Bende bir gün arkadaş için konu açacağım aklıma gelmezdi ama açıyorum kızlar

Ben iki gündür aynılarını diyorum zaten.Konu açalım ama kk çoğu aklı başındaki kadın aynı kuyuya girilmediğini yazar dedim,olsun dedi bende açtım konuyu belki ben tek başıma ikna edemedim siz edersiniz diye

Bir gün ihanet eden adama tekrar güvenmek mümkün mü?
Biten evlilik geri eskisi gibi olur mu?
Gibi gibi sorular
Şaka mısınız? Adam geldi de güvenmesi, eskisi gibi olması kusur kaldı. Adam başkası ile evleniyor evleniyor. Kendi kendine gelin güvey olmayı kessin arkadaşınız ayağı yere bassın biraz, boyu kadar çocukları var. Kendisi herif bulamadı mı nedir, adam değil onun derdi, "Ben yalnızken beni aldatan adam evlenecek mutlu olacak, ben de çocuklarını büyütecem dizimi kırıp." hırsı bu.

Ben çok kınadım şuan eski eşin nişanlısını. Piyasada 0 erkek kalmamış, çocuklu ikinci el adamı alıyor.
Üstelik kız bekar hiç evlenmemiş birisiymiş
Arkadaşınızın şuan maddi durumu nasıl? Tek başına idare edebiliyor mu? Maddi güvencesi var mı?
Gayet ortalamanın üstünde,büyükşehirde güzel bir evde oturuyor mal mülk hepsini almış zaten boşanırken

Aferin kaldırsın herifin g.tünü. Tavana değe değe gezer artık o da.

Üstelik kız bekar hiç evlenmemiş birisiymiş

Gayet ortalamanın üstünde,büyükşehirde güzel bir evde oturuyor mal mülk hepsini almış zaten boşanırken

Eski kocası yeniden evlenmeye ne diyor? Eski kocası çok mu zengin?

Katip şaka değil,ben ona defalarca kendisine demişim senin boşanma sebebin mevzun belli o adamdan sana hayır gelmez. İkinci defa hadi deneyelim diye gelse bile sizin evlilikten bir cacık olmaz artık,her gün huzursuzluk olacak yüzüne her baktığında laf sokacaksın içten içe affedemiyeceksin.
Üstelik seni artık sevmeyen birine zorla güzellikler yaptıramazsın ilgi alaka kocalık vs
Soru tam ironi değil de bildiğim cevapların sorusuydu diyelim kendi de okusun diye

Annemin bir arkadaşı böyleydi. Adam aldatmış. Ayşe Teyze boşandı. En küçük çocuğu 15 yaşındaydı. Ama 20 yıl da konuştu Ahmet öyleydi böyleydi diye. Adamın sevgilisi olur arar. En son adam evlendi. Ondan da boşandi. Şimdi yeniden evliymis baskasiyla. Ayşe Teyze bosanirkrn çocukları benden mecbur dönecek dedi. Adam hiçbir zaman dönmedi.

İsteğini iletmiş adam hayır demiş. Bitti. Yoluna bakacak. Üstelik maddi olarak da almış alacağını. Adam ceza çeker diye bekliyorsa çekmez. Parası da varmış. Belki elden ayaktan düşerse.

Şımarıklıktan, dünya benim etrafımda dönsüncülükten başka bir şey değil bu durum. Evlilik yolunda olduğu kadın nasıl yoksayılıyor da 'güvenebilecekse evlensin' deniliyor ona daha çok şaşırdım. Bi üstteki yorumumda da belirttim kadın resmen başkasının sepetinden ürün çalmaya çalışıyor kimse atlamasın bu detayı

Kız adam meydanda yok ki ne hayrı gelecek. Yoook adam evleniyor. Alışverişi keseli de yıllar olmuş, çoluk çocuktan zorlar biraz ama adam çocukları dolduruyor diye çocukları da görmeyi keser kalır el elde el başta. Şu saatten sonra nereye saldırsa kendine zarar, otursun oturduğu yerde.

Âşık oldum affet beni benden sana hayır gelmez üzmekte istemiyorum seni demiş

Değil kendi halindeymiş zaten elde ne var ne yok vermiş.
Arkadaşımın durumu eski kocasından kat kat iyi

Yani adam istese kadınla sırf mal mülk para için evlenirdi. Para için bile istemiyormuş. Bence ablamız paraları faize yatırıp keyfine baksın.

Evet, kendisi de şu an zamanında kocasının onu aldattığı kadınların konumuna düşmüş oluyor bu durumda.

Bosandiktan sonra cocuklu kadin kendini oncelikli saniyor sanirim ahdha bunu bikac kiside daha görmüştüm. Adam evlenecegi zaman kadinlar barisma teklifi ediyor

Yani adam istese kadınla sırf mal mülk para için evlenirdi. Para için bile istemiyormuş. Bence ablamız paraları faize yatırıp keyfine baksın.
Kız adam arkadaşımı aldatmış kalbimde başkası var boşanalım demiş boşanmışlar elde ne var ne yok vermiş gitmiş işte. Arkadaşım zengin değil yani öyle parasını yedirtecek kadar
Bunu söyleyen adamla nasil yeniden evlenecekmis ki? Arkadasin su an saglikli dusunemiyor
onın için beni terketti hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…