Bencil erkek..

Karakter yapısı öyle olabilir doğrudur ama gel gör ki sen böyle bir ilişki istemiyorsun durumdan memnun olsan buraya yazma gereği duymazdın erkek arkadaşını çekebilecek misin öyle düşün istersen yukarda arkadaşın yazdığı gibi eğlence her yerde bulunuyor sen hastayken yanına gelmeyen umursamayan adam bence seni haketmiyor kalkmış bi de laf sokuyor paşam heheeeyy

bu ne yaa
bence bu ilişkide seven taraf sensin
3 günde bir telde konuşmak da nedir.
Ya bu anormal degil mi? Ben 3 günde bir telde konusmanın anormal oldugunu inandıramıyorum bunu hangi kız türkiyede yaşar böyle ilişki mi olur? Ona göre her gün sabah aksam telde konusmak yapmacıkmıd kimse kimsenin sesini duymadım diye cıldırmazmış bi günde. Sagolun fikriniz icin :)

Anlattiklarinizdan sanki bana sevgiliniz başka biriyle daha gorusuyor gibi geldi. Sizinle çok az gorusuyor ve gorustugunuzde yakinlasmalariniz oluyor sanırım o yüzden sizi idare ediyor.

Haklısınız gercekten 1 gün mutluysam beraber 5 gün mutsuzluk yaşıyorum 1 gün cok iyi hissediyosam yaptıgı bişeyle 1 hafta kafama takıyorum yaşımda 22 kucuk de degilim. Sagolun fikriniz icin :)

karakteri ne olursa olsun insan sevdiğine tavizde bulunmalı.
hiçbir şeyi kabul etmiyorsanız bugününüzü geleceğinize uyarlayın.
evde hasta yatağınızda bu adamın sizi umursamadığını, arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini düşünün, çocuğunuzla ilgilenmediğini vs.
bakın ben de umursamaz bir insanım normalde
ama sevdiğim için cihanı yakarım.

Cok teşekkur ederim yorumunuz icin :) evet hep bu cesaretli kararlar alabilen kadınlara özenşiyorum ve takdir ediyorum. Ben cesaretli biri degilim sanırım ondan bu aylardır kafamda olan şeyleri yapamamıs olmam dediklerinizi degerlendirecegim sagolun :)

Awwww erkek arkadaşınızın davranışları bana bir yerden tanıdık geliyor.
Ayrıl veya ayrılma diyemem.

Ama sende onun sana davrandığı gibi davran... ilgilenme, görme, duyma, arama, sorma, arkadaşlarını öncelik olarak tut vs...

Bu ilişkinin ilerisi yok. Adamda beklentilerinizi karşılayacak türde bir istek yok.
Bu adama bağlanmayın bence. Sadece eğlenmek hoşça vakit geçirmek için takılıyorsanız takılın. Tıpkı onun yaptığı gibi.
Sizin için özel biri olmasın. Evlilik düşünmeyin. Bu tür beklentileriniz olursa üzülürsünüz.

Şimdiden en ufak bir fedakarlık etmiyor.Evlilik zamanını düşünemiyorum bile.Bunun gibiler evliliğe de yanaşmaz.Aşk acısıyla ortada kalma sakın.Seni nasıl cepte görüyor.Nasıl bi rahatlık, burnundan kıl aldırmama hayret.

Siz sevgililiği çok yanlış anlamışsınız. Siz kendinizi sevgili mi zannediyorsunuz? Bence orta mesafeli bir arkadaş gibisiniz. Ama sevişiyoruz falan deme boşa arkadaşlar da sevişir ne olacak?

Böyle bencil dediğin erkeğe sen de BENCİL OLACAKSIN!Yoksa anlaşamazsın işte

Karakteri böyle diye diye kendimizi avuttuğumuz adamlar sonra başka bir kız için öyle fedakarlıklar yapıyor ki. Neredeyse herkes aynı yorumu yapmış ama gerçeği kabul etmemek için direniyorsunuz. Aşkın ölçütü öyle hülyalı hülyalı bakmak sevip okşamak değil erkek için, biz kadınlar hep böyle düşünüp yanılıyoruz. Ne kadar vakit ayırıyor, hastalığında zor gününde yanında oluyor mu bunlar belli eder sevgiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…