkadas. Benimde 2 yıldır bir iliskim var daha onun arkadaşlarıyla bir kere oturtmamistir beni ne gerek var onlar ayrı sen ayrısın senin adının geçmesi bile beni rahatsız eder der..

kocan değil, çocuğun yok. ekstra şans vermen için hiçbir sebep yok. gencecik kızsın. bırak git hayatını yaşa. hep diyorum böyle ilgisiz, sizi sallamayan adamlarla vakit kaybedeceğinize yalnız olun daha iyi. bu adamlar insanın tüm özgüvenini, yaşam enerjisini çekip alıyorlar maalesef. güzel günleri kaçırıyorsun bence takılıp kalarak. gelecek de düşünmüyormuşsunuz zaten. durman hata.

Sevgilin seni sevmiyor. 3 günde bir aramak hangi ilişkide var eski ingiliz filmlerinde olur ya adamla kadın evlidir ama aynı evde birbirlerini nadir görürler onlar gibisiniz ayrıl gitsin
Ya sevmedigini düşünmüyorum karakter yapısı böyle gercekten. Daha önceki iliskisi de bu ilgisizligine dayanamadıkları ve kıskanclık yapmadıgı icin bitmiş. Ama dediklerinizde haklısınız teşekkür ederim

Ben olsam bırakırım.

Ben niye kendimi yıpratayım?

işin mı yok Allah askına
bu nası bi adam oyle

sevmiyor, ilgi duymuyor, sizi merak etmiyor, belki de sizin bu işi bitirmenizi bekliyor
yan yanayken herkes iyi geçinebilir. bununla avunmayın
Teşekkür ederim fikriniz için. Gercekten ama sevmedigini düşünmüyorum cünkü cok uzun zamanımız gecti beraber yan yanayken bakısından tavrından anlarsınız ayrılma konusu gecince cok ugrastı zamanında düzeltmek icin beni sevdigini özledigini de söyler ama yapısı böyle ilgisiz umursamaz ve cok bencil. Ben böyl biriyle senelerin gecmesi konusunda mantıksal bi karar almayı düşünüyorum sanırım ondan. Sagolun cevabınız icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…