bencillik değil de ne ?

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
merhaba hanımlar,
düğünüme 4 ay kaldı ve nişanlımla aram açıldı hem de sebebi ne..
daha önceki konularımda da bahsetmiştim, nişanlım haftada ya da 2 hafta da 1 arkadaşlarıyla buluşup oyun oynuyor.
tamam buluşsun akşam vakitlice evine gitsin ama yok. gece 12 den sonra buluşuyorlar gece 3-4..
hadi buna da tamam dedim tamam dedikçe bu süre sabah 7 lere çıktı.
zaten 1 gün pazarımız var. değerlendirelim istiyorum. rahatsızlığımı dile getirdim, olmadı. tatlı tatlı söyledim olmadı, kavga ettik olmadı..
en son nişanlımın ailesindeydik. arkadaşı aradı.
sırıta sırıta, beni çağırıyorlar sabaha kadar orda olurum dedi. ya zaten rahatsız olduğumu biliyorsun, bu ne rahatlık..
neyse ben de kalkıyordum tam, annesine diyordu ki, x benim gitmemi istemiyor anne.
dedim abarttığı için istemiyorum evet. annesi de diyor biz buna şükrediyoruz, önceden hep böyleydi.
kızdım şikayet eder gibi ne yani. şaka yapmış beyefendi.
ve noldu sabah 8 de eve gedi. o gün pazar 3 e kadar uyudu..
tamam gitsin tabiki ama en azından 4e 5e kadar otursun. o da ben de memnun olayım. ama yok.
erken buluşun madem diyorum. biz böyle seviyoruz. biz sabaha kadar oturmayı seviyoruz diyor.
bencillik değil mi bu ? orta yolu bulmuyor.
en son dün çok uykusuz olduğu dile getirdi ve düzenin bozuluyor sabaha kadar oturunca dedim diye kıyamet koptu.
hadi bak işine, bi daha oyun dersen görürsün oyunu, laflar böyle..
gerçekten çok kırıldım. çok uzaklaştım.
ben asla evlilik arifesinde ilişkimi, huzurumu bozmam böyle şeyler için. bir bu konuda bu kadar katı davranıyor.
kaç gündür aramızı bozdu, o lafları söyledi. değer mi sizce

Evlenince de aynı olacak. Katlanabilecek misin bu duruma. Benim eşimin de bilardo alışkanlığı vardı evlendiğimizde. İlk yıllarımız bunun kavgasıyla geçti. Sonra yavaş yavaş koptu o ortamdan. Ama ben istedim diye değil. Zaten erkeklere yapma gitme dedikçe abartarak devam ediyorlar.

Sakin evlenme. Şimdiden kendini belli etmiş. Evlenince o bir gece 3-4 gece olur.

10 yıllık evli olan arkadaşım, eşi her gece arkadaşlarıyla kahvede. En son sabaha karşı 4 de eve gelmiş, bayağı tartışmışlar ama adam ertesi gün yine kahvede.

Değişmez bu adamlar sadece sen kabullenmeye başlarsın.

Evlenince olmiycakmiş böyle.. sanki imzayi atinca başka biri olucak

Aramızı bozmaya değer görüyor bir kaç saat az otursa ne olucak sanki. Gitme zaten demiyorum

Sizin tek pazariniz var vakit geçireceğiniz ve o cumartesi gecesi sabah sekize kadar arkadaşlarıyla vakit gecirip pazar gunu aksam uce kadar uyuyormu. Sonra da uykum mu var diyor.

Ayriliri misin bilmm ama bu adamin bu huyuyla omur gecer mi iyice tart. Ayrica senin yerinde olsam burnunu iyice surterdim yuzde yuz haklisin cunku.
Hakli tek tarafi yok beyefendinin. Cumartesiyi onlara ayirsa da pazari sana ayirsa bencillik yapıyorsun derim ama boyle ne taraftan tutsan elinde kaliyor.
Bir de hakli gibi agir laflar etmesine izin mi verdin sana. Hayret dogrusu.

Bu adamla omur gecmez konu sahibi. En ayar oldugum erkek tipi sevgilisini arkadalarinin geri planina koyan erkek. Bu da onlardan.

Çok büyük ihtimal evlenince de değişmeyecek. Şunu bilir şunu söylerim. Mevcut durumunuz her ne ise evlenince daha iyisi olmayacak. Belki daha kötüsü olabilir ama iyisi olmaz. Biriyle evlenirken mevcut durumundaki şartlara razıysa insan evlenmeli çünkü evlenince rayına girer diye birşey yok. Siz de mevcut duruma razı değilsiniz anlaşılan. Kaldı ki yarın öbürgün çocuk olunca bu buluşmalar sizi çok daha fazla rahatsız edecektir.

İmzayı atınca daha beter olacak .. evliliğe 4 ay kala bitmeyen bekarlığa veda yapıyor herhalde :) bunun bekarlığı imzadan sonra da bitmez , uyandırayım da ,böyle olacağını öngöremedim deme sonra :)

Evlenince degiscegini saniyosan yaniliyosun. Kim degismiski o degissin. Ben bir yillik iliski mi bitirdim. Boyle sacms sapan huylar yuzunden. Bide cocuk eylee gibi evlenince degisir diyidu. Dedim sen benle dalga mi geciyosun. Bastim tekmeyi

Biz her gun gorusuruyoruz nerdeyse. Pazarlarini bana da ayiriyor. Onda sorun yok ama 2 3 saat uykuyla coğu zaman. Enerjisiz yorgun. Istemiyorum boyle ve benim istemediğimi biliyo hala aynı.
Yani kendisi istiyorsa benim düsüncemin onemi asla yok

Benim esimde ilk evlendigimizde arkadaslariyla cok icerdi gece Gec gelirdi. Sonra bi gun cinnet gecirdim. Herkesi ayaga kaldirdim 2gun gitmedi. 3.gun yine ayni. Simdi gece 12dn sonra eve gelmez. Ama ben dedigim icin degil. Arkadaslarininda esleri rahatsiz oldugu icin. Yani sen ne kadar soylersen soyle degismeyecek. Kendiliginden duzelecek

Ben böyle yapmazdim ya çok kırıliyorum. Napsam bilmiyorum

Şikayet etme bence boşuna çünkü sen ayrılmazsın bu adamdan ne olursa olsun .
Bu şekilde kabul etmeye calış

Aramızı bozmaya değer görüyor bir kaç saat az otursa ne olucak sanki. Gitme zaten demiyorum
Sen gitme desen de gider. Arkadaşları kılıbık oldun, yengeden izin alamıyorsun deyince daha çok gaza gelecek.

Bak ben eşime haftada birgün tamam git dedim. İlk zaman haftada bir ile başlayıp 3-4 güne çıktı. Gece 11-12 zamanla, gece 3 oldu. En sonunda 38 haftalık hamileyken rest çektim.

Erkekler iyi niyeti suistimal etmeyi çok sever.

Bir tek pazar günleri görüşmüyormuşsunuz ki hergün görüşüyormuşsunuz zaten ailesine de gidiyormuşsunuz 2 haftada bir gece arkadaşlarıyla vakit geçirebilir zaten gece görüşmüyorsunuz ki ha evde ha arkadaşında onunda bir zevki o var demek ki. Bara gitmiyor içmiyor etmiyor. 3 de uyanıyorsa o saatten sonra görüşürsünüz o halinden memnun. Evlenince biraz zor olur çünkü aynı evde yaşıyor olacaksınız gece sizi evde yalnız bırakamaz.

Aynen öyle yumuşak yüzümü gördükçe abarttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…