- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
Onun sana davrandığı gibi davran bakalım hoşuna gidecek mi... Benim eski psikopatta soyunur kıyafetleri yere atardı ne desen anlamazdi kirli sepetine koy yok yere atacak illa bende soyunup yere atmaya başladım ve yıkamadim o zaman var bende bir dünya kıyafet o düşünsun azıcık kıyafeti var :) çamaşır arıyor temiz yok çorap yok kıyafet yok neden yıkama din dedi kirli sepeti boş gel bak dedim :) söylene söylene topladı bütün evi temizledi bir daha da yapmadı yerlere atma kısmını en azından evi sildi ya aman basma aman dökme aman dikkat et bütün gün uğraştım dedi bende uğraşıyordum dedim seninki canda benimki ne ....
Mutlaka kendinize göre haklı yönleriniz vardır ancak şunu da düşünün bu dünyada sizden çok daha kötü şartlarda hrm hayatta kalmaya çalışan hemde çocuklarını büyüten nice kadın var. Sizin işiniz var,muhtaç değilsiniz. Ayrıca babanızla anlaşamadınız diyelim bence baba ocağı yinede el kapısından iyidir. İyi düşünün,dünyaya bir kez geliyorsunuz,yaşadıklarınızı bir siz bir de Allah bilirAnnem de istemiyor. Babanla sen anlasamazsin diyor bana. Ayri eve cikmana da izin vermez diyor. Anca tayin istersen diyor onunda daha 3 yili var en az istemem icin
EvetBosandiniz mi siz
Hata sizde bence. Şu yaptıklarını susup izlemeyin, bağırın çağırın ortalığı ayağa kaldırın bin pişman edin. Ne yaptığının farkında değil ki. Çenesi kapansın diye hasta hasta kalkıp araba kullanılır mi ya kendinizi bu kadar mı sevmiyorsunuz? Kendinizle derdiniz ne? Ehliyet almama nedeni sağlıkla ilgili yada bedensel bir engel değilse, keyfiyse, ben olsam anahtarı verir al kendin sür şoförün yok derdim. Fazla sessiz kalmışsınız, bu evde tek yaşamıyorsun biri daha var diyin, kendinizi saydırın. Azcık sert çıkın, ne derse desin erkekler küslüge uzun süre dayanamaz.Bu adam önceden de bencil miydi yoksa ben yeni mi farkediyorum anlamadım ki. Pencereyi açar uzerimdeki battaniyeyi ceker kendi uzerine örter. Hasta oldugumda ilgilenmez. Rapor aldim hasta oldugum icin ise gidemedim iki gun istirahat et ,dedi doktor. Ehliyeti yok araba surmesini bilmez, motoru var ama araba daha konforlu diye raporlu oldugum gunun sabahinda beni sicak yataktan kaldirtip ise kendini biraktirdi o hasta halimde nasil araba kullandigimi ben bilmiyorum. Evde sevdigim bir yiyecek olsa benden once bitirir zaten. Kendi onune cerez alir gelir teklif bile etmez sende ister misin diye. Yemesi bitince hasta yatan bana kalk su getir der
Not: bu konuyu actiktan 5 10 dakika sonra gittim konusmaya calistim hiasetiklerimi anlatmaya calistim. Dedigi sey " dunya senin etrafinda donmuyor" , "amma da alinacak sey ariyorsun" , en son bazi zamanlarda yapilan iyilikleri basa kakmave " kusersen kus " deyip bagirip cikip
Aslında ben karar vermedim veremezdim zaten ama Rabbim dualarımı duydu ve kendi eliyle kendi ayağıyla gitti Bir akşam geldi Ben boşanmak istiyorum dedi iyi dedim Adliyenin yerini biliyorsun Yarın akşam velayeti bana verdiğine dair ve de nafaka istenmediğine dair protokolü getir derhal bosanalim... hiç olmadığım kadar huzurluyum mutluyum Gerçi o gene huzursuz etse de genel olarak huzurluyuz oğlumla dediğim gibi psikopat olduğu için kendine yeni bir av bulma saydı çocuk büyüyene kadar çekecektimNasil karar verdin. Zorlu bir surec miydi. Simdi neler hissediyorsun. Ne kadar zamab oldu. Mutlu musun. Iyi ki diyor musun.
Kırsalda mı yaşıyorsunuz ?Dul gozuyle bakacaklar bana. Ogretmenim bi arkadasin arabasina binsem yanlis anlayacaklar binemeyecegim. Bi veli geldiginde karisi sacma salak hallere girecek. Bayan ogretmen arkadaslarin esleri de oyle yapacaklar bana karsi rahat evlerine girip cikamayacagim. Zaten evlerine de sik girip cikmami istemezler zaten sonrasinda.
Kırsalda mı yaşıyorsunuz ?
Bir de boyle bir insanla evlenmenize neden olan dusunce yapinizi degistirin siz ogretmensiniz.Siz boyle yaparsaniz baskalari ne yapsin??Dul degil bekar olursunuz bosanirsaniz kendinize de yeni bir hayat kurabilirsiniz.Ona da bu dul olma korkusunu hissettirirseniz o daha rahat hareket eder.
Bosanmak kolay degil ama demek kolay...Ayrilmak kolay degil ki. Dul damgasi yemekten korkuyorum. Ustelik ayni ilcedeyiz kendi memleketimizde daha bi uc bes yil tayin isteyemem hakkim yok. Ayrica tum kredileri ben cektim maasimda kalmiyor gibi birsey
Çok iğrenç şeyler açıkçası ....Bu adam önceden de bencil miydi yoksa ben yeni mi farkediyorum anlamadım ki. Pencereyi açar uzerimdeki battaniyeyi ceker kendi uzerine örter. Hasta oldugumda ilgilenmez. Rapor aldim hasta oldugum icin ise gidemedim iki gun istirahat et ,dedi doktor. Ehliyeti yok araba surmesini bilmez, motoru var ama araba daha konforlu diye raporlu oldugum gunun sabahinda beni sicak yataktan kaldirtip ise kendini biraktirdi o hasta halimde nasil araba kullandigimi ben bilmiyorum. Evde sevdigim bir yiyecek olsa benden once bitirir zaten. Kendi onune cerez alir gelir teklif bile etmez sende ister misin diye. Yemesi bitince hasta yatan bana kalk su getir der
Not: bu konuyu actiktan 5 10 dakika sonra gittim konusmaya calistim hiasetiklerimi anlatmaya calistim. Dedigi sey " dunya senin etrafinda donmuyor" , "amma da alinacak sey ariyorsun" , en son bazi zamanlarda yapilan iyilikleri basa kakmave " kusersen kus " deyip bagirip cikip
1. Sanırım öğretmensiniz , boşanan kişilere tayin hakkı veriliyor . Öncelikle bunu bilin. İki arkadaşım boşandı ve aynı sene özel durumdan tayin istediler . Bi arkadaşım şiddet görmüştü , tayini çıkan yerde tekrar evlendi ve şimdi bebeği var. Dul değil ; bekar oluyorsunuz yani.
2. Eşiniz malesef “eş” değil ; sorumsuz ve bencil bir ev arkadaşı. İsterseniz zorlukla terbiye edersiniz , isterseniz ayrılır önünüze bakarsınız.
Bazi yasadigim hatalardan dolayi evlenmek zorunda kaldim ama sonradan anladim ki benim hatam evlilik yapmaya mecbur seyler degilmis cogu genc kizin yasadigi seylermis. Bana o zaman yasadigimiz seyler icin zinadan farki yok filan demisti inandim bende baska birinin boyle cirkin cikamam karsisina diye beni almazlar yasadigim sey icin diye dusundum. Bende yalan soylemem zaten evlenecegim kisiye dedim. Mecbur kaldim ama cok sacmaymis evlenmek zorunda degilmisim aslinda cogu erkek icin onemli degilmis daha beter neler yasayanlar varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?