Bende aldattim

cok ilginc.esin de sende birbirinizi sevmiyonuz dokunmuyonuz.cinsel bisey yok.gidip tup bebek yaptirmak.israrla niye birbirine bagli kalmak istedinizki.yada neden tup bebek.konuda eksik biseyler var.normal yolla olmadigini bilmediginiz lazim ki tup bebek yaptirin.okadar kolaymi bu her cani isteyen yaptirabiliyomu tip bebek.doktor demiyomu gerek yok sizin normall yolla olur test felan hani yapmiyomu

Normalde fake demem ama ilk defa diyecegim.

Inanmıyorum konuya.

Ikinci üyeliğinse Mune den izin aldin mi ? Ancak o zaman inanilabilir.

Şu boşanmıyorum olayina da ifrit oluyorum. Çocuklarıniza en berbat kötülüğü yapıyorsunuz şu an. Onları düşündüğünüz palavra. Çocuğunu düşünen insan yapmaz bu igrencligi.

Hem niye actin ki konuyu ? Dert de edinmemissin. Mutlu mesut bu igrenclige devam edecegim diyorsun madem amaç ne ki?

Senden hiç beklemezdim pray ask olsun hemen muneyi filan çağırmani
Fake konuları seviyorum, aksiyonu kaosu seviyorum kavga görmek istiyorum sitede

Konu Sahibi bence boşan olan olmuş madem.sevmiyorsun ayrı gitsin
Aşk sanki kavga çıkaracak yorum yapmışsın.
Bak hele bak
Olan olmuş madem nedir ya, az ekşın pıliz...............................

esin baskasiyla aldatiyo seni. yani bi sıkıntısı yok cinsel acidan. sen desen öyle. evlisiniz ama hic iliski yasamiyorsunuz. kadin hadi neyse istemez belki ama adam deli mi. damacanaya bile goz diken erkekler varken elinin altinda nikahli karisina dokunmayip tüp bebek icin bir dunya para vercek oylemi.

nasıl oluyor bu ?
ayrıca hadi eşinizden intikam aldınız o sevgilinizin karısı ondan niye intikam almaktaki amacınız neydi ?
Gözü nasıl dönmüşse artık elalemin yuvasına göz dikmektende geri durmamış tipik metres tavrı işte empati yoksunu nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…