Bencil Eşe Nasıl Davranmalıyım?

Bosandiniz mi siz

Annem de istemiyor. Babanla sen anlasamazsin diyor bana. Ayri eve cikmana da izin vermez diyor. Anca tayin istersen diyor onunda daha 3 yili var en az istemem icin
Mutlaka kendinize göre haklı yönleriniz vardır ancak şunu da düşünün bu dünyada sizden çok daha kötü şartlarda hrm hayatta kalmaya çalışan hemde çocuklarını büyüten nice kadın var. Sizin işiniz var,muhtaç değilsiniz. Ayrıca babanızla anlaşamadınız diyelim bence baba ocağı yinede el kapısından iyidir. İyi düşünün,dünyaya bir kez geliyorsunuz,yaşadıklarınızı bir siz bir de Allah bilir

1. Sanırım öğretmensiniz , boşanan kişilere tayin hakkı veriliyor . Öncelikle bunu bilin. İki arkadaşım boşandı ve aynı sene özel durumdan tayin istediler . Bi arkadaşım şiddet görmüştü , tayini çıkan yerde tekrar evlendi ve şimdi bebeği var. Dul değil ; bekar oluyorsunuz yani.
2. Eşiniz malesef “eş” değil ; sorumsuz ve bencil bir ev arkadaşı. İsterseniz zorlukla terbiye edersiniz , isterseniz ayrılır önünüze bakarsınız.

Hata sizde bence. Şu yaptıklarını susup izlemeyin, bağırın çağırın ortalığı ayağa kaldırın bin pişman edin. Ne yaptığının farkında değil ki. Çenesi kapansın diye hasta hasta kalkıp araba kullanılır mi ya kendinizi bu kadar mı sevmiyorsunuz? Kendinizle derdiniz ne? Ehliyet almama nedeni sağlıkla ilgili yada bedensel bir engel değilse, keyfiyse, ben olsam anahtarı verir al kendin sür şoförün yok derdim. Fazla sessiz kalmışsınız, bu evde tek yaşamıyorsun biri daha var diyin, kendinizi saydırın. Azcık sert çıkın, ne derse desin erkekler küslüge uzun süre dayanamaz.

birine benimle ilgilenmiyorsun demek çok acı birşey
ilgiyi dilenmek gibi birşey oluyor
madem umrunda değilsiniz o zaman sizde hasta halinizle araç koltuguna oturup onu götürmezsiniz
siz kendinizi düşünmezseniz o hiç düşünmez

Nasil karar verdin. Zorlu bir surec miydi. Simdi neler hissediyorsun. Ne kadar zamab oldu. Mutlu musun. Iyi ki diyor musun.
Aslında ben karar vermedim veremezdim zaten ama Rabbim dualarımı duydu ve kendi eliyle kendi ayağıyla gitti Bir akşam geldi Ben boşanmak istiyorum dedi iyi dedim Adliyenin yerini biliyorsun Yarın akşam velayeti bana verdiğine dair ve de nafaka istenmediğine dair protokolü getir derhal bosanalim... hiç olmadığım kadar huzurluyum mutluyum Gerçi o gene huzursuz etse de genel olarak huzurluyuz oğlumla dediğim gibi psikopat olduğu için kendine yeni bir av bulma saydı çocuk büyüyene kadar çekecektim

Bir de boyle bir insanla evlenmenize neden olan dusunce yapinizi degistirin siz ogretmensiniz.Siz boyle yaparsaniz baskalari ne yapsin??Dul degil bekar olursunuz bosanirsaniz kendinize de yeni bir hayat kurabilirsiniz.Ona da bu dul olma korkusunu hissettirirseniz o daha rahat hareket eder.

Kırsalda mı yaşıyorsunuz ?

Çok kötü ya İnsan buz gibi soğur Siz kendinizi düşüneceksiniz artık. Yapacak birşey yok.

Kırsalda mı yaşıyorsunuz ?

Evet hemde nasil bir kirsal anlatamam. Bosanmis bir kadin kuzeninin arabasina bile binemiyor. Annemin bosanmis bi arkadasi vardi dugun icin bize geldi. Komsular anneme kizdilar evine katma o kadini diye. Sonra o kadin eski kocasiyla tekrar evlenmek zorunda kaldi

Yasadigim yer cevre iste evlenmemde de bosanamam daki korkunun altinda hep bu dusunceler var. Psikolojik destek almam lazim bence ya. Bu dusunce yapimi kendi basima degistiremem ki 25 senelik yasam sonucu pekismis karakter

Seviştim artık ayrılamam diyip evlenmişsin, ( gerçekten bu mantığı anlamıyorum, pişman olacağım bi evlilik yapacağıma hiç evlenmem,zorum ne? ) şimdi de dul (!) kalmamak için boşanmıyorsun. Farkında mısın millet ne der diye diye ömür bitiyot? Ha ben bencilliğin insanın fıtratında olduğunu düşünüyorum, bence bütün insanlar bencil.

Hep kotu huylari mi Iyi bi sey Yok mi? Cok gecmis olsun, Siz hic mi gormediniz Ilk gunlerde Boyle oldunu ve ya Kabul etmek istemediniz ve simdi fark ediyorsunuz. Ona beklentileriniz oldunu soyle...ve Onun beklentilerinin ne oldunu Sor. Suclar gibi yaklasmayin ve hic anlamaz sizi erkek bu.

Çok iğrenç şeyler açıkçası ....

Bunu ogrendigim iyi oldu tesekkur ederim

Bu adamdan boşanmaktan başka çözüm yok. Adam seni sevmiyor. Sevmeyecek de.

Başka çözüm yolu yok.

Kararlı , dik dur demişler ama ne işe yaracak ki? Adam seni sevmiyor. Sorun bu. Kararlı olunca sevecek mi seni sanki?

Sen bu adamla ömrünü geçirebilecek misin? Bu adamı çocuğuna baba yapabilecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…