Bencillik mi yapıyorum?

Sen simdi hamilesin ya fazlasiyla alingansin hormonlarindan dolayi. Gercektende insan alinganlasiyor.
ondan da olabilir aslında büyütülecek bişey yok dalgalanmalar oluyor bende çok üzülüyorum çünkü öyle bir insan değilim düşüncesiz eşimin ailesine saygısız vs..

ben bu kadar ilgilenmiyorum ailemle diyelim ondan böyle hissediyo olabilirim

Rahatsizsiniz yani.
O sizin tercihiniz. Siz oylesiniz diye esiniz de ilgisiz olmak zorunda degil.
Ailesiyle de ilgilenecek, sizinle de. Siz burda yazdığınız gibi konusuyorsaniz, eşinizin oyle anlamasi cok normal. Ailenle ilgilen ama benimle de ilgilen demeniz lazim. Sorun ailesine fazla zaman ayırması degil, size ayirmamasi çünkü.

ondan da olabilir aslında büyütülecek bişey yok dalgalanmalar oluyor bende çok üzülüyorum çünkü öyle bir insan değilim düşüncesiz eşimin ailesine saygısız vs..
Ben senin oyle biri olmadigini anladim ki. Bazi gelinler vardir onune kirmizi hali sersen yaranamazsin nem kapar . Onlar beni kizlari gibi seviyor bende onlari seviyorum demenden anladim.

Rahatsizsiniz yani.
O sizin tercihiniz. Siz oylesiniz diye esiniz de ilgisiz olmak zorunda degil.
Ailesiyle de ilgilenecek, sizinle de. Siz burda yazdığınız gibi konusuyorsaniz, eşinizin oyle anlamasi cok normal. Ailenle ilgilen ama benimle de ilgilen demeniz lazim. Sorun ailesine fazla zaman ayırması degil, size ayirmamasi çünkü.
bende öyle söyledim gitme etme ilgilenme demiyorum sadece benimlede gelip yanımda olmanı istiyorum gelemesede yanımda olmak istediğini hissetmek istiyorum.

Ben senin oyle biri olmadigini anladim ki. Bazi gelinler vardir onune kirmizi hali sersen yaranamazsin nem kapar . Onlar beni kizlari gibi seviyor bende onlari seviyorum demenden anladim.
ben sadece eşime alınıyorum onlarla bi sorunum yok çünki bende kendi kızlarından daha fazla ilgilenmeye çalışıyorum..

bende öyle söyledim gitme etme ilgilenme demiyorum sadece benimlede gelip yanımda olmanı istiyorum gelemesede yanımda olmak istediğini hissetmek istiyorum.

Benim de demek istedigim bu. Ama konu ailesiyle iliskisiz. Siz bir daha konuştuğunuzda ailesini hic katmayın bence. Burda da yanlis anlasildi gördüğünüz gibi.

ben sadece eşime alınıyorum onlarla bi sorunum yok çünki bende kendi kızlarından daha fazla ilgilenmeye çalışıyorum..
Al karsina bi kahve yap. Seninle biraz dertleselim diyin. Farkli seylerden konu ac. Ama ailesini hic karistirmadan ilgi beklediginizi belirtin.

Anladim seni.. hastane isinden anlamiyorum diyo ana annesine gelince anlio sana gelince anlamiyo..durum buysa haklisin., ben ilk gebelikte esimle giderdim genelde.. sonra is guc vs kendim gittim hep ihtiyacta hissetmedim.. sagligin yerindeyse baska muhtacsan baska..

Anladim seni.. hastane isinden anlamiyorum diyo ana annesine gelince anlio sana gelince anlamiyo..durum buysa haklisin., ben ilk gebelikte esimle giderdim genelde.. sonra is guc vs kendim gittim hep ihtiyacta hissetmedim.. sagligin yerindeyse baska muhtacsan baska..
yani anlamasa da olur ben anlıyorum ama ben sadece gelmesini istedim ailesi söz konusu olunca herşeyi yapıyor bana gelince yapmak istemiyor gibi algıladım biran :( normalde kayınpederim götürüyor onun başka işi varmış eşimde tamam ben götürürüm demiş bana bunu sonra söyledi e ben o zamaana kadar alınmıştım zaten beni tek bırakıyor diye

evet burda da tepki aldım halbuki içimde artniyet yok. belkide ben ailesiyle kendi ilişkimizi kıyasladığım için hata yaptım

Esinizin hatası size özen göstermemesi. Ilgili bir evlat ama ilgisiz bir eş. Halbuki ilgili bir evlat ve ilgili bir es olmali. Sizin de bebeginiz olacakmış, o da ileride sizinle boyle ilgilesin istemez misiniz? Hem madem kv ve kple iyi anlaşıyorsunuz, hic onların iliskileri hakkinda yorum yapmayın.
Başlı basina sizinle doktora gelmek istememesi sorun zaten. Herkesten bagimsiz. Kimseyi karıştırmadan bu konudaki rahatsızlığınızı dile getirin bence. Anlayacaktir diye düşünüyorum.

Esinizin hatası size özen göstermemesi. Ilgili bir evlat ama ilgisiz bir eş. Halbuki ilgili bir evlat ve ilgili bir es olmali. Sizin de bebeginiz olacakmış, o da ileride sizinle boyle ilgilesin istemez misiniz? Hem madem kv ve kple iyi anlaşıyorsunuz, hic onların iliskileri hakkinda yorum yapmayın.
Başlı basina sizinle doktora gelmek istememesi sorun zaten. Herkesten bagimsiz. Kimseyi karıştırmadan bu konudaki rahatsızlığınızı dile getirin bence. Anlayacaktir diye düşünüyorum.
teşekkür ederim öyle deneyeceğim

yani anlamasa da olur ben anlıyorum ama ben sadece gelmesini istedim ailesi söz konusu olunca herşeyi yapıyor bana gelince yapmak istemiyor gibi algıladım biran :KK43: normalde kayınpederim götürüyor onun başka işi varmış eşimde tamam ben götürürüm demiş bana bunu sonra söyledi e ben o zamaana kadar alınmıştım zaten beni tek bırakıyor diye
Bisey sorcamda; hastane isinden anlamak ne oluyo? Bunuda ben anlamiyorum

Back
X