- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Evlenince olmiycakmiş böyle.. sanki imzayi atinca başka biri olucakEvlenince de aynı olacak. Katlanabilecek misin bu duruma. Benim eşimin de bilardo alışkanlığı vardı evlendiğimizde. İlk yıllarımız bunun kavgasıyla geçti. Sonra yavaş yavaş koptu o ortamdan. Ama ben istedim diye değil. Zaten erkeklere yapma gitme dedikçe abartarak devam ediyorlar.
Aramızı bozmaya değer görüyor bir kaç saat az otursa ne olucak sanki. Gitme zaten demiyorumSakin evlenme. Şimdiden kendini belli etmiş. Evlenince o bir gece 3-4 gece olur.
10 yıllık evli olan arkadaşım, eşi her gece arkadaşlarıyla kahvede. En son sabaha karşı 4 de eve gelmiş, bayağı tartışmışlar ama adam ertesi gün yine kahvede.
Değişmez bu adamlar sadece sen kabullenmeye başlarsın.
İmzayı atınca daha beter olacak .. evliliğe 4 ay kala bitmeyen bekarlığa veda yapıyor herhalde :) bunun bekarlığı imzadan sonra da bitmez , uyandırayım da ,böyle olacağını öngöremedim deme sonra :)Evlenince olmiycakmiş böyle.. sanki imzayi atinca başka biri olucak
Evlenince degiscegini saniyosan yaniliyosun. Kim degismiski o degissin. Ben bir yillik iliski mi bitirdim. Boyle sacms sapan huylar yuzunden. Bide cocuk eylee gibi evlenince degisir diyidu. Dedim sen benle dalga mi geciyosun. Bastim tekmeyiEvlenince olmiycakmiş böyle.. sanki imzayi atinca başka biri olucak
Biz her gun gorusuruyoruz nerdeyse. Pazarlarini bana da ayiriyor. Onda sorun yok ama 2 3 saat uykuyla coğu zaman. Enerjisiz yorgun. Istemiyorum boyle ve benim istemediğimi biliyo hala aynı.Sizin tek pazariniz var vakit geçireceğiniz ve o cumartesi gecesi sabah sekize kadar arkadaşlarıyla vakit gecirip pazar gunu aksam uce kadar uyuyormu. Sonra da uykum mu var diyor.
Ayriliri misin bilmm ama bu adamin bu huyuyla omur gecer mi iyice tart. Ayrica senin yerinde olsam burnunu iyice surterdim yuzde yuz haklisin cunku.
Hakli tek tarafi yok beyefendinin. Cumartesiyi onlara ayirsa da pazari sana ayirsa bencillik yapıyorsun derim ama boyle ne taraftan tutsan elinde kaliyor.
Bir de hakli gibi agir laflar etmesine izin mi verdin sana. Hayret dogrusu.
Bu adamla omur gecmez konu sahibi. En ayar oldugum erkek tipi sevgilisini arkadalarinin geri planina koyan erkek. Bu da onlardan.
Ben böyle yapmazdim ya çok kırıliyorum. Napsam bilmiyorumBenim esimde ilk evlendigimizde arkadaslariyla cok icerdi gece Gec gelirdi. Sonra bi gun cinnet gecirdim. Herkesi ayaga kaldirdim 2gun gitmedi. 3.gun yine ayni. Simdi gece 12dn sonra eve gelmez. Ama ben dedigim icin degil. Arkadaslarininda esleri rahatsiz oldugu icin. Yani sen ne kadar soylersen soyle degismeyecek. Kendiliginden duzelecek
Sen gitme desen de gider. Arkadaşları kılıbık oldun, yengeden izin alamıyorsun deyince daha çok gaza gelecek.Aramızı bozmaya değer görüyor bir kaç saat az otursa ne olucak sanki. Gitme zaten demiyorum
Her şey hazir evimiz eşyamiz. Ha deyince bitirmek olmuyor takdir edersiniz..Şikayet etme bence boşuna çünkü sen ayrılmazsın bu adamdan ne olursa olsun .
Bu şekilde kabul etmeye calış
Aynen öyle yumuşak yüzümü gördükçe abarttıSen gitme desen de gider. Arkadaşları kılıbık oldun, yengeden izin alamıyorsun deyince daha çok gaza gelecek.
Bak ben eşime haftada birgün tamam git dedim. İlk zaman haftada bir ile başlayıp 3-4 güne çıktı. Gece 11-12 zamanla, gece 3 oldu. En sonunda 38 haftalık hamileyken rest çektim.
Erkekler iyi niyeti suistimal etmeyi çok sever.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?