Bende Aldatıldım Herşey boşmuş herşey yalan :((

lanet olsun bu aldatmalar ne kadar arttı artık öyle tedirgin oldum ki eşim iş arkadaşım dese tüylerim diken diken oluyor korkuyorum iş yerimde bir bayan vardı gayet bakımlı ve güzeldi öyle güzel şeyler giyer ki ben bile kendimi bakmaktan alamazdım ama öğrendim ki daha evliliği 1 yılı doldurmadan aldatılmış üstelik severek evlenmişler kız evin herşeyini karşılıyormuş eşi eve 5 kuruş harcamıyormuş boşanmak için şuan avukat arıyor bazen düşünmeden edemiyorum bu erkekler neden böyle niye böyle of of ne desem bilemiyorum ama böyle bir insanı çekmeyin bence

Artık çevremdeki her erkeğe şüpheyle yaklaşıyorum.Sürekli tetikteyim böyle olaylar yüzünden.Aldatırsa hiç dinleme ayrıl diye telkinler veriyorum şimdiden kendime,hale bak:113::113:

Canım boşanman gerçekten en hayırlısı olur diye düşünüyorum.Benim kuzenim daha yeni evliydi 1 senesini doldurmamıştı ve hamileydi.Eşi sürekli dışarıda diskolarda filan ve cep telefonundan msjlarını yakaladı boşanmadı.Saç kıran oldu hamilelikte üzüntüden.Sonra adam uslandı mı? Tabi ki hayır.Yurtdışında iş yapıyordu,kaç kere orada aldattı başkalarıyla.Hatta birine ev açtığından bile şüphelendi kuzenim hala boşanmadı gitti salak gibi 2.çocuğu yaptı.Birbirlerinin üzerine yürüdüler.Kuzenim adamın kafasında kül tablası kırdı,adam kuzenimi dövdü ne rezillikler ne saygısızlıklar anlatamam.Sonuç mu ne? Hala boşanmadı Şimdi de yok çok düzeldi,yok elinden tesbihini düşürmez oldu diye avutuyor kendini.

Başıma gelmedi,oturduğum yerden büyük konuşmak istemiyorum.Ama ben olsam unutamazdım o sözleri,devam edemezdim

sız şuan nerdesınız evde değılsınız galıba :26:

boşanmayı düşünüyor musunuz?
aynı evde kalmaya devam ettıkce aklınızdan çıkmaz o mesajlar
çok zor olur sızın ıçın devam etmek ıstıyorsanız

eh be güzelim insanlar ilişkisi varken face de birbirlerini ilan ediyorlar ilişkileri varken şunun yaptığına bak hemde daha 9 aylık karısını... bende evliliğimin 2. yılında eşimi bir sitede bir kaç kızla yazışırken yakaladım b.sayarı kafasında kırdım. aradan 3 yıl geçti ama hiç unutmadım bende face eski erkek arkadaşımı ekleyip sohbet ettim kudurdu bu 1 hafta sonra tıpış tıpış geldi yüzü gözü şiş ağlamaktan değil kafasına inen b.sayardan...

bi tanede benim için vursaydınız hanfendi :))

sevdem yaşadığın şey çok üzücü,ne kadar sinirlensen haklısın..
eski konularını okudum da daha nişanlıyken facesinde yazdığı bi sevgi sözcüğüne bozulmuşsunuz,seni düşünüp yazmıştır diyen arkadaşlara da öyle hissetmediğinizi söylemişsiniz...kadınlar hissediyo gerçekten de...
sen 10 yılını verdiğin adamı kaybettiysen o da 10 yılını verdiği kadınını kaybetti,üstelik kendi aptallığından.
nolur üzülme,ya karnın burnunda görseydin bu tür mesajları??

* ailenle konuştun mu,onlar ne diyolar bu duruma??

yazık allah yardımcın olsun canım
bbide daha yeni evlisin
pes eşine diicek bişiii bulamıyorum
bana sorarsan bunun sonu gelmez, şimdiden aldatıyosa oooooooooo
ben olsam anında boşanırım biliyorum söylemesi kolay dersin belki ama değmeyen ve seni üzen biri için hayatını mahfetmen mi kolay peki.....
hiç üzme kendini sakınnn . . .
unutma HERŞEY GELİR GEÇER
allah yardımcın olsun inş

cnm cok zor bir durum allah sabir versin ama bence affetme birkere taviz verirsen gerisi gelir bu hep boyledir ayrica gozlerinle gormussun ne inkari daha ya piskin adam sen kendine bir yol ciz ve adami defet basindan sana yazik valla sinir oldm esine

ya bu adamlara ne oluyor diyoruz ama adamların içinde varsa face çıkmasada yapardı ama bu tip şeyler daha mı kolaylaştırdı
bense eşinde ençok seni eklememesine sinir oldum aklım almıyo bi adres alıyo seni eklemiyor ama arkadaş ve akrabaları varmı insanların da dikkatini çekmemişmi
ya yapıcak adam sanki gizli başka adres alır ya hem akılları yok hem halt yemeye çalışırlar ay bende kredi kartından dertliydim maaşımız belli adam bankadan çeker sanki ben maill adresini bilmiyorum bide o adresini verirdi yok yok buadamlar hem halt yiyo hemde gizlemeyi beceremiyolar ya hele sonraki inkar sahneleri
canım ya rabbim gönlüne göre versin inşallah sonuç senin için hayırlısıyla sonuçlanır ama seni eklememesiyle zaten şüpheyi direk çekmiş ki ben adresi artı şifrelerini bilirim ve ondan çok ben girerim ama işte gizli bi adres alsalar neyapabilirizki

ortada çocuk yoksa hiç durma boşan derim canım tabi bide ekonomik özgürlüğün varsa

öncelikle çok çok geçmiş olsun.çıktı konusuna bende katılıyorum hemen çıktısını al tabi daha silmediyse.sonrasınıda iyice düşün ona göre hareket et.eğer gerçekten face dışındada yaşanmışlık varsa tabiki dahada kapsamlı düşünmelisin.

Canım çok üzüldüm. Evli değilim böyle olaylar yüzünden evlilikten soğudum. Hem ne demek onu bunu ekle eşini ekleme :S Allah yardım etmiş her şeyi öğrenmişsin daha fazla kandıramamış. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Hakkında hayırlısı olsun canım.

evet inkar ediyor sen yoktun ozaman diyor ama benim eşimle evliliğim yeni ama 10 yıllık beraberliğimiz var bizim ne kadar önce olabilir ben anlamıyomuyum sanki yalan söylüyor inkar ediyor ama herşey ortada

sevdemm, ilk defa bunu yazacağım; sakın eşinizi affetmeyin..

Şimdi canınız çok yanıyor, 10 yıllık birlikteliğiniz, emeklerinizle hayal kırıklığı yaşıyorsunuz ama eşinizin potansiyeli belli malesef.

Aldatmaya meyilli olmasa evliyken bir yatak muhabbeti yapmaz ve unutamadım demez.

Sizinde dediğiniz gibi ne kadar eski olabilir, demek ki evlenmeden siz sevgiliyken yaşanmış..
Hadi eski diye bahane ediyor peki niye muhabbetini açıyor ?

Başka kızlara evinde olan karısını düşünmeden iltifatlar yağdırıyor.

''İstersen o güzellik senin olabilir '' böyle tiplerle ne işi var, nereden bulmuş ?

Bunu eşinden saklıyor.
Allah ın sevgili kuluymuşsunuz ki size gösterilmiş.

Ateş düştüğü yeri yakıyor ama her kadın gibi benimde kalbim yanıyor böyle haberler okudukça.

Duamda olacaksınız.

İnşaallah hayırlısı olsun hakkınızda. (((

al benden de okadar bende bekarım son bir kaç gündür burda okuduktan sonra evlilikten soğudum .canım senin konuna gelince kocanın kadınlarla ilişkisi var belli zaten o kadınlarında ne tip kadınlar olduğu yazış tarzlarından belli .sen kendini sakın eksik görme biliyorum insan kendini yetersiz hisseder başka birine tercih edildiğini görünce bende daha önce aldatıldım bir ilişkimde ordan biliyorum beni hiç değmeyecek birine tercih etti çok gurur kırıcı birşey biliyorum ama sen dünyanın en mükemmel kadınıda olsan adamın niyeti kötüyse evde tutamazsın bunu bil .senin yetersizliğin değil olay .eğer ortada çocuk yoksa bence daha fazla dayanma bu adama derim ben .

merhaba sevdem, naber gıcık kız?

geçmiş olsun bu arada
aceleyle karar verme, biraz düşün öyle hareket et

ben şunu söylemek istiyorum ama , ben erkek milletine asla güvenmem
babama bile güvenmem..

Zina yapana verilsin cezası ,hadım edilsin bakın görün bir daha yapılacak mı aleme ibret olsun ,bu kadar aldatma olayları okuyoruz ,duyuyoruz ,yaşıyoruz BU KANUNLAR KADINI ZERRE KADAR KORUMUYOR NE MADDİ NE MANEVİ ,yazık ya..

bencede toptan kurtuluruz bu şekilde :)

Konu sahibi arkadasim oncelikle gecmis olsun, bu isin en iyi tarafi adamin gercek yuzunu cocuk olamadan gorebilmissin tek teselli verecegim yon bu maalesef.
Diger arkadaslar yazmislar mesajlarin ciktisini al diye eger bosanmayi dusunuyorsan ki eminin dusunuyorsundur mahkemede delil olmasi acisindan ciktisini almalisin bosanmak icin anlasmaya yanasmazsa isine yarayabilir. Birde ikisiyle ilgili fotograf vs. Varsa onlarida mahkeme icin sakla derim.
Tekrar gecmis olsun ins. En kisa zamanda topalanirsin.

Aldatılan ve boşanan bir kadın olarak söylüyorum ,kasım ayında boşandım,inanın bu acı geçiyor,benim 2 tane de çocuğum var.

Erkekler aldatmayı utanç verici bir olay olarak görmüyorlar aksine bazıları hak olarak da görüyor.

Hiç uğraşmayın,muhattap olmayın bile,boşayın hatta tazminatınızı ve nafakanızı da alın ve yolunuza bakın o da unutamadığı o güzelliklerle ne yapacaksa yapsın karaktersiz adam

Biliyorum zor ama hiç de yıpratmayın kendinizi,öyle bir unutuyorsunuz ki ona duyduğunuz sevgiyi de herşeyi de..

Kendine tek bir soru sor ;barışırsam değer mi ? tekrar yapar mı?

ve buna göre karar ver.ay böyle erkekleri dövmek istiyorum yada parasıyla eşşek sudan gelinceye kadar dövdürmek.anlarlar o zaman neyin ne olduğunu böyle elini kolunu kıracaksın ki ayağını hatta bakanları kimmiş görsünler.

şaşırdım bide 9 aylık evlisiniz daha cicim aylarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…