- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Sabah 7 de değil de 4 te eve gitmeyi tercih etmiyor ama ben buna takıliyorum. Bu kadar fedakarlık çok muBir tek pazar günleri görüşmüyormuşsunuz ki hergün görüşüyormuşsunuz zaten ailesine de gidiyormuşsunuz 2 haftada bir gece arkadaşlarıyla vakit geçirebilir zaten gece görüşmüyorsunuz ki ha evde ha arkadaşında onunda bir zevki o var demek ki. Bara gitmiyor içmiyor etmiyor. 3 de uyanıyorsa o saatten sonra görüşürsünüz o halinden memnun. Evlenince biraz zor olur çünkü aynı evde yaşıyor olacaksınız gece sizi evde yalnız bırakamaz.
Takmıycam zaten bundan sonra ama o zaman da eskisi gibi olamıyorum. Soğuk oluyorum içimden gelmiyor hiçbir şeyBunun çözümü ayrılmak yada kabullenmek.birgün canı isterse değişir ama siz istediğiniz için değil kendi istediği zaman
Ben sizi eski konularınızdan biliyorum . Işler bu aşamaya gelmeden önce de vardı sorunlar . Siz sorunları göre göre evlilik arefesine kadar getirmeyi kendiniz sectiniz .Her şey hazir evimiz eşyamiz. Ha deyince bitirmek olmuyor takdir edersiniz..
olan durumu düzeltme yolu arıyorum
Biri nişanli. Askere gidicek gelece evlenecek. Diğerleri bekarGece o saatten sonra ne oluyormuş anlamadım.
Arkadaşlarından evli olan varmı?
Var. Memurİşi gücü yok mu bu adamın? Sorumluluk sahibi biri olsaydı böyle olmazdı.
25 yaşında 26 ya giricekLütfen hakaret olarak algilama fakat nişanlin ergenden farli bişey değil. Yani bu sabaha kadar oynamak lise ve üniversite yillarinda normaldir, keyiflidir.
Ancak yetişkin, işi gücü olan, hayata atilmiş olan birine yakişmiyor. Yaş kaç ki? Eğer 20-23 felan dersen zaten davranişlari, yaşina uyuyor.
Kisacasi nişanlin, evlilik için hazir değil. Ya sabir edip bir kaç yil daha flört edersiniz, yada ayrilirsiniz. Başka çaresi yok.
Insan der evleniyoruz. Bu kadar tantanaya gerek var mi. Ama ayni seyi benden bekliyorevleneceksen bu şekilde kabul etmiş olacaksın..onca laf tartışma bile hiş işe yaramamış...
en son dün çok uykusuz olduğu dile getirdi ve düzenin bozuluyor sabaha kadar oturunca dedim diye kıyamet koptu.
hadi bak işine, bi daha oyun dersen görürsün oyunu, laflar böyle..
gerçekten çok kırıldım. çok uzaklaştım.
Biz çok iyi anlasan bir çiftiz ama şoyle ki bir seyi istesin kimseyi dinlemiyorBen sizi eski konularınızdan biliyorum . Işler bu aşamaya gelmeden önce de vardı sorunlar . Siz sorunları göre göre evlilik arefesine kadar getirmeyi kendiniz sectiniz .
Kusura bakmayın biraz acık oldu belki ama sizi kurmak değil amacım .
Yutmadim akşamdan beri konuşmuyorum doğru düzgün.Siz böyle laflari bile yutuyorsunuz. Imzayi attiktan sonra sizi hic takmaz,cünkü sizi garantiye almis olucak. Mobilya alindi diye böyleleri cekmek biraz saflik acikcasi. Size böyle laflar sarf edecek kisi sizi takmadigi gibi size altdan mesaj veriyor zaten. Görüp görmemek size kalmis
Huyu böyle demek ki ... Ilerde yontulur belki ama sizi biraz yıpratır . Zaten erkekler gec olgunlaşıyor .Biz çok iyi anlasan bir çiftiz ama şoyle ki bir seyi istesin kimseyi dinlemiyor
Tamam da canım ben zaten sabirlada söyledim bu sefer daha da abarttı. Ne de olsa kızmiyo diyerek.bir o lafına istinaden dememiş sen aynı konuyu sık sık dile getirdiğin için patlamış biraz bence. 4 ay sonra evleneceksen ve her gün görebiliyorsan illa pazar günündeki ısrarını anlayamadım. yanlış olmuş bence, benim eşim de işten 11-12 gibi çıkınca cuma akşamı veya cumartesi günü arkadaşlarıyla okeye gidiyordu, sabah 4-5 gibi bitirip çorba içip dönüyorlardı ve ben uyuyamıyordum o gelene kadar. kavga etmeden veya söylenmeden beni bu saate kadar sık sık evde yalnız bırakmasının hoşuma gitmediğini söyledim, zamanla bunu anladı şimdi 2-3 haftada bir görüşüyor ve 1-2 gibi dönüyor. O kadarına ben normal bakıyorum onların da kafasını dağıtmaya ihtiyacı var, birbirlerini görmeye v.s Buna katılmayabilirsiniz ama kavga etmeden sabırla bekleseydiniz daha güzel bıkmadan hep güzellikle dile getirseniz belki daha farklı olabilir
Evlenince olmıycak diyen kendisi zaten ben değilimSen evlen... sonra zaten degisir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?