- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
Hastayım bırakamam demediniz mi ?
Siz kendinizi düşünmezseniz eşinizde düşünmeyecek gibi duruyor
Bu söylediklerini yüzüne de dedin mi. Kendi kabul ediyor mu. Ayrıca ben bencillikten çok sana değer vermeyen bir eş gördüm.
Her dedigini yapiyorsunuz.
Hata onda degil sizde.
Bulmus sizim gibisini kullaniyor iste ne yapsin?
Ciddi anlamda merak ediyorum evlenmeden once boyle degil miydi bu kisiyle niye evlendiniz evlenmek zorunda mi kaldiniz?
Keske o zamanlar sana bunlari anlatan duzgun birisi olsaydi etrafinda uzuldum senin adina.Sen de onun rahatini boz biraz birden degil azar azar.Calisiyormussun dik dur seni kucumsemesine izin verme o zaman o dusunsun biraz.Bazi yasadigim hatalardan dolayi evlenmek zorunda kaldim ama sonradan anladim ki benim hatam evlilik yapmaya mecbur seyler degilmis cogu genc kizin yasadigi seylermis. Bana o zaman yasadigimiz seyler icin zinadan farki yok filan demisti inandim bende baska birinin boyle cirkin cikamam karsisina diye beni almazlar yasadigim sey icin diye dusundum. Bende yalan soylemem zaten evlenecegim kisiye dedim. Mecbur kaldim ama cok sacmaymis evlenmek zorunda degilmisim aslinda cogu erkek icin onemli degilmis daha beter neler yasayanlar varmis
Ay susmasın. Takmayın, duymazdan gelin. Azıcık gamsız olun. Hem neden taksiyle gitmedi?Ne yapayim bilemedim ki ben ya nasil davranayim. Yapmayinca da hic cenesi susmuyor ki
Bu adam önceden de bencil miydi yoksa ben yeni mi farkediyorum anlamadım ki. Pencereyi açar uzerimdeki battaniyeyi ceker kendi uzerine örter. Hasta oldugumda ilgilenmez. Rapor aldim hasta oldugum icin ise gidemedim iki gun istirahat et ,dedi doktor. Ehliyeti yok araba surmesini bilmez, motoru var ama araba daha konforlu diye raporlu oldugum gunun sabahinda beni sicak yataktan kaldirtip ise kendini biraktirdi o hasta halimde nasil araba kullandigimi ben bilmiyorum. Evde sevdigim bir yiyecek olsa benden once bitirir zaten. Kendi onune cerez alir gelir teklif bile etmez sende ister misin diye. Yemesi bitince hasta yatan bana kalk su getir der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?