Bencil insanlara karşı savaşma sanatı.

Bence en yakın sayilmaz ya o başka bir şey. Katlanmak zorunda degilsiniz taviz taviz getirir
Misafirim olduğu için içimdeki katlanmak zorundayım hissini atamıyorum. Ters bir şey yaptığımda da (bugünkü gibi) üzülüyorum keşke yapmasaydım diyorum. Ezikliğin kitabını yazsam olur sanırım

Peki bu tavrı edinmek için ne yapabilirim bir tavsiyeniz var mı?
Vallahi ben de nasıl oldu bilmiyorum :) bir anda bir dank etme meselesi oluyor sanırım. Yahu ben bu insana hep tamam, gidelim, evet, yapalım vs diyorum bir kere hayır dediğimde niye sorun oluyor diyerek başla):))

Sizin üzüldüğünüzün kolayca hayır diyemediğinizin farkındaysa bunu kullanıyordur işi şova döküp ilgi bekliyordur. Üzerine düşmeyin bir şey yokmuş gibi davranın kendi kendine düzelir

Şuan misafiriniz ters davranmak güzel olmaz. Sadece hayir dediğiniz şeylere hayır diyebilirsiniz. Bence güzel agirlayin ama sonrasına bakarsiniz.

Sizin üzüldüğünüzün kolayca hayır diyemediğinizin farkındaysa bunu kullanıyordur işi şova döküp ilgi bekliyordur. Üzerine düşmeyin bir şey yokmuş gibi davranın kendi kendine düzelir
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Bu hayatta ''Hayır'' demeyi öğrenmeden, çevrenizdeki insanların gerçek saygı ve sevgisini kazanamazsınız. 99 şeye evet 1 tanesine hayır derseniz en kötü olursunuz.

Siz doğru yoldasınız. Başkaları kırılacak diye kendinizden ödün verirseniz en çok siz kırılırsınız...

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Tam olarak dediğiniz gibi oluyor. Hayır demeyi ben de çok istiyorum ama hayır dedikten sonra gelen insanları kırdım hissini içimden atamayıp üzülüyorum.

Kendinizden ödün vermeyin ,
Herhangi bir şeyi başkasını mutlu etmek ya da zorunlu hissederek yapmayın ,kendinizin ne hissettiğine odaklanın ,
İnsanlar siz verdikçe alır,vermeyince bozulurlar ,verdikleriniz için kimse tşk bile etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…