sevgisami Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2012 37 0 36 Ankara 20 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdemm #81 Merhaba sevdem...aslında ben şu aralar nasıl olduğunu merak ettim..baya zaman geçti umarım huzurlu ve mutlusundur arkadaşım.. Son düzenleme: 20 Mart 2012
Merhaba sevdem...aslında ben şu aralar nasıl olduğunu merak ettim..baya zaman geçti umarım huzurlu ve mutlusundur arkadaşım..
sevgisami Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2012 37 0 36 Ankara 6 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdemm #82 sevgisami .!.: Merhaba sevdem...aslında ben şu aralar nasıl olduğunu merak ettim..baya zaman geçti umarım huzurlu ve mutlusundur arkadaşım.. Genişletmek için tıkla... Canım özelden yazamıyorum ,teşekkür ederim cevabın için ...İyi olduğuna sevindim canım,inşallah herşey daha iyi olur..
sevgisami .!.: Merhaba sevdem...aslında ben şu aralar nasıl olduğunu merak ettim..baya zaman geçti umarım huzurlu ve mutlusundur arkadaşım.. Genişletmek için tıkla... Canım özelden yazamıyorum ,teşekkür ederim cevabın için ...İyi olduğuna sevindim canım,inşallah herşey daha iyi olur..