Bu benim 2.uyeligim
Eşimle hiç istemeyerek sevmeden evlendim zamanla da sevemedim hiçbir zaman tam anlamıyla evlilik olmadı 8 yıllık evliyim Eşimle bir kere ilişkiye girmedim çünkü istemedi hiçbir zamana ne sevgi ne ilgi ne muhabbet hiçbir şey görmedim bende sevgiyi her zaman ki gibi yakinimda buldum o dönem 4 yıllık bir sevgilim vardı çok sevdik birbirimizi ama kavusamadik evlendim ailemin naskisiyla ama hiçbir zaman kopamadik sevgili olmasak bile iki dost iki arkadaş olduk benden ümidi kesip o da mantık evliliği yaptı 2 sene önce eşimin beni aldattığı öğrendim evet buna sevindim intikam zamanı gelmişti bu sevdiğim adama senelerdir Hasrettim geçmişte yapamadığımizz herseyi yaşadık tekrar sevdik tekrar aşık olduk hergunumuz birlikte geçti ikili hayat yaşadık ben asla bosanamadigim için çocuklarım var bu şekilde devam ediyoruz etmeye de devam edeceğiz bile isteyen aldattim devam da ettiriyor um bizim evlenmemizee keşke izin verseler di böyle çarpık bir hayat yaşamak zorunda kalmazdı m
Eşimle bir kere ilişkiye girmedim çünkü istemed
ben asla bosanamadigim için çocuklarım var
Eşimle bir kere ilişkiye girmedim
ben asla bosanamadigim için çocuklarım var
Dişi yakarış'taki nevriye budak mısınız yoksa? Kendisi de cengiz beyle birlikte olamıyordu ama çocukları vardı, sizin misal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?