Bende açtım konumu inancım sağlam :)

76.0 ama 75.9 değildi sabah sinir oldum :( neyse bugün ki akşam yemelerim sonucu yarın hiç göremem artık :( aman ne üzgün üzgün koydum :)
Yavaş yavaş gidiyor ama güzel gidiyor vesselam 57-59 kiloluk hatunların yanında öyle ev irisi gibi durmuyorum sanki ;)
Çok yedim akşam akşam bak hala uyutmadı normalde açlıktan uyuyamayan ben ne hale geldim 2 ayda :) aferim bana

Ya şunu defalarca kez anlıyorumyiyende belli yemeyen de
Aman çok yiyorum almıyorum
Aman yemiyorum ama su içsem yarıyor
Bunların ikiside yalan
Ki gerçekten yanımızda normal yiyen zayıf 2 arkadaşımın hipertroidi olduğunu öğrendim laf arasında ve saklıyorlar ki onlarında öyle bi aman aman yemek yediğini görmedim

Bugün arkadaşın evine gittik pastalar börekler keşkek ve içli köfte vardı ben sadece son ikisini yedim keşkek bi daha yemem 1 kase 640 kalori :(

Neyse işin özü yememekte zayıf hatunlar bıdbıdbıd konuşuyor ama bakıyorum yiyorum desede kuş kadar yiyor peeeh ben de öyle yesem şuan ay 6 aylık hamileyim medium beden oluyor derdim
Saçma salak kadın muhabbetleri işte :)

75.3 açlık susuzluk kilom ;)

Buarada ağrım hiç dinmiyor :( bacağım karıncalanıyor seyiriyor ve durmadan diş ağrısı gibi sızlıyor :(

Evvveeeeett sonunda ameliyata gireceğim... Üzgün işareti koymak istemedim hayırlısı buymuş sanırım
Allah izin verirse ameliyattan sonrada diyetime devam edip hayırlısı ile en aşağı 10 kilo vereceğim amin
15 kilo verdikten Sonra ki bir yılımı alır diye düşünüyorum belki 55kiloya inerim 2 yılda 😘😘kendimi seveyim özgüvene gel işte 55e insem bebek düşünürüm direk ay Allah'ım şuan yapamayacağım için sanırım çok istiyorum 2. Bebeğimi elime alıp emzirmeyi:)) sürekli hayal ediyorum :)

Ameliyat oldum...
Wcye 4 gündür çıkamıyorum kabız olmamammm lazım yarın sabah erkenden kiraz yiyeyim bari
En son wcye tek başıma girdim çok kalkmmak için su çok içmiyorum ama antibiyotikten dolayı çay rengine dönmüştü :(

Neyse wcye gittim sonunda iyi olsun diye kiraz yiyorum şuan

Buarada 74.8 kg çıktım:)) hatta durun ya gidip pijama çıkarıp yenilerini girerken tekrar tartılam;)

Dünkü 74 sevinci ile inanılmaz içimde zayıflama isteği oluştu ancaaaaak bu benim için iyi değil çünkü çok zayıflamak istediğimde sürekli kilo kilodanda yemek aklıma geliyor tutmaya çalıştıkça daha çok yerimmmmm 😲😲😲😲😲ouwww nouuww😬

Öf iki gündür ne çok yiyorum yaaa :(
Menümü yazayım kendime ibret olsun
Ama yarın dışarıdan besleneceğim sanırım evde yiyecek kalmadı annemin hazırladıklarını tükettik:)
Sabah
Iki mini ekler
2 kıymalı börek
4 kayısı

Öğlen
Bulgur pilavı 2 tane kadın budu köfte

Arada powerade

Akşam
Bulgur pilavı kuru fasulye yaprak sarması 2 tane hurma....he birde ekmek
Küfür gibi...

Yeşilçay
2 Lt su

Buarada ağrılarım var ya ameliyat yerimde... Bakalım çarşambaya kadar geçer mi..
Antibiyotiğim 5 tane kaldı bitince oruca devam edicem Allah'ın izniyle:) oruç güzel bişi ya iyiki varmış yoksa hiç bir kuvvet benim irademi tutamazdı;)

😢yeter diyorum kendime yeteeer bu ne ya ne oldu bana 😫😫😫😫
Yarın normale dönmek ümidi ile iyi geceler banaaaa

Bugün oruca dönüş yaptımmm şükür 😇
Misafirlikteyim teyzemde hayvani yiyebilirim ama önce çorba salata karpuzla bi tıkamayı düşünüyorum kendimi bakalım 😎

Bugün daha iyiyim belim ağrıyo ama çok değil bir de çok kaşınıyor 😁

Devam ediyor musununz hala. Ben birakmistim. Ama ramazanin basindan beri dikkat etmeye calisiyorm 1 kg gitti. Siz ne alemdesiniz kac kg verebildiniz gecmisi cok okuyamadm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Devam ediyor musununz hala. Ben birakmistim. Ama ramazanin basindan beri dikkat etmeye calisiyorm 1 kg gitti. Siz ne alemdesiniz kac kg verebildiniz gecmisi cok okuyamadm

Devam ediyorum canım ama öyle çok sıkı değil hele ameliyat oldum 2 hafta önce, ameliyattan sonra bir dönem sapıttım ama şimdi 2 gündür yine dikkat ediyorum
Çok kilo veremiyorum açıkcası 😭😭 şimdi 74-74.5 falanım :(

Sen naptın? Bırakma lütfen ya:(

Yaaa gecmis olsun. Hangi gun az yesek o kar bizim icin. Bende iste yapicam insallah yaz bitene kadar ama gunluk tutamiyorm birakmicam ins. Pes etmemeliyiz :)bende 79 olmustum utanarak soyluyorm 10 gundur yapiyorm smdi 77.5

Son düzenleme:
Yaaa gecmis olsun. Hangi gun az yesek o kar bizim icin. Bende iste yapicam insallah yaz bitene kadar ama gunluk tutamiyorm birakmicam ins. Pes etmemeliyiz :)bende 79 olmustum utanarak soyluyorm 10 gundur yapiyorm smdi 77.5

Canım dikkat edelim artık ama değil mi bak sağlık elden gidiyor yaşın olduğundan büyük gösteriyor millet en zayıf noktanı biliyor😔
Bunca yıl herşeyi dibini sıyıra sıyıra yedik zaten bırak bundan sonra abartmadan yiyelim😉

Devam ediyorum canım ama öyle çok sıkı değil hele ameliyat oldum 2 hafta önce, ameliyattan sonra bir dönem sapıttım ama şimdi 2 gündür yine dikkat ediyorum
Çok kilo veremiyorum açıkcası 😭😭 şimdi 74-74.5 falanım :(

Sen naptın? Bırakma lütfen ya:(

Günaydııın :16: Tavukcuk geri döndüü .
Ameliyat geçirdiğini yazmışsın geçmiş olsun ablacım acil şifalar...

Günaydııın :16: Tavukcuk geri döndüü .
Ameliyat geçirdiğini yazmışsın geçmiş olsun ablacım acil şifalar...

Ay şükür kavuşturana 😍😍 nerelerdesin nasıl güzel resimli menü paylaşıyordun hemen geri dön kuzu😉
Ayrıca teşekkürler inşallah çabuk toparlarım amin☺️

Back
X