Bencillik mi olur

İptal edin.Belki yolculukta rahatsızlanacakınız ayak uzatacak yer yok. Ne o öyle balık istifi gibi..
Evet ki dedigim gibi zaten ayaklarimi uzatmazsam şişiyo zaten ayaklarim havada sıcak olcak ay kabus gibi olur ya basbasa gitmeliyim yada hic yoksa eglence degil eziyet olcak

Bizim kv ve görumceler geliyor kusura bskmayın onlara hayır diyemedik deseniz olur .
İptal etmeyin,onları iptal edin .Görgüsüzluk .2 cocuk kv vs....
Butnunuzdan gelir .Zaten arabaya sıgamayacaksınız .

Aynen en mantiklisi acik acik konusmak yoksa bos yere bende planimdan olucam

Bizim kv ve görumceler geliyor kusura bskmayın onlara hayır diyemedik deseniz olur .
İptal etmeyin,onları iptal edin .Görgüsüzluk .2 cocuk kv vs....
Butnunuzdan gelir .Zaten arabaya sıgamayacaksınız .
Evet yani arabayı oda biliyo sonuçta sıkılmayacağıni tahmin ediyo olması lazim. Ama iste anlayissizlik midir yoksa kv den kurtulamamak midir bilemedim.

Siz tur sirketi değilsiniz ki.

Yok yok bencillik onların yaptiğına denir.
Kendileri çocuklari yetmiyo gibi bide kv cıkmis ortaya. Insanlardaki bu rahatliği anlayamiyorum.

Konusunca bizede yaz gelişmeleri takipteyim sinir oldum buradan ya bu başkasının planına coreklenen insanlardan nefret ediyorum

Evet yani arabayı oda biliyo sonuçta sıkılmayacağıni tahmin ediyo olması lazim. Ama iste anlayissizlik midir yoksa kv den kurtulamamak midir bilemedim.
Mümkün degil 4 kisi zaten sığılmaz arkaya bide besinci yyuuuhhh diyorum .
Biz kv ye giderken bi aileyi aldık arabanın altı heryerde sürte sürte esim çıldırdı.
Birazda kilo vardı .....

Dert değil demişsiniz konuyu açarken ama bence büyük dert yani benim açımdan :) Kesinlikle iptal edin gerekirse durumu anlamalarını sağlayın.

Mümkün degil 4 kisi zaten sığılmaz arkaya bide besinci yyuuuhhh diyorum .
Biz kv ye giderken bi aileyi aldık arabanın altı heryerde sürte sürte esim çıldırdı.
Birazda kilo vardı .....
Yani evet bide araba meselesi var Her konuda zarar sanirim bu gezme olayı bize

Dert değil demişsiniz konuyu açarken ama bence büyük dert yani benim açımdan :) Kesinlikle iptal edin gerekirse durumu anlamalarını sağlayın.
Aslinda benim icinde ogrendigimden beri dert oldu ama iste bdv de daha beter dertler olunca insanlar aman gezmeninde derdi mi olur diye düşünsünler istemedim

Siz tur sirketi değilsiniz ki.

Yok yok bencillik onların yaptiğına denir.
Kendileri çocuklari yetmiyo gibi bide kv cıkmis ortaya. Insanlardaki bu rahatliği anlayamiyorum.
Haklisiniz kesinlikle bide esime masraflari ortak öderiz demis ben esiyle konustuktan sonra sanirim kv istemedigimi anlayip esine söyledi oda böyle bi çözüm sundu ama benim esim zaten onlarin durumu musait degil diye masraflara karistirmaz yani zaten karismalarina gerek yok bizim sorunumuz masraf değil ki biz gitmisken gittigimize degsin eğlenebilelim istiyoruz onlarda bi kisinin masrafindan kaciyoruz sanmis sanirim

Ay sinir oldum ya. Hem zorla plana dahil olmuslar hem de ustune bi de kayınvalide cıkarmıslar. Size de kızdım yok kiza değişiklik olur da yok hic kayinvalidesinden kurtulamıyor da bilmem ne.. Size ne ki bunlardan ya size mi güvenip öyle bir hayatı kabul etti. Açıkça söyleyin ve tek başınıza gidin tatilinize. Sonra da bana da haber verin de sinirim geçsin

Konusunca bizede yaz gelişmeleri takipteyim sinir oldum buradan ya bu başkasının planına coreklenen insanlardan nefret ediyorum
Yazicam suan ki gelişme az once arkadasi esimi aramis masraflari ortak oderiz demis sanirim ilk konusmada esi anladi kv istemedigimi ve biz bi kisinin masrafindan kaciyoruz sandilar. Ki onlarin durumu musait olmadigi icin esim odetmez zaten odetmemeli sonucta biz davet etmis oluyoruz her ne kadar emrivaki olsada. Ama bizim amacimiz gitmisken rahat gidelim eğlenelim gittigimize degsin

Ne ortaklıgı onlar dört siz iki kisi.
Zaten dönüste küsersiniz kimse bu kadar kalabslıkta rahat olmazki .Biran önce iptal ettik.Kv baska plan yapmıs biz de üzüldük deyin .
Sacmalık ötesi durum .Daha yokmuymus gelecek olan .
Cocukları yol tutar öne oturur .Kv bunsldım der oturur.

Eşinle git arkadaşım boşver kızı mızı eğlen gez toz .isteyen her türlü gider madem masraf ödeyebiliyolar gitsinler ayrı.hamile hamile hiç çekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…