Bende Ayrıldım :(

mrvmerve

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
285
0
296
İstanbul
Galiba en doğru kararı verdim çok sıkıldım nişanlımın ailesinin sorumsuluklarından ve nişanlımında bu sorumsuzluklara hep bir kılıf uydurmasında

hayırlısı buymuş demek canım ne yaşadığını bilmiyom ama

sorumsuz bı ınsandan ayrılmanız bence sızın ıcın hayırlı olmus

Yaa kızlar 30 nisanda düğünüm olcaktı hiçbirşeye yardım etmediler hiçbirşeye ve nişanlım hep onları savundu bu gecede sabaha karşı çeyizim gitcekti ne annesi geliyor ne babası bu ne biçim iş istemiyorum dedim bu kadarda olmaz dedim kapattım suratına nişanlımın telefonu ve kapadım telimi kalbim sıkışçak ya yeterrr

zararın neresınden dönersen kardır..hakkında hayırlısı olsun cnm

Istenmeyen gelindin galiba,böyle durumlarda cok sikinti oluyor canim üzüldüm senin adina.Umarim en kisa zamanda bu durumu atlatirsin,hakkinda hayirlisi olsun.

bence cok ıyı olmus nişanı attıgın sankı zorla oluyo

Evet işin acı tarafıda bu tek sorun buydun ama etrafımda bu sorun yüzünden yıllarca mutsuz olan okadar çok insan varki kaldıramazdım

nişanlınla hiç bir sorunun yoksa ailesinin ilgisiz olması bence neden olmamalı
canım bak aşk varsa böyle olmamalı bence ki bende de ailesinin ilgisizliğinin yanında bide yapılacaklardada kendi istedikleri olsun isiyolardı
bende bunu kabul etmedim düğünün mayıstaydı erteledim ama kesin bitirmedim
sorun sadece ailenn ilgisizliği ise bırak ilgisiz kalsınlar ileride bu durum seni mutlu bile edecekti bence
tabi nişanlınla gerçek bi aşk varsa ve birlikte bi yuvada birbiinize yetecekseniz

Haklısın ama çok yoruldum aradı az önce evi ağlıyor bende ağlıyorum haklısın diyo ama ne yapiim diyo bende bişi yap demiyorumki savunmasın bari uzatıyor konuları onları haklı çıkarmak için yalan söylüyor bana sonra çıkıyor tabi o yalanlar

onların ilgizlikleri biryere kadar üzdü beni ama baktım nişanlımda onları koruyor toz kondurmuyor baktımki onlar ömür boyu yakamızda olcak ve nişanlım buna dur demeyecek

hem ilgisiz hem nasıl yakanda olacaklar anlamadım eşinle mutlu olmana engel bi aile ise doğru karar vermişsin halkkında hayırlısı olsun
ama ailesi sizin aranıza girmeyecek ve eşin seni savunabilecek sei ezdirmeyecek durumdaysa bitmemeli bence

ilgisizler ama bu ilgisizlik şuanlık düğün olsun bitsin tatil planları yapılıyor yanıma gelcekler gitcekler kalcaklar yakamdan düşmezleri bu anlamda söyledim

ailesi mi tekneden nişanlınla ayrılmana ?aranızda sorun varmı yokmu anlayamadım nişanşınla sorun yoksa seni üzmüyo seni savunabiliosa ama unutma onlarda ailesi onlaıda atamaz düğünne destek olmuyolar diye.
seni onlara ezdirmeyeceğini düşünüyosan birak ailesi sennle ilgilenmesin sende onlar sana tatle geldiğinde onlarla ilgilenmezsin kısasa kısas
nişanlın bu yüzden sana kızarmı mesala?
kızmaz diyosan ertele ama bitirme hemen bence

nişanlımla aramızda başka bir sorun yok herşeyi tek başına yaptı oda çok yoruldu biliyorum ama bende çok bunaldım ailesiyle her zaman mesafeli olacağımı söylüyorum sürekli zaten oda kabul ediyor göz göre göre bir saygısızlık yapmadığın sürece sorun yok diyor ama ben onlardan o kadar soğudumki onlarla arada bir karşılaşmak bile gözümü korkutuyor artık beni anlıyorsunuz dimi şuan o ağlıyor ben ağlıyorum ama onların ruhu duymuyor.. ne yapçam ben katlanabilecekmiyim

ah canım beni be bilmiyorum nekadar süredir berabersiniz ama bak başka bi sorun yok diyosun nişanlın yapmış herşeyi adam ne yapsın ailesi ilgisizse oo inanmıyorum bırak ailesinigöreceğin bi kaçgün için nişanlınla yaşaacağın bi hayattan vazgeçiyosun hiç olmadı şimdi aç kaynanana telefonu benim bugününmde yanımda değilsiniz bende evlendikten sonra sizin yanınızda olmayacam sizde benim yanımda olmamafikrinizden vazgeçmeyin de.ama nişanlının suçu ne ailesini o m seçti?
gerçek aşk varsa ve onunla bi hayatı mutlu geçireceğine inanıyosan o seni üüzmüüyorseviyosa sen ondan değil seni üzenden vazgeççç bencee ben öyle yapardım ki ona benzerini yaptımm madem benim dediklerim olmuyor siz kendiniz bana sormadan eşyaları almaya kalkıyonuz sizmi evleniyosunuz dedim ve düğünü erteledimmmm:) ama bitirmedim sende iyie bi karar ver sonra duyurr. bırak eşyaların geç gitsin evineee ama gitmesi gerekiyosa gitsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…