Bende Aldatıldım Herşey boşmuş herşey yalan :((

Bu altını çizdiğim yerdeki mesajınız o kadar önemli ki.. Sanki kalıyor hiç geçmiyor sanıyoruz ama geçiyor işte.

Allah size mutluluk, huzur ve tertemiz bir aşk nasip etsin.

Çok güçlüsünüz.

Arkadasim cok cok gecmis olsun.

Anlamiyorum daha neyin savunmasini yapiyor,be adam madem evliligini bitirmek istemiyorsun o zaman niye böyle birseyi yapiyorsun?

Cannim cocugun yokken ayril derim bende,gitsin ne halt yiyorsa yesin.

Sahiden bu kudurmak nedir yahu bu erkeklerde?

Anlamiyorum artik bunu bir adet olarak mi görüyorlar?

yani saniyorlar erkek aldatmak zorundadir.....böyle mi düsünüyorlar yoksa nedir.

ben bu erkekleri anlıyamıyorum

eşinden soğumuş olabilirsin, artık onu sevmiyor olabilirsin daha ne duruyosun onun yanında? boşan
defol git ne halin varsa gör, hangi haltı yersen ye ama başka hayatları mahvetmeye hakkın yok..

Konu sahibi arkadaş ortalarda yok.Son yorumlarada cevap yazmamış :26:

yok ardadasim yok,

bunlara cazip geliyor iste,oooh kurulu düzenim olsun,evde bana koca bebege bakan bir kadin ve ben disarida meme meme diye bagirayim,

sonra yakalanirsamda diyeyim ya yok geceydi karanlikti görmedim yok bilmem ne,yok bilmem ama ben actim o an ne yapsaydim vs vs..

Ay insan kimseye güvenmiyecek ya,gercekten!!!

ve ciksin bir insan bana desin asla yapmaz!

ki varda bunu diyenler,

yahu birseyide anlayin hanimlar,

kendinizi suclayip duruyorsunuz veya diyorsunuz ama ben güzelim ama ben bakimliyim,

ama o zaman ona bakarsaniz ne ünlüler aldatiliyor, ki o kadinlar ayda milyonlar harciyor görünümüne..

anliyacaginiz,sizden cirkin bir kadinla bile aldatabilir...

Bakin cogu erkekte herhalde bilemiyorum sevgi acligi cekerek midir nedir aldatiyor,

yani benim kardesim bana itiraf ettiginde bir gün telde,esi yaninda degildi uzun süre isi geregi,

dedim Allah Allah bana niye anlatiyor,ama demekki pismandiki kiz kardesine anlatabiliyordu böyle bir seyi!

Dedi ki : beyazlim ne bileyim kadin cok sevecendi cok sefkatliydi.yengen öyle fazla sefkat göstermez.

suan tam hatirlayamiyorum tabi diyalogu ama bu iste

yok ardadasim yok,

bunlara cazip geliyor iste,oooh kurulu düzenim olsun,evde bana koca bebege bakan bir kadin ve ben disarida meme meme diye bagirayim,

sonra yakalanirsamda diyeyim ya yok geceydi karanlikti görmedim yok bilmem ne,yok bilmem ama ben actim o an ne yapsaydim vs vs..

Ay insan kimseye güvenmiyecek ya,gercekten!!!

ve ciksin bir insan bana desin asla yapmaz!

ki varda bunu diyenler,

yahu birseyide anlayin hanimlar,

kendinizi suclayip duruyorsunuz veya diyorsunuz ama ben güzelim ama ben bakimliyim,

ama o zaman ona bakarsaniz ne ünlüler aldatiliyor, ki o kadinlar ayda milyonlar harciyor görünümüne..

anliyacaginiz,sizden cirkin bir kadinla bile aldatabilir...

Bakin cogu erkekte herhalde bilemiyorum sevgi acligi cekerek midir nedir aldatiyor,

yani benim kardesim bana itiraf ettiginde bir gün telde,esi yaninda degildi uzun süre isi geregi,

dedim Allah Allah bana niye anlatiyor,ama demekki pismandiki kiz kardesine anlatabiliyordu böyle bir seyi!

Dedi ki : beyazlim ne bileyim kadin cok sevecendi cok sefkatliydi.yengen öyle fazla sefkat göstermez.

suan tam hatirlayamiyorum tabi diyalogu ama bu iste

çocuğun yokmuş işinde var sanırım böyle birinin yanında hiç durma erkek milleti işte güven olmuyor.daha 9 ayda bunu yaptıysa ilerisini düşünemiyorum bileyol ver gitsin canım çocuğun yok ikinci şansı vermek zorunda değilsin

Çok teşekkürler Birsen..
Evet geçiyor ,hiç geçmeyecek diyordum oysaki.
Eğer dürüstseniz,sadıksanız,elinizden geleni tüm iyi niyetinizle yaptıysanız yaradan öyle bir güç veriyor ki önünüze tertemiz sayfalar açılıyor .
Kötülük yapan da bu dünyada da karşılığını buluyor.
Bu yüzden hiç gerek yok öldürenle tekrar ölmeye ,önümüze bakacağız biz kadınlar ..

Allah size de mutlu bir yuva ve tertemiz bir sevgi versin Birsen,burdaki tüm diğer arkadaşlarımıza da.

son zamanlarda dikkat ediyorumda hep tvde nerdeyse her filmde erkek aldatıyor
ve hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ediyıor..kadınlar aldatıyor
kötü ve huysuz olanlar aldatıyo kadınlardada,ama erkeklerde en masum
iyi olanlarda aldatıyo,hep zaten erkektır yapar mantığı var toplumda
sadece bizde değil hemen hemen her filmde aldatma var.

artık öyle yoruldum ki tvde izlerken hep söyleniyorum hiç bişeyı
unutma ihtimalimizde yok hep doğalmiş gibi sürekli pişirip
pişirip önümüze getiriyolar,kafalara sokuyolar maalesef....

boşan ve kurtul canım bence çünkü bu şekilde başlayan erkekler malesef iflah olmuyorlar ilk affetmeden sonrası da geliyor çocuğum yokken ayrıl şu adamdan allah doğru düzgün birini çıkarsın karşına istediğin ve doğru zamanında

Allah yardımcın olsun cnm.
İnşallah güzel şeyler olmuştur

Bu karısı dururken başka kadınlara bakan erkekler için eline ıslak, kırılmaz bir sopa alacaksın yorulana kadar vuracaksın.

Bir ara haberlerde görmüştüm.Adamın teki karısını aldatmış.Kadın daa
Adamın cinsel organını kesmiş...

9 ay ya 9 ay da bunu yapan 9 yılda ne yapar ?
Şükür çocugun yokmuş.
Kesin boşan bence.Böyle erkeklerin canı cehenneme.
Hayatları boyunca belden aşağılarının derdine düşüp dakikalık mutlulukları gerçek mutluluk sayacaklar. Bu zaten onlara Allah'ın verdiği en büyük ceza.

Artık kimseye güvenemeyecek miyiz bu nasıl bi iştir yahu.
Evde gül gibi karın varken neden gözün hala dışarıda?
Yazıklar olsun böyle erkeklere.Off çok üzüldüm ya.
Üstelik bide 9 aylık evlisiniz.Neyseki çocuğun yok
Eşinizin yaptığı şeyin affedilir bir yanı yok bence
Allah yardımcınız olsun

konu sah,b, muhtemelen evine döndü ve interneti kapatma kararı aldılar...gördüğüm kadarıyla ortalarda yok..kadın uyanık olmalı beni facesine eklemeyen erkeğin gözlerini oyarım valla.ezik miyim ben:) beni eklemeyeceki evli yazmayacak...kadınlar gerektiği zaman şeytana pabucunu ters giydiren varlıklardır...aciz varlıklar değil.

Çok güldüm şuan :))) Çünkü geçen gün eşim şakayla karışık dedim ki Beni aldatırsan pipini keserimmm ama çok ciddiydim :)))

Kesinlikle iyilik yapanda, kötülük yapanda öyle ya da böyle karşılığını buluyor-alıyor.

Amin. Allah razı olsun.

Çok güldüm şuan :))) Çünkü geçen gün eşim şakayla karışık dedim ki Beni aldatırsan pipini keserimmm ama çok ciddiydim :)))

Ben de diyorum ki şeyini değil kafanı keserim beni aldatırsan.

Ne desek boş şaka bi yana.

Aklına koydu mu yapar.Allah şeytandan, şeytani kadınlardan, erkeklerden korusun.
Amiiin

ne güzel yazmışsınız, umut oldu bana sözleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…