bencillik değil de ne ?

Düğününüze zaten az kalmış.bırakın bu süre içinde yapsın.evlendikten sonra böyle olmasın yeterli.siz de idare edin.düğün üzeri zaten insan ister istemez stresli oluyor.kafasını dağıtsın

Ne oyunuymuş bu allasen?
İlla gece mi oynanıyormuş gündüz oynanamıyor muymuş? Bana hiç normal gelmedi.
Hiçte değişmez evlenince. Hatta nişanlıyken kabullendin ayrılmadın evlenince mi sorun oldu evlenmeseydin bu huyumu biliyordun der.

böyle şeyler için huzurumu bozmam demissinizde asıl bu sebepten direk ayrilinir bence....adam evleninceye böyle olacak...katlanilmaz birşey bu....sen yatağında tek başına...gün gelecek çocuğuyla tek başına...adam gezme peşinde....bu adamla evlenirsen kendine çok yazık edersin bu kadar net

Sabaha kadar nerde takılıyorlar ?
Evlendikten sonra böyle çok absurd olur .
Tamam çıksın arkadaşlarıyla otursunda, sabahlamalari hoş değil .

Afedersiniz ama geberene kadar değişmiyo bu cinsler ne yazık ki. Bi de demişsiniz ya çıksın ama sabah 4 5 e kadar otursun. Bu normalse sizin için sabah 7 8de sorun olmasın o zaman.

Evlilikte hiç çekilmiyo bu tarz olaylar haberiniz olsun. Baştan adam göstermiş kendini ayrılın bence şahsen ben öyle yapardım.

Kusura bakmayin ama en iyisi evlenmemeniz. Evlilikten sonra da sabaha kadar arkadaslariyla takilcak. Kavqa cikardiginizda da begenmiyorsan boşanalim diycek. Huylu huyundan vaz gecmez ...

bakın ne kadar önemli doneler bunlar. Kendi istediği bi konuda siz hayır deseniz de önemi yok. Sizi ve fikirlerinizi önemsemeyen adamla ancak yıpranır çökersiniz.

Asla değişmez.
İlk haftalar dikkat eder tabi malum yeni evlisiniz her şey tozpembe..
Sonra iş beni sıkma boğma ben erkeğim istediğimi yaparıma döner..

Arkadaşlar yazmış aynen bunları duyarsın evlendikten sonra

Bana öyle ıldu nesela

Lütfen bi kere daha oyun deyin ne yapacakmış çok merak ediyorum.. Kendini toparlayıp evlilik planları peşinde kosacagina üstelik sizi tehdit ediyor Ne hakla ?

e adam tek çocuk kayınvalide paralı ev var takı tektaş var diyordunuz hep varsın bu kadarcıkta kusuru olsun adamın aaaaa kaçırmayın adamı kriterlerınıze göre yeni eş bulmak zor ha ha

Benim eşim de aynıydı ama evlenince uzaklaştı. Hiç gitmez. Hatta benim eşim her gece takılırdı sabahlara kadar arkadaşlarıyla. Evlenince olmayacağını kendisi düşündü. Ben tartışmadım hiç. Karakter ve sorumluluk duygusuyla alakalı bir durum bu.

Ne oyunu oynuyorlar? Tek basina oynasin alsin evine bir konsol oynasin dursun.
Bende oyunu cok severdim bekarken sabahlara kadar oyun oynardim. Evlenince de bir sure oynadim. Bayadddir oynamiyorum. Eşim bana oyun oynamam için "xbox one alalim sana oyunu seviyordun" dedi. Çok mutlu oldum ve geceleri de oynayacağım tabiki.(cidden gece bir baska oluyor tadi) Evinde oldugu surece 1-2 aksam sabahlamasi dert olmamali. Evine alsin oynasin hem evlenince birlikte de oynarsiniz.

Ama kafa olarak arkadaslardan kopamayan biriyse, evlenince olmayacak demesine inanmayin. Gider sabaha kadar oynar, sizde oturur beklersiniz.

Bende 4-5 aylık nişanlıyım böyle birşey yaparsa yırtarım onun ağzını beni ihmal edip maça gidicek ? Ne saçma üstelik her hafta ve sabaha kadar yok öyle kızmakta haklısın ve çok normal tepkiler vermissin şart koşman lazım ona bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…