Bir iki gündür Ankara dışındaki evden merkeze gelip pijama ve eşofmandan kurtularak kotumu gömleğimi giymemle beraber bol durması hatta kotu düğmesini falan açmadan çıkarabilmem giyebilmem...
Yaptığım alışverişlerde 40 ve L almam 42 ve XL dan kurtulmam
Herkesten övgü almam 😊😊😊
Resmen hedef kiloma ulaşmış hissettirdi 😂😂
Tartı bozuk bakalım yarın gelirse yenisi tartılıcam en son 73.9 gördüm bu gaZla baya dikkat ediyorum 3-4 gündür bu cuma bi 71-72 görsem yaaaa👻👻👻👻
Ya bir de 65 kiloya düşersem millet diyecek herhalde bitmişsin yeter artık😂😂
Ama doktor öyle demiyoooor çocuk istiyorsan 55 olacaksın diyor 😔
Bugün arkadaşmla buluştum
Sabah
Kalkınca sıcak süt
1 dilim ekmek
2 küp şeker kadar peynir
Domates
😭😭😭yedim de yedim
Yarın simit yarım dilim köy ekmeği bal ve peynirle 1 tabak kabak 7-8 sarma ve uykum geldi midem yemeği görünce hemen beyine msj uyuyuuuuuuuuuu die 😔
Bugün bir yazı buldum ve çok mantıklı geldi
Bu bir kısmı ama yarın uygulamaya yavaş yavaş geçeyim diyorum
Sanırım karatay öz gibi drlar buna dayanarak önerileri oluyor😉
Bugün bir yazı buldum ve çok mantıklı geldi Eki Görüntüle 1205157
Bu bir kısmı ama yarın uygulamaya yavaş yavaş geçeyim diyorum
Sanırım karatay öz gibi drlar buna dayanarak önerileri oluyor😉
Yaa bunu bnde merak ediyorum cok duydum kimi oyle diyor kimi ara sart diyor acaba nasil yapmaliyiz her turlu zayiflamak mumkun amaa saglikli olan hangisi😕😕
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa bunu bnde merak ediyorum cok duydum kimi oyle diyor kimi ara sart diyor acaba nasil yapmaliyiz her turlu zayiflamak mumkun amaa saglikli olan hangisi😕😕
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İbni sina diyorsa günde 2 öğün doğrudur derim ancak kültür öyle bi oturmuş ki sabah brunch öğle 5 çayı ve akşam yemeği gibi gibi...
Bir de bi laf vardır yiyecek ekmeği içecek suyu varmış insan ömründe lokma sayısı belli derler demek ki ne kadar az yersen o kadar uzun yaşarsın 😉 babannem 87-88 yaşında ve hep yemesine dikkat etmiş bir tip sadece kalp vardı o da genetik bizde onun dışında ilk defa kolu ağrıyor ölcem sanıyor kadın😔
Iki gündür öyle çok yemediğim halde biraz fazla yedim ve bana geri döndü
Tok karnına 75.4 😤😤😤
Sabah aç karnına kıyafetsiz 74.0 geldim +700 yani ne güzel 73 dü cumaya 72 diyordum 😔😔😔
73.7 şükür 73ü geri gördüm
Kahvaltımı yaptım babannem mübarek beni izliyor hemen atladı ekmek yemiyor musun diye dedim beni mi izliyon heee dedi dedim yiyorum ben görmedim dedi dedim napabilirim?
Yok yani yarın bigün biri geldiğinde dicek ekmek yemiyo ama Şişko bende derim günde 10 şişe su içiyor 😂😂buna çok kızıyor heheh😂
Yarın tartı günümüz 70-79 topiğinde Allah'ım ne olur en azından 73.2 göreyim fotosunu çekip atarım😊 ama bu akşamki 8de babamın gelmesiyle yediğim kurufasulye benden çıkacak gibi😔
Belki liste hazırlama bana kalır hadi hayırlısı..
Yalnız hareket etmiyorum yaa.. Bu canımı sıkıyor..
Dün bişeye başladımdı
Hergün 5 mekik arttıryorsun yalnız benimki yarım mekik bile değil belimden dolayı çeyrek mekik😂😂😂 en azından hareket olsun di mi? 😘
Sabahları aç karnına sıcak suyu bırakmayacağım😊
Normalde 1-2 günde zor wc iken şimdi günde 2 defa gidiyorummm😊
Bunu unutmayayım 😉
Başım ağrıyor ve biraz da bacağım çekiyor😔
Pek birşey yemedim bugün kötü olarak bi browni yedim o da minicik😊
Neyse başım çatlayacak babaannemin hayatında ilk defa bir yeri yani kolu ağrıyo ıhlayıp duruyo biri yokken ıhlaması bitiyo😁😁😁😁
Felaket canım sıkkın
Kahvaltıda babam laf sokuşturup durdu
Babannem malı demek zorundayım yok yüzcek çok zayıf deyip durdu salak demek istiyo vücut oküz gibi yüzü zayıf...
Babamda gaza geldi yok Şişko yok bi deri bi göbek... Dedim sen hep böyle saçmalıyorsun deyip ağlayıp gittim
Yan tarafta teyzem var ona geldim sigaramı içiyorum
Hala anlamadı böyle laflarla gaza getiremeyeceğini.. 😡😡😡