- 20 Haziran 2015
- 1.027
- 934
- 123
- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
Kalkmaniz hata olmuş ben hastayım gidemem diyip yatmaliydiniz o bencilse siz de olunDedim ama sabah sabah basladi bagirmaya cenesini cekmemek icin mecbur kaldim
Bu adam önceden de bencil miydi yoksa ben yeni mi farkediyorum anlamadım ki. Pencereyi açar uzerimdeki battaniyeyi ceker kendi uzerine örter. Hasta oldugumda ilgilenmez. Rapor aldim hasta oldugum icin ise gidemedim iki gun istirahat et ,dedi doktor. Ehliyeti yok araba surmesini bilmez, motoru var ama araba daha konforlu diye raporlu oldugum gunun sabahinda beni sicak yataktan kaldirtip ise kendini biraktirdi o hasta halimde nasil araba kullandigimi ben bilmiyorum. Evde sevdigim bir yiyecek olsa benden once bitirir zaten. Kendi onune cerez alir gelir teklif bile etmez sende ister misin diye. Yemesi bitince hasta yatan bana kalk su getir der
Not: bu konuyu actiktan 5 10 dakika sonra gittim konusmaya calistim hiasetiklerimi anlatmaya calistim. Dedigi sey " dunya senin etrafinda donmuyor" , "amma da alinacak sey ariyorsun" , en son bazi zamanlarda yapilan iyilikleri basa kakmave " kusersen kus " deyip bagirip cikip
Kalkmaniz hata olmuş ben hastayım gidemem diyip yatmaliydiniz o bencilse siz de olun
Dedim ama aynen dedigi su " NE ALAGASI VAR YAA" birde o kadar cirkin diyor ki zaten sevmiyorum daha cok soguyorum
Birincisi sizde bencil olun ana karşı.Çocuklar ağlayarak yaptırmaya alışınca suyu bile ağlayarak ister ya hani işte elinizde bağırıp dırdır edince yaptıracağını anlamış.Madem sevmiyorum diyorsunuz neden çekiyorsunuz? Merak ettim kusura bakmayın.
Iyi niyet bencillik degilde seninkisi saflik boyutuna gelmis bacimHaklisiniz ya bende bencillikten eser yok cidden. Yolda tanimadigim bi amcayla teyzeyi almistim uzulmustum hallerine. Gideckleri yere kadar gotureyim diye. Sehirici dolmusuna gideceklermis normalde. Teyze bana yolu tarif etti bildigin sehir disina ciktik sonra amca dedi sen o koyden kimlerdensin diye. Benimde o koye gittigimi sanmislar. Sonradan dediler biz dolmusla gelirdik duraga biraksan yeter diye. Bi kere sehir disina bir iki saatlik uzaktaki koye gitmisligim var oyle
Tekmeyi basarım,annesine geçirsin kolaysa bu nazları. Onun kölesi olmadığınızı ve gerekirse çekip gidebileceğinizi bildirin kendisine.Bu adam önceden de bencil miydi yoksa ben yeni mi farkediyorum anlamadım ki. Pencereyi açar uzerimdeki battaniyeyi ceker kendi uzerine örter. Hasta oldugumda ilgilenmez. Rapor aldim hasta oldugum icin ise gidemedim iki gun istirahat et ,dedi doktor. Ehliyeti yok araba surmesini bilmez, motoru var ama araba daha konforlu diye raporlu oldugum gunun sabahinda beni sicak yataktan kaldirtip ise kendini biraktirdi o hasta halimde nasil araba kullandigimi ben bilmiyorum. Evde sevdigim bir yiyecek olsa benden once bitirir zaten. Kendi onune cerez alir gelir teklif bile etmez sende ister misin diye. Yemesi bitince hasta yatan bana kalk su getir der
Not: bu konuyu actiktan 5 10 dakika sonra gittim konusmaya calistim hiasetiklerimi anlatmaya calistim. Dedigi sey " dunya senin etrafinda donmuyor" , "amma da alinacak sey ariyorsun" , en son bazi zamanlarda yapilan iyilikleri basa kakmave " kusersen kus " deyip bagirip cikip
İyi de sevmiyorsan niye evlendin? Niye evli kalıyorsun? Ekonomik özgürlüğün var, araban da var, eee daha ne bekliyorsun?
Korkuyorum boşanmaktan. Anca babasinin pavyon borcu icin bizden para istedikleri zaman eger verirse bosanirim dedim o zaman cok kararliydim. Simdi korkuyorun iste
Hic bir bag yokki aranizda? Bu herifle cinsellik yasadin o yuzden mi evlendin yani? Yazik olnus hayatinaKorkuyorum boşanmaktan. Anca babasinin pavyon borcu icin bizden para istedikleri zaman eger verirse bosanirim dedim o zaman cok kararliydim. Simdi korkuyorun iste
Nafaka alırsınız,tazninat alırsınız kredi için. Lütfen dul kelimesini kullanmayın, önemli olan dul,bekar,boşanmış olmak degil insan olmak.Tekmeyi basarım,annesine geçirsin kolaysa bu nazları. Onun kölesi olmadığınızı ve gerekirse çekip gidebileceğinizi bildirin kendisine.
Fazla şımarmış bir koca gördüm. Böylesine siz 10 katı bencil davranın ki aklı başına gelsin. Onun yaptığı gibi davranin sizde ona, bu kadar basit.Bu adam önceden de bencil miydi yoksa ben yeni mi farkediyorum anlamadım ki. Pencereyi açar uzerimdeki battaniyeyi ceker kendi uzerine örter. Hasta oldugumda ilgilenmez. Rapor aldim hasta oldugum icin ise gidemedim iki gun istirahat et ,dedi doktor. Ehliyeti yok araba surmesini bilmez, motoru var ama araba daha konforlu diye raporlu oldugum gunun sabahinda beni sicak yataktan kaldirtip ise kendini biraktirdi o hasta halimde nasil araba kullandigimi ben bilmiyorum. Evde sevdigim bir yiyecek olsa benden once bitirir zaten. Kendi onune cerez alir gelir teklif bile etmez sende ister misin diye. Yemesi bitince hasta yatan bana kalk su getir der
Nesinden korkuyorsun tam olarak?
Nafaka alırsınız,tazninat alırsınız kredi için. Lütfen dul kelimesini kullanmayın, önemli olan dul,bekar,boşanmış olmak degil insan olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?