- Konu Sahibi brokensmile7
Daha once annemle problemlerim oldugunu söylemiştim ciddi problemler... kucucuk seylerden kavga cikaran surekli cocuklarina beddualar edip kucuk yaslardan beri siddet uygulayan istediği o ihtişamlı hayati ona veremedigimiz icin bizden hincini alan bi kadin... ama ben kavga sirasinda nekadar ondan nefret etsemde yinede sevdim onunda beni sevmesi icin elimden geleni yaptim gercekten samimi soyluyorum simariklik olarak demiyorum bunu gerçekten annem beni bizi sevmiyo bunu hissedemiyorum o sicaklik yok kendimi ve kardeşlerimi onun yaninda siginmaci gibi bi pislik gibi hissediyorum eger her dedigini harfiyen yaparsak iyi oldgu zamanlar oluyo arada ama yoruluyoruz hadi ben neyse 18 yasindayim yarin obur gun evden ayrilabilirim ama kardeslerim? Onlar daha cok küçük... size soyle soyliyim suan yazdayiz ve benm sinavlarim dolayisiyla biyere gidemiyoruz annem sirf bare evden bi kisi gitsin diye kardesimi yaz okuluna yazditdi emin olun kardesimi dusundugu icin değil cocuk okulun son gunune kadar okula gidip yalniz takildi cunku annen istemedi evde kardeslerim krese 4 yasinda gitmeye basladi ve annem calismiyor ev hanimi... annem yemekte yapmiyor arada evi temizliyor onun disinda bi yukumlulugu yok evde ha bide camasir utu bulasik var ama zaten butun gun onun tabaklari makineye dizip haftada bir camasirlari yikamak bukadarmi zor ? Cocuk sitreside yokki hepimiz tam gun okuldayiz geldigimizdede kavga cikarip gidin babanizin basinin etini yiyin diyip babama yollar ve yine kavgayla saat 8de 8bucukta yatirir hepimizi ve kendisi kendine aldigi abur cuburlarla dizilerini izler inanin ben gencligimden kardeslerim cocuklugundan hicbisey anlamadi hepimiz aglayaraj buyuduk surekli huzursuz bir ortam.. biraz once kardesim yarin ne giycegini sordu ve birden annem bagirmaya ben ne gunah isledim bunlari bana verdin allahim demeye basladi bende anne ne bu nefret bize karsi dedim uzerime yurudu butun gun is yapiyorum ben sizin bana ne faydaniz var anca yiyip icip s.ciyosunuz dedi bende anne naptik biz sana bana bisey soyle dedim sadece beddualar okudu bisey diyemedi cunku yoktu yemegi ben yaptım evi temizlerken ben yardm ettn ki ev temizlemek degildi halilari silkeledi arkadaslari gelmisti onlarla takildi bi ton beddua etti bize ve beni aglatti simdi icerde dizisini seyrediyor. Cok uzattim kusura bakmayin okadar doluyumki yazmak icimdekini atmak istedim. Sorum suydu universite tercihlererimi yapmama az kaldi baska bi sehre gidip biraz dinlenmeyi okadar cok istiyorumki... ama kardeslerimi bukadinla biraknakta istemiyorum benim cokmu yararim var kardeslerime? Hayir bende kotu bi ablayim annem kadar degilim ama onun hincini sanirim kardeslerimden cikariyorum cok sinirli davraniyorum herseye kiziyorum ama annem kadar degilim ve siddet yok tabiki.. neyse sizce napmam lazim gitmek istiyorum unv. Hayatimda zehir olsun istemiyorum ama vicdanim beni birakmiyo buyuzden buyuk itimalde burda kalicam bilemiyorum...