eğer ufak tefek sıkıntılar ise pes etmeyin....(sadece ilk msj.ı okudum)çiftler genelde nişanlılık döneminde bozuşurlar.bunun nedeni ne sizsiniz ne de sevdiğiniz....işin içine aileler giriyo,her kafadan bir ses çıkıyo,herkes en iyisini bildiğini iddia ediyo,siz ikinizi daha çok toy görüyolar,bazen fikir danışmaya dahi gerek duymuyolar(ana-baba/kayınvalide/kayınpeder daha kıdemli evliler ya,prof. ilan ediyolar kendilerini bu konuda)derken adetler,ihtiyaçlar,kız tarafı yapar oğlan tarafı yapmalı gibi bi sürü ıvır zıvır giriyo işin içine...sizler fark etmeden baskı altına giriyorsunuz ve kimseyi üzmek istemiyorsunuz bu konuda.biri hem annesini hem sevgilisini memnun etmeye çalışıyo diğeri kapris yapıyo ya da o da aynı görevi üstlendiği için sevdiğine karşı doluyo.sonuç?-kavga!şüpheye düşülüyo ardından,acaba hep mi bööleydi de ben mi yeni görüyorum?ya evlendikten sonra da bööle devam ederse vs. vs. inanın,bunu her çift yaşamıştır.kimi daha az kimi daha çok...ama işin içine aileler girmeye başladığı vakit,hiç birşey eskisi gibi olmuyo....siz evlenene kadar ve hatta siz balayına çıksanız bile bu tantana sürüyo.sonra herkes eski haline dönüyo tekrar.bu yüzden tekrar diyorum:eğer ki aşılamayacak bir sorun değil ise,DİRENİN!Galiba en doğru kararı verdim çok sıkıldım nişanlımın ailesinin sorumsuluklarından ve nişanlımında bu sorumsuzluklara hep bir kılıf uydurmasında
onların ilgizlikleri biryere kadar üzdü beni ama baktım nişanlımda onları koruyor toz kondurmuyor baktımki onlar ömür boyu yakamızda olcak ve nişanlım buna dur demeyecek
Galiba en doğru kararı verdim çok sıkıldım nişanlımın ailesinin sorumsuluklarından ve nişanlımında bu sorumsuzluklara hep bir kılıf uydurmasında
aslında istenen gelinim güyaa ama bende anlamadımnişanlım üveymi acaba diye düşünmeye başladım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?