bende ameliyat oluyorum hayırlısı ossun....

canııııııııım çok sevindim , kime oluyordun sen bakiiiiiiimmm kaydirigubbakcemile2

bu arada fotolarınızı topluyorum bende bir bir doktora göstericiiiiiiiiiiiim delikafadulden nemcim sende başta olmak üzere tatlım zemuszemus

canımmmmmm benim hadi hayırlı olsun,çok sevindim.KK şöyle senin gibi bomba burunlu birine daha hazır olsun bence:))Hadi bakalım canım hepimiz arkandayız,dualarımız seninle:))

izmit konak hastanesinde hasan mete aksoyla levent aydar giricek ameliyata :sm_cool:

canımmmmmm benim hadi hayırlı olsun,çok sevindim.KK şöyle senin gibi bomba burunlu birine daha hazır olsun bence:))Hadi bakalım canım hepimiz arkandayız,dualarımız seninle:))

saolun örtmenim vatanıma milletime hayırlı olmaya çalışcam...
ben bu dualarla askere bile giderimde bişicikler olmasss banaa he heyyyyy:sm_cool:

hele narkozdan çıkarken 'fotomu çek toktor bana laptop, kk girmem lazım bekliyolar' :lepi:

canim insallah isteigin burnuna kavusursun nemin burnu cok guzel bende begeniyorum isabet olms.gelismelerden haberdar et.ALLAH yardimcin olsunhihoyyyt

canim insallah isteigin burnuna kavusursun nemin burnu cok guzel bende begeniyorum isabet olms.gelismelerden haberdar et.ALLAH yardimcin olsunhihoyyyt

saol canım efet yawww resimle anlamassa nemcim bi zahmet aps ile burnu versen heee
cokacimcoook yemede yanında yat (nemin bunuşu)
uuuuuu uuuuuhhhh aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…