bende başladım çeyiz düzmeye :))

melankoliaLover

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
1.049
899
323
sımdılık bu kadar :)))))) ınsallah devamı da gelır :)

yemek takımımı karacadan aldım havlularımı evim.netten aldım.

tugralı bardaklarımda evim.netten :) bunları da gittigidiyor.comdan aldım :)

tencerelerde karacadan:) bu havluları yenimoda.comdan aldım 30 tl ıdı yanılmıyosam :)

Eki Görüntüle 590134

kızlar buda yenı aldıgım kahvaltı takımım 255 tl ye aldım schafer markası(bazı resımler hormonlu cıktı bıraz ama anlamadım bende kusuruma bakmayın kızlar :))

unuttugum bır cok seyı eklıyorum kızlar :)

bardakları kipadan aldım :) anneler gununde ındırım vardı butun hersey yarı fıyatınaydı :)

kek kalıplarımı canım arkadasım almanyadan getırmıstı :)

bunları bızım orda bı zuccacıyeden aldım :) hayalet tuzluklarda aynı zuccacıyeden :)

gecelıklerımı clubbon.com dan aldım bıraz acık ama kusura bakmayın ceyız ıcın aldıgım ıcın yınede eklım dedım

bu miorre den :)

buda el supurgem :)

buda yeni aldıgım tepsilerim

Son düzenleme:
yemek takımınız benimkiyle aynı.yalnız size bir önerim olucak masa seçerken geniş almayı tercih edin.çünkü tabaklar çok geniş.ortaya salata,meze vb tabaklar sığmıyor.yada tıkıştıkış oluyor bardaklara bile yer kalmadığı oluyor benim masada.ağır çok güzel takımdır ama fazla büyük güle güle kullanın.

Allah razı olsun kızlar Rabbim herkeseee tattırsın bu anları:) önceden param olunca hep baska seylere harcardım sımdı ıse aman bunu da ceyızıme koyayım bunu da alayım aman gereksız harcamım hesabına gırıyo ınsan :) o kdr guzel heyecanlar kı :) bazen kendı kendıme gıdıp ceyızlere bakıp odadan cıkıyorum :)

yalnız değilsin canım onlara bakarken hayal kurmanın tadı paha biçilemez gerçekten

Hepsi birbirinden güzel.Özellikle porselenine ve ilk resimdkei havlularına bayıldım.Rabbim ağız tadıyla mutlu,huzurlu günler de kullanmayı nasip etsin inşallah.

hepsi cok güzeller canim rabbim sana bunlari agiz tadiyla huzur icinde kullanmayi nasip eder insaallah...ama o tugrali cay setine bayildim nerden aldigini sorabilirmiyim bir sakincasi yoksa??

Canım çeyizlerinin hepsi çok güzel çok şık güle güle kullan
bende senin gibiyim aldıklarıma tekrar tekrar bakıp duruyorum

hepsi cok güzeller canim rabbim sana bunlari agiz tadiyla huzur icinde kullanmayi nasip eder insaallah...ama o tugrali cay setine bayildim nerden aldigini sorabilirmiyim bir sakincasi yoksa??

cok sagol cnm cumlemıze ınsallah :) cay setımı evım.net ten aldım :) internetten cok alısverıs yaparım mutlaka evım.net ı takıp edın kızlar cok guzel seyler oluyor ve guvenılır bır sıte :)

canım hayırlı olsun Allah daim etsin bende kırmızı o örtü var ya onu çok begendim ne o battaniye mi yatak örtüsü mü?güle güle kullan:)

Canım hepsi çok güzel maşallah
Rabbim hayırlı ve huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

Devamını dört gözle bekliyoruz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…