Ben cok hoşlanmıyorum degısık isimlerden ayse fatma gıbı ısımlerı sevıyorum ama su konuda cok cok haklısınız annemın adı neyse de erkek olursa esıme bırsksam cok daha dogru olabılırBencillik demeyelim de doğru değil diyelim. Yani annenizin ismini verme sebebinizi anlayabiliyorum ama oğul için baba ismini vermek için hiçbir bahaneniz yok. Bence erkek çocuğa babaların isimlerini vermeyin, kız çocuk olursa da eşinize sebebini açıklayın ve çift isimli olsun ama iki isim de demodeyse eşinizin annesinin ismi olmasın o ikinci isim.
Ah keşke degılmı.. cok buyuk bır sorumluluk aslındakeşke bir bebeğin kendine isim koyabilme şansı olsaydı en doğrusu
Benı dusunduren de esımınde sızın gıbı dusunmesı..Çocugum yok ama olsaydi illa anne, baba ismi koymazdım. Annenizi kaybetmişsiniz ama ne anlamı var ki ölen birinin ismini çocuğa yüklemenin?
O ismi koymasanızda annenizin anısı hep yaşıyor olacak zaten unutulmaz zaten anne bu.
Eşim böyle birşey istese bozulurdum bende bilmiyorum eşinin fikrini tabi. Benim dusuncem boyle
Benim istegım bu yonde burada durust olmalıyım.. bu konuda esıme karsı asla haksızlık etmek istemıyorum. Ne yazıkkı cok yapmasamda bu konuda bencıl bır tavrım oldu. Belki zamanla ortak bır nokta bulabılırız.Bencilsiniz doğru..Bir erkek böyle yapsa hepimiz bir olup sarmıştık şimdiye. Çok ama çok yanlış düşünüyorsunuz sizinki ana baba da onunkiler laptop kılıfı mı.
Ayrıca, ilk ad benim anamın ilk ad benim babamın diye vurgulamasaydınız bu denli itici gelmezdi belki.. 2side konulacak sonuçta denirdi, normal olurdu. Sizin teleffuzunuz yanlış..
Cooook haklısın herseyden önce saglık..Sağlıklı olsun inşallah isim çok önemli kendinizi de esiniz i de en önemlisi bu isim ile yasiyacak bebeğinizi de dusunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?