eh be güzelim insanlar ilişkisi varken face de birbirlerini ilan ediyorlar ilişkileri varken şunun yaptığına bak hemde daha 9 aylık karısını... bende evliliğimin 2. yılında eşimi bir sitede bir kaç kızla yazışırken yakaladım b.sayarı kafasında kırdım. aradan 3 yıl geçti ama hiç unutmadım bende face eski erkek arkadaşımı ekleyip sohbet ettim kudurdu bu 1 hafta sonra tıpış tıpış geldi yüzü gözü şiş ağlamaktan değil kafasına inen b.sayardan...
Bitanesine işte aynı yatakda yattık unutamadıgını falan yazmış kızda buna benim aklımda kalmadın falan diye yazmış eşimde işte sen beni aradın evine çağırdın yaşadıklarımızı inkar edemezsin vs vs gibi şeyler yazmış. Eşim bunun çok eski bi mevzu oldugunu söylüyor ama ben inanmıyorum çok eski olan bişeyin mesajlar arasında ne işi var. Sonra başka bi kıza daha geçenlerde yazmış yok böyle bi güzellik şoktayım diye kızda buna istersen o güzellik senin olabiir diye karşılık vermiş. İnkar ediyor ama herşey ortadaben bunları hakedecek ne yaptım herşey boşmuş herşey yalan onca yaşananlar yalan mışş kimseye güvenim kalmadı.. :2:
keşke sadece tanışmakla kalsa açık açık gördüm yazdıklarını bende olmayan neydi etrafımda oldukça beğenilen bi bayanım elim yüzüm düzgün çok şükür ne istedi niye yaptı bana bunu niyeee((((((((((((((
evet inkar ediyor sen yoktun ozaman diyor ama benim eşimle evliliğim yeni ama 10 yıllık beraberliğimiz var bizim ne kadar önce olabilir ben anlamıyomuyum sanki yalan söylüyor inkar ediyor ama herşey ortada
Canım çok üzüldüm. Evli değilim böyle olaylar yüzünden evlilikten soğudum. Hem ne demek onu bunu ekle eşini ekleme :S Allah yardım etmiş her şeyi öğrenmişsin daha fazla kandıramamış. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Zina yapana verilsin cezası ,hadım edilsin bakın görün bir daha yapılacak mı aleme ibret olsun ,bu kadar aldatma olayları okuyoruz ,duyuyoruz ,yaşıyoruz BU KANUNLAR KADINI ZERRE KADAR KORUMUYOR NE MADDİ NE MANEVİ ,yazık ya..
eşim sürekli facebook unu saklardı benden beni eklemiyodu zaten bende herseferinde ne oluyor niye saklıyosun neyi saklıyosun diyodum ben herşeyden süpheleniyomuşum o yüzden saklıyomuş bişey yoksa neyi saklıyosun dedim o öyle benden kaçırdıkça bende ne var diye merak ediyordum haliyle kim olsa merak etmez mi ne oluyo diye bişey varki saklıyo diye düşünüyodum. Bugün yattıgı yerde uyuya kalmış facebook u açık unutmuş bende aldım elime ne var diye mesajlarına girdim bi kaç kızla konuşmalarını okudum ve öyle şeyler yazıyoduki beynimden vurulmuşa döndümbeni aldattı sırtımdan vurdu bunca yaşadıklarımız boşaymış 9 aylık evliyim şimdi nasıl güvenirim ona birdaha nasıl. Ne yapacağım ben şimdi hiç mi kimseye güvenemeyeceğiz bu dünyada :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?