Ben bu doğacak bebeklere ölmüş insanların isminin koyulmasını hiç sevmiyorum. Çocuğa çok fazla bir yük vermiş oluyorsunuz bana göre. Kızınız olursa annenizin ismini vermeseniz de annenize ayıp olacak onu unutmuş falan olmayacaksınız sonuç olarak anneniz kalbinizde sizin. İleride kızınıza annenizin ismiyle hitap etmek bence kötü olur. Diyelim annenizin ismi ayşe, kızınıza bi konuda kızdınız ayşe diye başlayıp nasıl kızabilirsiniz ki ? Bence koymayın annenizin adını, eşinize de haksızlık etmeyin. Çok bencilce düşünüyorsunuz bence.
bir arkadaşımızın da var benzer anısı
eskiden annesi babaannesi vs birlikte yaşarlarmış
nişanlı halası vefat etmiş
sonra bu doğmuş onun adını vermişler
yıllarca adını diyemedik diye şimdi anlatıyorlarmış
bebeğe seslendikçe içleri acıyormuş zira
oysa adı onun dışında bir şey olsa yeni bir umut gelecek aileye giden geri gelmiyor ki hiç
Allah bagislasin saglikla Hayirla al kucagina.merhaba arkadaslar
Dun ve bugun fıkır almak ıstedıgım konuları sızlerle paylasmanın en dogrusu olacagını dusundum.
Tedavı surecı vs derken sukurler olsun ki hamıleyım. Tek cocugum annemı kaybettım acısı hala içimdedir. Boğazımda yutkunamadıgım bır yumruk oldu yoklugu annemın. Hayatımda var dıyebılecegım tek kişi degerlim anayadıgarım babacıgım..
cocugum kız olursa annemın adını taşısın ıstıyorum . Oğlum olursa babam..
esim çok hoşlanmıyor oğlum olursa kısmından:) sanıyorumki kızın isminden de cok mutlu degıl:) evet ben anneannesinden bır parca olarak cocukluk askı babamın ısmını tercıh ettım..
cözüm noktam ıkı annenın ismi olsun işk ismi benım annemınismi..
oğlumuz olursada ıkı babanın adı ama ilk ismi benım babamın.
Evet gonlumdekı bu ama cokmu bencıllık oluyor . Esım benım duygusal bakış acımı anlamak zorunda degıl netıcede. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar..
Ben çocuklara aileden birinin isminin verilmesi taraftarı Değilimmerhaba arkadaslar
Dun ve bugun fıkır almak ıstedıgım konuları sızlerle paylasmanın en dogrusu olacagını dusundum.
Tedavı surecı vs derken sukurler olsun ki hamıleyım. Tek cocugum annemı kaybettım acısı hala içimdedir. Boğazımda yutkunamadıgım bır yumruk oldu yoklugu annemın. Hayatımda var dıyebılecegım tek kişi degerlim anayadıgarım babacıgım..
cocugum kız olursa annemın adını taşısın ıstıyorum . Oğlum olursa babam..
esim çok hoşlanmıyor oğlum olursa kısmından:) sanıyorumki kızın isminden de cok mutlu degıl:) evet ben anneannesinden bır parca olarak cocukluk askı babamın ısmını tercıh ettım..
cözüm noktam ıkı annenın ismi olsun işk ismi benım annemınismi..
oğlumuz olursada ıkı babanın adı ama ilk ismi benım babamın.
Evet gonlumdekı bu ama cokmu bencıllık oluyor . Esım benım duygusal bakış acımı anlamak zorunda degıl netıcede. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar..
İstemıosanız sakın koymayın.kızlar lütfen bana da bi fikir verinilk oğlumun ismini ben düşündüm eşim de olur dedi koyduk ben koymuş oldum sonuçta. 2. çocuğumuz erkek olursa eşim bu sefer ben koyacağım diyor haklı da ama babasının ismini koymak istiyor ben ilk zamanlar istemedim şimdi tmm ama yanına bi isim daha koyalım dedim olmaz sadece tek isim olacak diyor. güya ilk çocuğum doğduktan sonra annesi babası ablası üzülmüş niye babanın ismini koymadın diye herkes üstüne gelmiş. sadece babasının ismi olacakmış 2. isim de olmayacakmış ama ben çocuğuma öyle seslenmek istemiyorum kafayı yiycem çözüm bulamadım. hayırlı sağlıklı olsun inşallah ama bu durum üzüyor beni..
Boyle bir adama 2. Cocugu verme.kızlar lütfen bana da bi fikir verinilk oğlumun ismini ben düşündüm eşim de olur dedi koyduk ben koymuş oldum sonuçta. 2. çocuğumuz erkek olursa eşim bu sefer ben koyacağım diyor haklı da ama babasının ismini koymak istiyor ben ilk zamanlar istemedim şimdi tmm ama yanına bi isim daha koyalım dedim olmaz sadece tek isim olacak diyor. güya ilk çocuğum doğduktan sonra annesi babası ablası üzülmüş niye babanın ismini koymadın diye herkes üstüne gelmiş. sadece babasının ismi olacakmış 2. isim de olmayacakmış ama ben çocuğuma öyle seslenmek istemiyorum kafayı yiycem çözüm bulamadım. hayırlı sağlıklı olsun inşallah ama bu durum üzüyor beni..
hamileyim amaBoyle bir adama 2. Cocugu verme.
Ozaman gecmis olsun. Kocan sokma akilli olduktan sonra bisey denemez.hamileyim ama
biraz fazla sert konuşuyosun amaOzaman gecmis olsun. Kocan sokma akilli olduktan sonra bisey denemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?