:ecrin_bebek:Merhaba Arkadaşlar,
Hepimiz aynı özlem içerisindeyiz,kimimiz yıllarca bu özlemi çekmekte,kimimiz ise aylarca..Ben de henüz 4 ayık evliyim fakat hiç korunmadığım halde hala gebe kalamadım..Bu ay da beklemekteyim neler olacak bilmiyorum inşallah muradım gerçek olur..Size soracağım şey,adetime 8 gün var göğüslerim dokununca acıyor tıpkı adet öncesi gibi..Yalnız bu ay beyaz süt kıvamında akıntım çok oldu ve sık idrara çıktım..Göğüs uçları ele verirmiş ama bende bir değişiklik yok29 yaşındayım ve biranönce anne olmak istiyorum..
idrarımın rengi koyu..göğüslerim acıyor dokununca,akıntım süt beyazı arttı ve sık idrara çıktım bir ara,
Sizce hamile olabilr miyim?
Bende anne olmak istiyorum artık lütfen dua edin bende hepiniz için duacıyım,
Allah kucağımızı boş koymasın..
bende istiyorum
ama istemekle olmuyor istediğin zaman istediğin şeylere kavuşamıyorsun malesef
ben 5yıl oldu hala yok he oturduğum yerdede beklemedim meleğime kavuşmak için okadar çok şeylerle boğuştumki giden paralarım şöyle dursun benim hayatımdan okadar çok şeyler gittiki her hafta doktor tabiki özel ha bide çalışıyorum potrondan azar yemem ama meleğim gelmesi için olsun sonra filimler kisler tüpler tkalı kisler olmuş bir yığın bana dedi ameliyat onuda oldum acısını çektim 2sene geçmiş ameliyattan gene yok tekrar filmler ilaçlar iğneler aşılama onuda yaptım oda tutmadı gene hayal kırıklığı bunlar insanın hayatını okadar etkiliyorki beni benim gibi çeken anlar ancak heeeeeeee aldığım kılo ilaçların sayesinde hariç
he bide doktora gidiyorum kendi verdikleri ilaçlarla şiştim sorun yok zayıfla bunuda iyi başarıyorlar sanki kendi sitresim yetmiyor neden neden diye olmuyor diye sormaktan bide kılomu düşünüyorum
ya güzelim neler yaşıyor insanlar ne acılar çekiyorlar sen 4 ay olmuş onu düşünüyorsun bırak demiyorum iste çünki olmamaihtimali var allah hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın yarabbim
anne olmayı okadar çok istiyorum ki anlatamam artık çocuk bile alamıyorum elime bana sanki he tutsun yazık olmuyor onun biraz tutsun elinde der gibi geliyor arkadaşlarımın çocuklarını bile elime almıyorum allahım bizide gör artık sana yalvarşlarımızı
benim gibi bütün isteyen arkadaşlarıma evlat nasip et
ayyy canim allah yardimcin olsun ins en kisa zmanzda bebisin gelir cokta cekmissin rabbim bundan sonra cektirmez inss neler neler var ya..su an ne desem bilmiyorum su kelimeler kifayetsiz kaliya gercekten seni ancak sen anlarsin allah sana bol sabir versin ha bide yaninda dunyalar tatlisi BEBEK versin inss aminnnnn
Canım üzülme,
Benim akrabamın 17 sene sonra oldu,
tüm ümitleri tükenmişken,
Veren Allah veriyor , vermezse de sabretmek ve tevekkül etmek gerekiyor zor da olsa...
Allah en kısa zamanda sana anneliği nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?