Bende bir gün arkadaş için konu açacağım aklıma gelmezdi ama açıyorum kızlar

Evet tüm öfkesi de buna

Bu çok üzücü ve saygısızca olmuş. Kadının kendi içinde bunu sindirememesi normal. Aldatıldığı yetmiyormuş gibi o kadınla evleniyor. Aldatıldığını öğrendiğindeki o kandırılma hissi iyice artmıştır. Arkadaşın üzüldüğü ile eski kocası ve nişanlısı keyifleriyle kalacaklar, arkadaşın böyle düşünüyordur.

Ama çocuklarının annesine bu saygısızlığı yapan o kadına da farklı davranmaz. Bir evlensinler bu hayatı onunda burnundan getirir.

Aldattığı kisiylemi evlilim yolunda acaba. oyle olsun yada olmasin huylu huyundan vazgecermi?

Diyorum zaten karaktersizin tekiydi eşin.Kiminle ne için evleniyor veya nişanlanıyor farketmez seni aldattı ihanet etti peşinden koşma artık iyice havaya sokuyorsun adamı

Cocuklar statu belirtisi iste, kac yasinda olursa olsun bu adama 2 evlat verdigin icin siranin en basina cikiyosun
Gerci kadin uzuldum eski esi kendisini aldattigi kadinla evlenecekmis..ben olsam bende sinir harbi yasayabilirdim bi sure
Öfkesinde haklı da olsa tüm öfkesini metrese yöneltip adamı yeniden elde etmeye girişmesi saçma. "Metres mutlu olmasın ben bu rezil herifi yeniden koynuma alıp kendimle ödüllendireyim" ne bulunmaz hint kumaşı adammış.

Evlenme yolunda olan bir adamla nasıl yeniden evlenmek istiyor? Üstelik zamanında kendisini aldatmış biri..

Adamin bi tarafini kaldiriyor bu sekilde. Bir baskasina tercih edilmiş, kadinda aynisini yasasin istiyor sanirim. Saglikli gelmedi bana ruh hali

Sırf boşanabilmek için varını yoğunu hiç itiraz etmeden ve aşık olduğu için gözü mal mülk, çocuk, eş görmeyen bir adamın geri dönmesi zaten mucize olurdu.

Arkadaşınız hayatına baksın. Zaman su gibi akıp gidiyor. Yerinde saymak, eski çöpü karıştırmak kendisine zarar.

Arkadaşımın beraber çalıştığı bir adam varmış,eşi ölmüş sessiz sakin biri. 1 yıldır da arkadaşıma ilgi gösteriyormuş saygılı kültürlü ama bu yaştan sonra ne yapayım yeni insanı diyor.
Ben de demeyebileceğini,hayat arkadaşı,sohbet edebileceği birinin de yanında olması güzel bir şey diyorum şans vermiyor üstelik arkadaşımın ailesi tekrar yuva kurmak istiyorsan arkandayız diyorlar

Kaç yaşında?

Evet
Hiç farketmez seni kiminle aldattığı aldattı mı evet.Kurtulduğuna şükret önüne bak diyorum.
Ya 3 yıldır bırakmamış adam bu kadını, boşanma, mal kaybı, zamana bağlı yıpranma falan hiçbir sıkıntı olmamış hala aşığım diyor adam. Arkadaşın kendine gelsin bu adam bu yoldan dönmez.

Az daha bekleseydi torun torba sahibi olacaklarmış hâlâ "çocuklarımla babası aynı evde olsun" diyor haklısın bu resmen çocukların üzerinden prim yapmak
Tabi köşke yerleşecekler gelin damat torun torba bi yerde yaşayacak çünkü kazık kadar olmuş çocukların babaya ihtiyacı var jsjdjdj deliriyorum.

Diyorum ona zaten sen hırs yapıyorsun şu an,kendine zarar,mis gibi düzeni kurdun evin araban işin arkadaşların var,tatilden çıkıp tatile gidiyorsun kimsenin donunu yıkamıyorsun bak hayatına

Az daha bekleseydi torun torba sahibi olacaklarmış hâlâ "çocuklarımla babası aynı evde olsun" diyor haklısın bu resmen çocukların üzerinden prim yapmak
zaten öyle diyor karı koca olalım yeniden demiyorum gerekirse ayrı odalarda yaşayalım ama aynı çatı altında olalım elalem tekrar birleşmişler desinler.
Ben şahsen bu elalem ne der kafasına uzağım

3 yıl dayanmış bu ilişki ama bilemedim şimdi. Herifin evli olduğu zamanı da sayarsak 3 yıldan fazla. Kadının neden hırsından çıldırdığı belli oldu. Bekliyordu ki bunlar birbirini yiyecek, koca onun kıymetini anlayıp dönecek. Hayat.. Bazen eden ettiğini bulmaz.

Son düzenleme:
zaten öyle diyor karı koca olalım yeniden demiyorum gerekirse ayrı odalarda yaşayalım ama aynı çatı altında olalım elalem tekrar birleşmişler desinler.
Ben şahsen bu elalem ne der kafasına uzağım

Arkadaşının derdi o aldatma olayındaki kadınla evlenmelerine engel olmak. O kadının kazanmış olarak görmesini istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…