Bencil Eşe Nasıl Davranmalıyım?

Sende aynısını yap anlasın bence çok bencilmiş bi süre tek kişilik hayat yaşa anlasın kıymetini

O neydi yaa
Sevmiyorsaniz ve hala da cocuk yokken bi düsünseniz hi..
Yani evlenme sebebinizi söyleyince zaten bosanin demek geldi icimden.
ev arkadasiniz da o size yikilmis parazit gibi gözüküyor.
Ayy Ayrilmayacaksaniz Allah sabir versin size.

Kusura bakma seninki koca değil,patron!

Birincisi sizde bencil olun ana karşı.Çocuklar ağlayarak yaptırmaya alışınca suyu bile ağlayarak ister ya hani işte elinizde bağırıp dırdır edince yaptıracağını anlamış.Madem sevmiyorum diyorsunuz neden çekiyorsunuz? Merak ettim kusura bakmayın.

Kalkmaniz hata olmuş ben hastayım gidemem diyip yatmaliydiniz o bencilse siz de olun

Haklisiniz ya bende bencillikten eser yok cidden. Yolda tanimadigim bi amcayla teyzeyi almistim uzulmustum hallerine. Gideckleri yere kadar gotureyim diye. Sehirici dolmusuna gideceklermis normalde. Teyze bana yolu tarif etti bildigin sehir disina ciktik sonra amca dedi sen o koyden kimlerdensin diye. Benimde o koye gittigimi sanmislar. Sonradan dediler biz dolmusla gelirdik duraga biraksan yeter diye. Bi kere sehir disina bir iki saatlik uzaktaki koye gitmisligim var oyle

Ayrilmak kolay degil ki. Dul damgasi yemekten korkuyorum. Ustelik ayni ilcedeyiz kendi memleketimizde daha bi uc bes yil tayin isteyemem hakkim yok. Ayrica tum kredileri ben cektim maasimda kalmiyor gibi birsey

Iyi niyet bencillik degilde seninkisi saflik boyutuna gelmis bacim

Tekmeyi basarım,annesine geçirsin kolaysa bu nazları. Onun kölesi olmadığınızı ve gerekirse çekip gidebileceğinizi bildirin kendisine.

Madem hasta halinde kalkip ise goturdun gidip calisiverseydin bide onun yerine

İyi de sevmiyorsan niye evlendin? Niye evli kalıyorsun? Ekonomik özgürlüğün var, araban da var, eee daha ne bekliyorsun?

Korkuyorum boşanmaktan. Anca babasinin pavyon borcu icin bizden para istedikleri zaman eger verirse bosanirim dedim o zaman cok kararliydim. Simdi korkuyorun iste

Korkuyorum boşanmaktan. Anca babasinin pavyon borcu icin bizden para istedikleri zaman eger verirse bosanirim dedim o zaman cok kararliydim. Simdi korkuyorun iste
Hic bir bag yokki aranizda? Bu herifle cinsellik yasadin o yuzden mi evlendin yani? Yazik olnus hayatina

Fazla şımarmış bir koca gördüm. Böylesine siz 10 katı bencil davranın ki aklı başına gelsin. Onun yaptığı gibi davranin sizde ona, bu kadar basit.

Nesinden korkuyorsun tam olarak?

Dul gozuyle bakacaklar bana. Ogretmenim bi arkadasin arabasina binsem yanlis anlayacaklar binemeyecegim. Bi veli geldiginde karisi sacma salak hallere girecek. Bayan ogretmen arkadaslarin esleri de oyle yapacaklar bana karsi rahat evlerine girip cikamayacagim. Zaten evlerine de sik girip cikmami istemezler zaten sonrasinda.

Nafaka alırsınız,tazninat alırsınız kredi için. Lütfen dul kelimesini kullanmayın, önemli olan dul,bekar,boşanmış olmak degil insan olmak.

Annem de istemiyor. Babanla sen anlasamazsin diyor bana. Ayri eve cikmana da izin vermez diyor. Anca tayin istersen diyor onunda daha 3 yili var en az istemem icin

Onun sana davrandığı gibi davran bakalım hoşuna gidecek mi... Benim eski psikopatta soyunur kıyafetleri yere atardı ne desen anlamazdi kirli sepetine koy yok yere atacak illa bende soyunup yere atmaya başladım ve yıkamadim o zaman var bende bir dünya kıyafet o düşünsun azıcık kıyafeti var :) çamaşır arıyor temiz yok çorap yok kıyafet yok neden yıkama din dedi kirli sepeti boş gel bak dedim :) söylene söylene topladı bütün evi temizledi bir daha da yapmadı yerlere atma kısmını en azından evi sildi ya aman basma aman dökme aman dikkat et bütün gün uğraştım dedi bende uğraşıyordum dedim seninki canda benimki ne ....

Cevremdekiler de. Sanki milletin evliligi dort dortluk mu diyor herkes sabrediyor diyor. Kim karisina deger veriyor ki diyor. Annem de baban da bana aynisini yapiyor diyor. Babam annemden gizli lokantaya gider kendisi yer. Anneme simit filan alir gecistirir sehir disina hastaneye filan gittiklerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…