bende ameliyat oluyorum hayırlısı ossun....

canım doktorum levent aydar ve hasan mete aksoy
levent bey ameliyata girmeden tahlil falan istedi anestesi uzmanına gidiceksin dedi dün yetişmedi geç gidince bugün gitmek durumunda kaldım tarihte netleşti 28 nisan saat 10:00
bugün benden bi kan aldılar tüp tüp:bbo:

saolun varolun daha var ya guclubacismile ya ibşi sorcam biliyorum kötü emme işte alıştık bi kere anladınız siz onu ameliyattan çıkınca ne zaman smoke? silikonlarla içiliyomu?

canim bana yaptigin iltifatin icin cok tesekkür ediyorum seninde insallah burnun diledigin gibi olur! Ayrica bende nemin burnuna cok bayiliyoruuuum masallah nazar degmesin!!!

evet, sigara konusuna söyle diyeyim ben ameliyatdan iki gün sonra icmeye basladim ama önermem tabii!!

BlackHoney bende acaip begendim burnunu, ne guzel inmis oyle masallah. Eminim dahada iner o ucundaki sislik.

Darisi bana ve ameliyat olmayi dusunenlere:)

Ayyyyyyyyyyy az kalmış ameliyata hadi inşallah gönlünce olsunnnn sağlıklı olsun bu arada benim toprağımda ameliyat olacaksın izmit :) konak hastanesini iyi bilirim temiz güzel hastanee kolay gelsinn şimdiden geçmiş olsunn :)

saol hemşom inş....kadın doğumcumda gelecek ameliyata ehuhuhuhuh kaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldim şuan için burnum çok tıkalı dün akşam çok sıkıntılı geçti şuan klavyeyi zor görüyorum resimleri yüklücem biraz iyileşsin

yarın silikonlar çıkıyo biraz daha rahatlarım sanırım deli edicek bu tıkalılıkkkk

hoşgeldn firegirl gecmiş oslun tekrardan cnm
tamponların neden okdr rahatsız eti bende bi haftadır duruo hiç öle aşırı derecede rahatsızlık vermedi silikonlu ve delikli deilmi cnm tanponların

cok gecmis olsun yaa:))) ne cabuk gecti zaman siddetle resim bekliyoruz :))) ya bu arada aysa senin resimler nerde kıs kaytarmak yok:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…