- Konu Sahibi brokensmile7
Annenizin size garezi yok ya da sevmediğini düşünmeyin. Annenizin psikolojisi bozuk. Hiçbir anne evladına bu kadar zulmetmez normalde. Sınavlar falanda bitti artık sen bir genç kız olarak yemek yapabilirsin küçük çocuklar aç kalmasın. Sizin yerinizde olsam asla bırakmazdım kardeşlerimi. Anneniz böyleymiş madem siz kardeşlerinize sahip çıkın onlara annelik yapın. Annenizlede fazla muhattap olmayın üzülen siz olursunuz.
Babamda öyle soyluyor muhattap olma ses cikarma ne derse desin birak vs ama gerçekten çok dokunuyo soyledikleri ve benim hepsini yutup tepki verememem ve ben kucuk bi cocuk degilim 18 yasindayim, sürekli asagilana asagilana sosyalfobi olustu ve ciddi sekilde özgüven eksikliği bunun icin psikologa gittim ama sinavlarim dolayisiyla birakmak zorunda kaldim suandada maddi sikintilarimiz var gidebilsem bi nebze rahatlarim gibi hissediyorum. Kardeslerime annelik yapmaya calisiyorum ama nekadar yapabilirimki butun gun bos olan annem o yapmazken ben hem calisip hem ev islerini yapip hem onlarla nasil ilgilenebilirim bilmiyorum cok zor.. tesekkur ederim yorumunuz icin annemle daha az iletisim kurucam