Peki bu tavrı edinmek için ne yapabilirim bir tavsiyeniz var mı?O insanları görmüyorum mesela. Ay onlar benden değerli mi kafasında oluyorum o andan itibaren. Hep karşı tarafın istediği olucak değil ya. Eskiden hep öyleydim arkadaşım ya da başka biri ne isterse tamam evet olur derdim artık öyle değilim
Kendisi en yakın arkadaşım fakat başka bir şehirde yaşıyor mesajlaşarak anlayamamıştım böyle biri olduğunuArkadaşım ise tıpış derim.
Mecbur konusmak zorunda kaldığım biriyse he he derim. Nadir görüşürüm lafi da koyarım ara ara
En yakın arkadasinizi sadece önce mesajlasarak mi hayatiniza aldınız. Ne zamandir en yakin arkadasiniz.Kendisi en yakın arkadaşım fakat başka bir şehirde yaşıyor mesajlaşarak anlayamamıştım böyle biri olduğunu
Hesap olayı olduğunu sanmıyorum kendisi benim misafirim. Zaten bizim evde kalıyoruz. Geçen çıktığımızda da içme demişti içmemiştim bugün iç dedi içmedim.Neden? Acaba hesabi sana mi odetecekti? Yoksa neden gitmek istemesin ki?
Once "ben" diyerek ise basla. Istemedigin birseyi asla hatir icin yapma. Tabi karsindaki fedakarligi hak ediyorsa orasi ayri.
Bir kaç senedir tanışıyoruz aynı sınıftaydık ama muhabbetimiz çok yoktu. Okul uzayınca samimi olduk fakat dışarı çıkmadık. Okulda takılıyorduk. Okul bitince ben memleketime döndüm o da beni ziyarete geldi.En yakın arkadasinizi sadece önce mesajlasarak mi hayatiniza aldınız. Ne zamandir en yakin arkadasiniz.
Tabiki kendimde de kusur arıyoru tam olarak nerede yanlış yaptığımı anlamak için ama 10 gündür o ne isterse onu yapıyoruz. Ve surat asılmasını hakettiğimi düşünmüyorum.Teklifi nasıl kabul ettin? acaba surat ifaden nasıldı? Herkes nankör değildir, biraz kusuru kendimizde de aramalıyız
“Hayır” ı bile zar zor dedim nasıl yollayayım kiSizde neden kaliyor? Yolla evine. Bu devrin misafiride yuzsuz anacim
Niye kaliyor? Anasi babasi yok mu? Kimse birsey demiyor mu?“Hayır” ı bile zar zor dedim nasıl yollayayım ki
Bence en yakın sayilmaz ya o başka bir şey. Katlanmak zorunda degilsiniz taviz taviz getirirBir kaç senedir tanışıyoruz aynı sınıftaydık ama muhabbetimiz çok yoktu. Okul uzayınca samimi olduk fakat dışarı çıkmadık. Okulda takılıyorduk. Okul bitince ben memleketime döndüm o da beni ziyarete geldi.
Beni ziyarete geldi. Bu hafta içi geri dönecek.Niye kaliyor? Anasi babasi yok mu? Kimse birsey demiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?