Bende açtım konumu inancım sağlam :)

Devam ediyorum canım ama öyle çok sıkı değil hele ameliyat oldum 2 hafta önce, ameliyattan sonra bir dönem sapıttım ama şimdi 2 gündür yine dikkat ediyorum
Çok kilo veremiyorum açıkcası 😭😭 şimdi 74-74.5 falanım :(

Sen naptın? Bırakma lütfen ya:(

Ay şükür kavuşturana 😍😍 nerelerdesin nasıl güzel resimli menü paylaşıyordun hemen geri dön kuzu😉
Ayrıca teşekkürler inşallah çabuk toparlarım amin☺️

İnşallah ablacım:16:
Günlüğüme bi bak istersen menülerden daha güzel bi fotoğraf var:1:

Canım dikkat edelim artık ama değil mi bak sağlık elden gidiyor yaşın olduğundan büyük gösteriyor millet en zayıf noktanı biliyor😔
Bunca yıl herşeyi dibini sıyıra sıyıra yedik zaten bırak bundan sonra abartmadan yiyelim😉

Eveet cok haklisin hadi bize kolay gelsin birbirimizi haberdar edelim ben takip ediyorm zaten burayi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buara ihmal ettim seni günlüğüm☺️
Iftarı çok hafif yapıp yoğurt 1 kase kesinlikle yiyorum artık😊
Göbek olduğu yerde duruyor
Göbek 100cm
Bel 85

Neden bu kadar yavaş veriyorum kiloyu ya vücut alıştı desem 1 hafta deli gibi yedimdi şaşırtmışsam bayaaa bi şaşırması lazımdı vücudumun😂😂😂

Ramazandan herhalde😉

Buaradaaaaa

Ilk hedef 65.....
Ikinci hedef 58 yaptım 😇😇😇😇❤️

1 yılım var önümde daha bırakmazsam inşallah seneye bu zamanlar sağlığımda yerindeyse inşallah hamileyimmmm ❤️

Hayret verici şekilde regl olmadım ☺️ şuan 22 gün oldu bakalım normalde 18 günde bi olurum 😇
Bir yandan olsam diyom bir yandan oruç iyi gidiyor bozmayayım diyorum..
Ancaaaak resmen 1 aydır kilo veremedim 😔 yarına sakladım kendimi 4 gündür tartılmıyorum😁

Aman ya saklamışım kendimi nolmuş!!!! 2.5-3 ayda 7 kilo millet bir ayda 15 kilo veriyor ya ben böyle değildim hızlı kilo verebilmemle övünürdüm bana ne oldu ya!

74.0 kiloyum wcye çıkabildiğim halde.. Göbek aynen duruyor hayır yani önceki hayvani yememe dönücem bu nedir ya!!! Bari gözüm hiç birşeyde kalmaz gönlüm karnım rahat eder!
Ağlamamak için tutuyorum kendimi😖😖

Tek korkum zaten hep şişkoydum aman deyip bırakmak:(
Ama inşallah olmayacak bu sefer

:)

Bugün okula gittim müdürle konuştuk biraz dedi sağlığın nasıl oldu ne yapman lazımmış? Dedim spor kilo verme.. Dedi evde yatarak zor verirsin

Yav dedim içimden bi tane çakayım sona dedim herkes aynı muameleyi yapıyor sana niye gocunuyorsun?

Dedim yediklerimi azalttım hocam dedi iyi;)

:)

Evvveeeeett sonunda ameliyata gireceğim... Üzgün işareti koymak istemedim hayırlısı buymuş sanırım
Allah izin verirse ameliyattan sonrada diyetime devam edip hayırlısı ile en aşağı 10 kilo vereceğim amin
15 kilo verdikten Sonra ki bir yılımı alır diye düşünüyorum belki 55kiloya inerim 2 yılda 😘😘kendimi seveyim özgüvene gel işte 55e insem bebek düşünürüm direk ay Allah'ım şuan yapamayacağım için sanırım çok istiyorum 2. Bebeğimi elime alıp emzirmeyi:)) sürekli hayal ediyorum :)

Canım dikkat edelim artık ama değil mi bak sağlık elden gidiyor yaşın olduğundan büyük gösteriyor millet en zayıf noktanı biliyor😔
Bunca yıl herşeyi dibini sıyıra sıyıra yedik zaten bırak bundan sonra abartmadan yiyelim😉

Aman ya saklamışım kendimi nolmuş!!!! 2.5-3 ayda 7 kilo millet bir ayda 15 kilo veriyor ya ben böyle değildim hızlı kilo verebilmemle övünürdüm bana ne oldu ya!

74.0 kiloyum wcye çıkabildiğim halde.. Göbek aynen duruyor hayır yani önceki hayvani yememe dönücem bu nedir ya!!! Bari gözüm hiç birşeyde kalmaz gönlüm karnım rahat eder!
Ağlamamak için tutuyorum kendimi😖😖

Bırakıyorum diyeti en azından 1-2 haftalığına bırakıyorum yetti canıma artık tak etti avut avut kendini nereye kadar ya!!!

merhaba :80: bütün yazdıklarını okudum ve bazı yazılarını işarteleyip tekrar paylaşmak istedim.. :) ilk önce geçmiş olsun ameliyat olmuşsun.umarım şimdi daha iyisindir.. yanlış hatırlamıyorsam 80 kilodan 74 kiloya düştün..bu harika:81: aylardır burda olmasan belki şimdi bir kaç kilo daha almış olabilirdin:112: insanların huyları gibi kilo alıp verme süreleride kişiye özeldir.bazıları bir ayda 15 verir(bence çok saglıksız ve şüpheli,belki zayıflama ilacı vs kullananlarda vardır bunların içinde) bazıları ayda 1 kilo ve bazen de o ay hiç kilo vermeyebiliriz..önemli olan pes etmemek.. seninde dedigin ve topik ismin gibi "İNANCIN SAGLAM" olmalı.. diyeti bırakınca o yemekleri özgürce yiyince ne olucak?o kadar emek ne olucak?verilen kilolar ne olucak? seçim senin.. hayat senin.. saglık senin..bunları tekrar bir düşün istedim..:112:

merhaba :80: bütün yazdıklarını okudum ve bazı yazılarını işarteleyip tekrar paylaşmak istedim.. :) ilk önce geçmiş olsun ameliyat olmuşsun.umarım şimdi daha iyisindir.. yanlış hatırlamıyorsam 80 kilodan 74 kiloya düştün..bu harika:81: aylardır burda olmasan belki şimdi bir kaç kilo daha almış olabilirdin:112: insanların huyları gibi kilo alıp verme süreleride kişiye özeldir.bazıları bir ayda 15 verir(bence çok saglıksız ve şüpheli,belki zayıflama ilacı vs kullananlarda vardır bunların içinde) bazıları ayda 1 kilo ve bazen de o ay hiç kilo vermeyebiliriz..önemli olan pes etmemek.. seninde dedigin ve topik ismin gibi "İNANCIN SAGLAM" olmalı.. diyeti bırakınca o yemekleri özgürce yiyince ne olucak?o kadar emek ne olucak?verilen kilolar ne olucak? seçim senin.. hayat senin.. saglık senin..bunları tekrar bir düşün istedim..:112:

❤️❤️❤️❤️ teşekkürler❤️❤️❤️❤️

Çok duygulandım hele de alıntı yaptığın ilk mesajım ve devamını sayende tekrar okudum ağzımda fıstıklı çikolata... Zor yuttum neredeyse gidio ağzımdan çıkarıcaktım... Allah gönlünün güzelliğine göre versin sana arkadaşım inşallah sen beni mutlu ettin allal da seni mutlu etsin amin😊😊😊

❤️❤️❤️❤️ teşekkürler❤️❤️❤️❤️

Çok duygulandım hele de alıntı yaptığın ilk mesajım ve devamını sayende tekrar okudum ağzımda fıstıklı çikolata... Zor yuttum neredeyse gidio ağzımdan çıkarıcaktım... Allah gönlünün güzelliğine göre versin sana arkadaşım inşallah sen beni mutlu ettin allal da seni mutlu etsin amin😊😊😊

çok sevindim:16: direkten dönmüşsün desene ;) ben sadece sana ayna tuttum canımm.. güzel dileklerin için de teşekkür ederimmm.. amin.. cümlemizee:16::nazar:

canım azmini bırakma lütfen aynı kilolardayız.bende sen gibi arada bıkıp bıkıp bırakıyordum.ama bu işe bir kere başlayıp sonunu getirip kurtulmamız gerek ..:16:

canım azmini bırakma lütfen aynı kilolardayız.bende sen gibi arada bıkıp bıkıp bırakıyordum.ama bu işe bir kere başlayıp sonunu getirip kurtulmamız gerek ..:16:

Ramazandan umudu kestim 1 aylık duraklama olarak görüyorum... Bırakmıyorum artık eskisi gibi yemek yiyemem ki... Zorundayım kilomu vermeliyim😊

Bugün abarttım yemeyi... Ama kandil ve kandil simidi.. Öğlen bi tane akşam bi tane yedim ☺️☺️ aferim bana ya normalde neler yerdim tutuyorum hep kendimi artık

Bugün akşam sadece kabak yemeği ve 2 kaşık yoğurt yedim inş yatana kadar birşey yemem😊
Fotolarımı siliyorum telden buraya atayım da aşama aşama göreyim kendimi 😊😊😊
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406400828.829448.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406400856.871000.webp

Bugün moralim inanılmaz yerine geldi zayıfladığımı çok daha iyi hissettim ve bi sürü kıyafet aldım😊
Yani biliyorum onlarda zamanla bol gelecek ama olsun çok mutlu oldum large ve 40 bedene girebilmek güzel bir his 😍😍😍

Artık 6lıları bir görsem diyorum ya çok mu şey istiyorum acaba..
Yarın Kızılay'a inicem sonra ertesi gün bi arkımla daha görüşcem Çarşamba babannem bize geliyo şimdiden karnım ağrıyo 😔
Bugün çok birşey yemedim ama hiç açlık hissetmiyorum 😊
Sabah yarım simit peynir reçel 1 çay bardağı süt
Öğlen 7-8 yaprak sarması
Arada yumurta tereyağ ile pişirdim Canan karatay teyzemin hatrı kalmasın diye😂
Akşam misafir vardı onlarla 2 köfte sarımsaklı yoğurtla patlıcan yemeği😉

Iki bardak yeşil çay içtim rahat 2-2.5 Lt su içtim
Aa bir ara çok fena açlık gelmişti öğlen 2 su bardağı ayran 3 hurma yidimdi😊 baya yemişim aslına bakarsn 😊😊

Back
X