Bencillik mi edıyorum??

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba arkadaslar
Dun ve bugun fıkır almak ıstedıgım konuları sızlerle paylasmanın en dogrusu olacagını dusundum.
Tedavı surecı vs derken sukurler olsun ki hamıleyım. Tek cocugum annemı kaybettım acısı hala içimdedir. Boğazımda yutkunamadıgım bır yumruk oldu yoklugu annemın. Hayatımda var dıyebılecegım tek kişi degerlim anayadıgarım babacıgım..
cocugum kız olursa annemın adını taşısın ıstıyorum . Oğlum olursa babam..
esim çok hoşlanmıyor oğlum olursa kısmından:) sanıyorumki kızın isminden de cok mutlu degıl:) evet ben anneannesinden bır parca olarak cocukluk askı babamın ısmını tercıh ettım..
cözüm noktam ıkı annenın ismi olsun işk ismi benım annemınismi..
oğlumuz olursada ıkı babanın adı ama ilk ismi benım babamın.
Evet gonlumdekı bu ama cokmu bencıllık oluyor . Esım benım duygusal bakış acımı anlamak zorunda degıl netıcede. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar..

Sen acı çekiyorsun sen emek veriyorsun bence haklısın sonuçta esinin anne babasinin ismini koyuyorsun kim ne isterse onu söyler okulda zaten çift isim kullanır Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Bencillik demeyelim de doğru değil diyelim. Yani annenizin ismini verme sebebinizi anlayabiliyorum ama oğul için baba ismini vermek için hiçbir bahaneniz yok. Bence erkek çocuğa babaların isimlerini vermeyin, kız çocuk olursa da eşinize sebebini açıklayın ve çift isimli olsun ama iki isim de demodeyse eşinizin annesinin ismi olmasın o ikinci isim.

Çocugum yok ama olsaydi illa anne, baba ismi koymazdım. Annenizi kaybetmişsiniz ama ne anlamı var ki ölen birinin ismini çocuğa yüklemenin?
O ismi koymasanızda annenizin anısı hep yaşıyor olacak zaten unutulmaz zaten anne bu.
Eşim böyle birşey istese bozulurdum bende bilmiyorum eşinin fikrini tabi. Benim dusuncem boyle

Ben cocuklara Anne ve babanin isminin verilmesini dogru bulmuyorum

Kaldiki suan esin ayni seyi senden istemis olsa , burda ne munasebet felan derdik

Esin istemiyorsa baska farkli isim koyabilirsiniz

Birgün oğlumuz olursa babalarimizin adını koymayı istiyoruz.. ama neden yeni bi hayat yeni kendi ile özdeş bi isim olmasın diye de düşünüyoruz..

Sağlıklı olsun inşallah isim çok önemli kendinizi de esiniz i de en önemlisi bu isim ile yasiyacak bebeğinizi de dusunun

Bencilsiniz doğru..Bir erkek böyle yapsa hepimiz bir olup sarmıştık şimdiye. Çok ama çok yanlış düşünüyorsunuz sizinki ana baba da onunkiler laptop kılıfı mı.

Ayrıca, ilk ad benim anamın ilk ad benim babamın diye vurgulamasaydınız bu denli itici gelmezdi belki.. 2side konulacak sonuçta denirdi, normal olurdu. Sizin teleffuzunuz yanlış..

Ben cok hoşlanmıyorum degısık isimlerden ayse fatma gıbı ısımlerı sevıyorum ama su konuda cok cok haklısınız annemın adı neyse de erkek olursa esıme bırsksam cok daha dogru olabılır

Benı dusunduren de esımınde sızın gıbı dusunmesı..
duygusal dusundugumun farkındayım. Ama ısrarla kız olursa annemden bır parca olarak ısmının olmasını dılıyorum

Anne baba ismi koyulmasa iyi olur ama olucaksa 2 isimli olsun zaten tek isim sevmiyorum ben kendimde iki isimliyim

Benim istegım bu yonde burada durust olmalıyım.. bu konuda esıme karsı asla haksızlık etmek istemıyorum. Ne yazıkkı cok yapmasamda bu konuda bencıl bır tavrım oldu. Belki zamanla ortak bır nokta bulabılırız.

Sağlıklı olsun inşallah isim çok önemli kendinizi de esiniz i de en önemlisi bu isim ile yasiyacak bebeğinizi de dusunun
Cooook haklısın herseyden önce saglık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…