Aldatılan ve boşanan bir kadın olarak söylüyorum ,kasım ayında boşandım,inanın bu acı geçiyor,benim 2 tane de çocuğum var.
Erkekler aldatmayı utanç verici bir olay olarak görmüyorlar aksine bazıları hak olarak da görüyor.
Hiç uğraşmayın,muhattap olmayın bile,boşayın hatta tazminatınızı ve nafakanızı da alın ve yolunuza bakın o da unutamadığı o güzelliklerle ne yapacaksa yapsın karaktersiz adam
Biliyorum zor ama hiç de yıpratmayın kendinizi,öyle bir unutuyorsunuz ki ona duyduğunuz sevgiyi de herşeyi de..
ben bu erkekleri anlıyamıyorum
eşinden soğumuş olabilirsin, artık onu sevmiyor olabilirsin daha ne duruyosun onun yanında? boşan
defol git ne halin varsa gör, hangi haltı yersen ye ama başka hayatları mahvetmeye hakkın yok..
ben bu erkekleri anlıyamıyorum
eşinden soğumuş olabilirsin, artık onu sevmiyor olabilirsin daha ne duruyosun onun yanında? boşan
defol git ne halin varsa gör, hangi haltı yersen ye ama başka hayatları mahvetmeye hakkın yok..
Bu altını çizdiğim yerdeki mesajınız o kadar önemli ki.. Sanki kalıyor hiç geçmiyor sanıyoruz ama geçiyor işte.
Allah size mutluluk, huzur ve tertemiz bir aşk nasip etsin.
Çok güçlüsünüz.
Bu karısı dururken başka kadınlara bakan erkekler için eline ıslak, kırılmaz bir sopa alacaksın yorulana kadar vuracaksın.
Bir ara haberlerde görmüştüm.Adamın teki karısını aldatmış.Kadın daa
Adamın cinsel organını kesmiş...
Çok teşekkürler Birsen..
Evet geçiyor ,hiç geçmeyecek diyordum oysaki.
Eğer dürüstseniz,sadıksanız,elinizden geleni tüm iyi niyetinizle yaptıysanız yaradan öyle bir güç veriyor ki önünüze tertemiz sayfalar açılıyor .
Kötülük yapan da bu dünyada da karşılığını buluyor.
Bu yüzden hiç gerek yok öldürenle tekrar ölmeye ,önümüze bakacağız biz kadınlar ..
Allah size de mutlu bir yuva ve tertemiz bir sevgi versin Birsen,burdaki tüm diğer arkadaşlarımıza da.
Çok güldüm şuan :))) Çünkü geçen gün eşim şakayla karışık dedim ki Beni aldatırsan pipini keserimmm ama çok ciddiydim :)))
Çok teşekkürler Birsen..
Evet geçiyor ,hiç geçmeyecek diyordum oysaki.
Eğer dürüstseniz,sadıksanız,elinizden geleni tüm iyi niyetinizle yaptıysanız yaradan öyle bir güç veriyor ki önünüze tertemiz sayfalar açılıyor .
Kötülük yapan da bu dünyada da karşılığını buluyor.
Bu yüzden hiç gerek yok öldürenle tekrar ölmeye ,önümüze bakacağız biz kadınlar ..
Allah size de mutlu bir yuva ve tertemiz bir sevgi versin Birsen,burdaki tüm diğer arkadaşlarımıza da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?