Bencillik mi olur

Yeriniz yok ama bu bahane bile degil. Mumkunati yok be bunalirim oyle ortamda deyin. Hem de cocuklar falan hic guvenli de olmaz allah korusun. Cocuklu ailenin onceligi cocuklari olmali, gerekirse gezmeden falan geri kalinir.
Evet aslında gidecegimiz yer çocuklar icin riskli olabilir sonucta göl falan var istersen onlari kv den evde ona birak cok oyalanmayiz demistim ki gerçekten cok yaramaz cocuklari yani o gidecegimiz yer baya tehlikeli kaliyo onlara kizda aman bisey olmaz onlarda hava alsin demisti.

Ne bencilliği ya, asıl bencillik onların ki. Bizimle zaman geçirmek isterler mi, kayınvalideyi isterler mi diye düşünmemişler bile. Çünkü asıl dertleri tatile çıkmak. Eee o zaman bir zahmet otobüse, uçağa filan binsinler, gitsinler istedikleri yere. Durumları yok demişsiniz ama o zaman da durumlarına göre davransınlar. Bunu da siz düşünecek değilsiniz. Bu kadar iyi niyet gereksiz.

Kayın validenin suçu yok ki burada ailecek görüşüyosunuz muhtemelen hamile olduğunu da biliyordur arkadaşının düşünmesi lazım böyle gezme mi olur diye. İptal et gitsin.
Evet haklısınız kv esimi oglum diye sever yani o kadar yakinlar ama benim kendi oz kv dem bile planı bildigi halde tek kelime etmedi o da tek kalicak sonucta.

Evet farkindayim bu kadar iyi niyet gereksiz cunku ben iyilikle ilerledikce onlar iyice uzerime geliyolar artik bi dur demenin zamanı geldi

Ben trafikte guvenlikten bahsettim. Arka koltuk soyle olacak sanirim, 1 hamile 2 kucakta cocuklu kadin. Mesafe de uzunsa olacak is degil.
Benim 2 cocugum var, arac koltuklarini koyunca 4 kisilik arac doluyor. Bazen cok gerekliyse 2 cocuk koltugunun arasina ben sikisiyorum. Onu da anca kisa mesafede kabul ederim, ben de insan evladiyim. Otobus tren taksi buyursun binsin isteyen.

Kv yerinde olsam bozulurdum beni goturmedilerde o kadını götürdüler diye net !
Tabiki bozulur insan dogal olarak sonucta kendi oz evladi kadina gel demiyo arkadasinin annesini götürüyo bozulmak en dogal hakki olur oyle bi durumda

Haklisiniz. En mantıklısi iptal etmek.

Kendilerinide açık açık davet ettirmişler zaten yok bizde gelelim vs diye şimdide arayıp kv de gelsin mi dediler sen ne dedin
Bende kv gelince nasil rahat olmayi dusunuyorsun hem gidiş problem hem orda rahat edemicez sonuçta yasli kadin bize ayak uyduramaz mecburen biz ona uymak durumda kalırız o sekildede eglenemeyiz bile dedim. Onun cevabı ise gelsin çocuklara bakar benim icin daha iyi olur. Hem evde tek kalamazmis dedi bende haberlesiriz dedim telefonu kapattım

Ne münasebet iptal edeceksin. Açık açık diyeceksin kıza kv.den için arabada yer yok diye. Ya evde otursun, ya da yalnız bırakmamak için siz de çocukları ona bırakın de. Ay sinir oluyorum böyle her şeye atlayan insanlara. Bir aile dostuyla gezmek her zaman daha keyifli olur ama karşı tarafın k.v.si ile değil tabii ki!!! Ben çok net söylerdim annen için arabada yer yok, yer olsa ben kendi kv.mi götürmeyi düşünüyordum de ve konuyu kapat...

De ki kadına: "Canım şimdi biliyosun planı biz eşimle yaptık siz de heveslenince sana da değişiklik olur sizin de gelmenizi istedik ama eğer senin kv deni götürürsek benim kv de bozulur sanki onu özellikle istemeyip götürmüyoruz şeklinde düşünür.Eğer kv den gelmeyecekse beraber gidelim yoksa ben kv deme karşı zor durumda kalırım anneleri karıştırırsak planımız bozulur biz bize olalım ancak kv deni bırakamayacaksanız evde tek başına hani gelin diye ısrar etmiyorum sonra zor durumda kalmayın de"de.Açık konuş net ol.Baktın mırın kırın ediyo sen eşinle git "Bi daha ki sefere program yaparız şimdi bayramda kimsenin kalbi kırılmasın" de

+1000 gayet makul ve gönül kırmayan bir açıklama

iptal ettik deyin siz gidin eşinizle.
kıza üzüldüm yalnız zaten beraber yaşıyorlarmış bir nefes alacaktı yine kurtaramamış kv den yakasını:)
kız gelsin eşi anneciğini beklesin evde

dimi araba sahibi hamile kadın arkada sıkış tepiş. anacığını evde bırakamayan adam önde yayıla yayıla..

iptal ettik deyin siz gidin eşinizle.
kıza üzüldüm yalnız zaten beraber yaşıyorlarmış bir nefes alacaktı yine kurtaramamış kv den yakasını:)
kız gelsin eşi anneciğini beklesin evde
Ah keske öyle bisey mümkün olsada kiz da rahat bi nefes alsa kizin gölgesi gibi kadin bende cok üzülüyorum kiza

Cok mantikli bi konusma evet bu sekilde konussam cok iyi olur. Teşekkür ederim

bence çok haklısınız iptal edin eşinizle başbaşayız başka bir plan yapın bence..hamilesin zaten hiç bir şey senin rahatından önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…