- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Bencilliği karşı taraf yapıyor sana aslında.Sen bi incelik yapmışsın tatil programına dahil etmişsin.Kayınvalideyi getirip getirmemelerini sormaları lazımdı (sormaya bile gerek yok olacak bir şey değil)Uygun bir dille olamayacağını söyle.Çok sitiyorlarsa kendileri gitsin tatile.İlle de araba şart değil.Arkadaslar bu cok büyük bi dert degil. Bunun icin buraya konu mu açılır demeden bana zaman ayıranlar icin simdiden cok tesekkur ederim.benim esimin bi arakadasi var ve arkadasinin küçük çocukları var. Biz bayramda esimle il dışında günü birlik bi gezme ayarlamistik. Yanliz esimin bu arkadasi ve esi hic gezmezler çünkü kiz kv ile beraber yasiyor. Bide esinin ehliyeti yok bu da bi etken sanirim gezememelerine. Biz ne zaman plan yapsak hep dahil olmak isterler. Bayramin ikinci günü yaptığımız planada ayni sekilde. Neyse cok uzatmim bende kiz icin değişiklik olsun diye kabul ettim sonucta oda gezmek ister imkanlari yoksa bizim imkanimizdan yararlanmalarindan bi sakınca görmedim. Asil problem az önce ogrendim ki kizin kv side bizimle gelmeyi düşünüyormuş. Ben hamileyim ve inanın uzun yolda simdiden ayaklarim siser belim agrir içinizden simdiden olmaz diyenler belki olabilir ama tuz sevgimden dolayi oluyo iste simdi bu kadın da gelirse ortalama çocuklarla beraber 8 kisi oluyoruz. Arabaya sigmasi ayri problem rahat edemem ayri problem ve gittikten sonra sonucta yasli kadin herseye ayak uyduramaz esimle guzel zaman geciremem diyede dusunmeye basladim bu yuzden plani iptal etmeyi dusunuyorum ama karsi taraftaki kizada haksizlik bencillik etmis olmak istemiyorum bu yuzden cok kararsizim sizce iptal etsem vazgecsem cok mu bencilce davranmış olurum
İyilikten maraz doğmuş.Böyle bir insana verilecek en güzel cevap,ben sen rahat et diye çağırmıştım.Kendi kayınvalidemi bile çağırmadım.Hem arabada yer yok uzun yol,hem de kendi kayınvalideme ayıp etmiş olurum o yüzden siz birlikte gidin bu planı iptal edelim de.Çok yüz göz olmuşsunuz.Bende kv gelince nasil rahat olmayi dusunuyorsun hem gidiş problem hem orda rahat edemicez sonuçta yasli kadin bize ayak uyduramaz mecburen biz ona uymak durumda kalırız o sekildede eglenemeyiz bile dedim. Onun cevabı ise gelsin çocuklara bakar benim icin daha iyi olur. Hem evde tek kalamazmis dedi bende haberlesiriz dedim telefonu kapattım
Arkadaslar bu cok büyük bi dert degil. Bunun icin buraya konu mu açılır demeden bana zaman ayıranlar icin simdiden cok tesekkur ederim.benim esimin bi arakadasi var ve arkadasinin küçük çocukları var. Biz bayramda esimle il dışında günü birlik bi gezme ayarlamistik. Yanliz esimin bu arkadasi ve esi hic gezmezler çünkü kiz kv ile beraber yasiyor. Bide esinin ehliyeti yok bu da bi etken sanirim gezememelerine. Biz ne zaman plan yapsak hep dahil olmak isterler. Bayramin ikinci günü yaptığımız planada ayni sekilde. Neyse cok uzatmim bende kiz icin değişiklik olsun diye kabul ettim sonucta oda gezmek ister imkanlari yoksa bizim imkanimizdan yararlanmalarindan bi sakınca görmedim. Asil problem az önce ogrendim ki kizin kv side bizimle gelmeyi düşünüyormuş. Ben hamileyim ve inanın uzun yolda simdiden ayaklarim siser belim agrir içinizden simdiden olmaz diyenler belki olabilir ama tuz sevgimden dolayi oluyo iste simdi bu kadın da gelirse ortalama çocuklarla beraber 8 kisi oluyoruz. Arabaya sigmasi ayri problem rahat edemem ayri problem ve gittikten sonra sonucta yasli kadin herseye ayak uyduramaz esimle guzel zaman geciremem diyede dusunmeye basladim bu yuzden plani iptal etmeyi dusunuyorum ama karsi taraftaki kizada haksizlik bencillik etmis olmak istemiyorum bu yuzden cok kararsizim sizce iptal etsem vazgecsem cok mu bencilce davranmış olurum
5 kisilik arabaya 8 kisilik plan yapmak zaten basli basina olay
Ay keske okumasaydim bu konuyu sinirlerim bozuldu
De ki kadına: "Canım şimdi biliyosun planı biz eşimle yaptık siz de heveslenince sana da değişiklik olur sizin de gelmenizi istedik ama eğer senin kv deni götürürsek benim kv de bozulur sanki onu özellikle istemeyip götürmüyoruz şeklinde düşünür.Eğer kv den gelmeyecekse beraber gidelim yoksa ben kv deme karşı zor durumda kalırım anneleri karıştırırsak planımız bozulur biz bize olalım ancak kv deni bırakamayacaksanız evde tek başına hani gelin diye ısrar etmiyorum sonra zor durumda kalmayın de"de.Açık konuş net ol.Baktın mırın kırın ediyo sen eşinle git "Bi daha ki sefere program yaparız şimdi bayramda kimsenin kalbi kırılmasın" de
Bugün kiz aradi beni saat bes gibi bi kv nie bu kadar büyüttun yer var sigariz dedi. Bende sizede yer yok onada ben sana degisiklik olsun diye kabul ettim ama sen resmen plan icine plan eklemissin çocuklarına bakacaksa evden baksin yoksada ben hamile halimle o kadar yolu arka koltukta beş kisi gidemem dedim. O da iyi siz gidin rahat rahat öne oturursun biz gelmiyoruz dedi. Bende bu saatten sonra zaten bizimle ilgili hic biyerde isiniz olamaz dedim kapattım telefonu. Sonuç watshaptan engellemis beniKesinlikle bu yorumdaki gibi bir konuşma yapmalısınız @Elam26
Bu konu nasıl sonuçlanacak merak ettim.
Bugün kiz aradi beni saat bes gibi bi kv nie bu kadar büyüttun yer var sigariz dedi. Bende sizede yer yok onada ben sana degisiklik olsun diye kabul ettim ama sen resmen plan icine plan eklemissin çocuklarına bakacaksa evden baksin yoksada ben hamile halimle o kadar yolu arka koltukta beş kisi gidemem dedim. O da iyi siz gidin rahat rahat öne oturursun biz gelmiyoruz dedi. Bende bu saatten sonra zaten bizimle ilgili hic biyerde isiniz olamaz dedim kapattım telefonu. Sonuç watshaptan engellemis beniresmen iyilikten maraz dogdu bende acaba bencillik mi yapiyorum diye düşünüyodum bu anlayissiz icin
Bugün kiz aradi beni saat bes gibi bi kv nie bu kadar büyüttun yer var sigariz dedi. Bende sizede yer yok onada ben sana degisiklik olsun diye kabul ettim ama sen resmen plan icine plan eklemissin çocuklarına bakacaksa evden baksin yoksada ben hamile halimle o kadar yolu arka koltukta beş kisi gidemem dedim. O da iyi siz gidin rahat rahat öne oturursun biz gelmiyoruz dedi. Bende bu saatten sonra zaten bizimle ilgili hic biyerde isiniz olamaz dedim kapattım telefonu. Sonuç watshaptan engellemis beniresmen iyilikten maraz dogdu bende acaba bencillik mi yapiyorum diye düşünüyodum bu anlayissiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?