- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.845
- 123
Evet tüm öfkesi de buna
Diyorum zaten karaktersizin tekiydi eşin.Kiminle ne için evleniyor veya nişanlanıyor farketmez seni aldattı ihanet etti peşinden koşma artık iyice havaya sokuyorsun adamıBu çok üzücü ve saygısızca olmuş. Kadının kendi içinde bunu sindirememesi normal. Aldatıldığı yetmiyormuş gibi o kadınla evleniyor. Aldatıldığını öğrendiğindeki o kandırılma hissi iyice artmıştır. Arkadaşın üzüldüğü ile eski kocası ve nişanlısı keyifleriyle kalacaklar, arkadaşın böyle düşünüyordur.
Ama çocuklarının annesine bu saygısızlığı yapan o kadına da farklı davranmaz. Bir evlensinler bu hayatı onunda burnundan getirir.
Öfkesinde haklı da olsa tüm öfkesini metrese yöneltip adamı yeniden elde etmeye girişmesi saçma. "Metres mutlu olmasın ben bu rezil herifi yeniden koynuma alıp kendimle ödüllendireyim" ne bulunmaz hint kumaşı adammış.Cocuklar statu belirtisi iste, kac yasinda olursa olsun bu adama 2 evlat verdigin icin siranin en basina cikiyosun
Gerci kadin uzuldum eski esi kendisini aldattigi kadinla evlenecekmis..ben olsam bende sinir harbi yasayabilirdim bi sure
aklıma gelmedi açıkçası soru soruyu açtıkça yazdımAma yeni es eski metres diye belirtmediniz. Ben bekarken bulduğu biri sandım. Ofkesinde haklı.
Evlenme yolunda olan bir adamla nasıl yeniden evlenmek istiyor? Üstelik zamanında kendisini aldatmış biri..Kızlar selam hepinize.
Evet bir arkadaşım için açıyorum şu an benim evde misafirlikte,şehir dışından geldiler.
Ben kendi fikrimi belirttim ona,ama yeni de farklı yorumlar almanın zararı olmaz.
El atıverelim lütfen.
Arkadaşım 3 yıl önce boşanmış,çalışan bir kadın,ikide oğlu var 19 ve 24 yaşında.
Boşanma sebepleri erkeğin aldatması.
Mal varlığı paylaşımı,hatta donuna kadar alma paylaşmaktan daha çok(haklı olarak).
Gel zaman git zaman arkadaşımın eski eşi nişanlanıyor,evliliğe doğru giden ilişkisi varmış.
Şimdi asıl sorun burada başlıyor. Arkadaşım eski eşini geri istiyor,dönmesini tekrar onunla evlenmesini.Adam istemiyor.
Bu durumda ne önerirsiniz?Ben kendi yorumumu yaptım buraya yazmama gerek yok sizden yorum bekliyoruz .
Bir gün ihanet eden adama tekrar güvenmek mümkün mü?
Biten evlilik geri eskisi gibi olur mu?
Gibi gibi sorular
Öfkesinde haklı da olsa tüm öfkesini metrese yöneltip adamı yeniden elde etmeye girişmesi saçma. "Metres mutlu olmasın ben bu rezil herifi yeniden koynuma alıp kendimle ödüllendireyim" ne bulunmaz hint kumaşı adammış.
Kaç yaşında?Arkadaşımın beraber çalıştığı bir adam varmış,eşi ölmüş sessiz sakin biri. 1 yıldır da arkadaşıma ilgi gösteriyormuş saygılı kültürlü ama bu yaştan sonra ne yapayım yeni insanı diyor.
Ben de demeyebileceğini,hayat arkadaşı,sohbet edebileceği birinin de yanında olması güzel bir şey diyorum şans vermiyor üstelik arkadaşımın ailesi tekrar yuva kurmak istiyorsan arkandayız diyorlar
Ya 3 yıldır bırakmamış adam bu kadını, boşanma, mal kaybı, zamana bağlı yıpranma falan hiçbir sıkıntı olmamış hala aşığım diyor adam. Arkadaşın kendine gelsin bu adam bu yoldan dönmez.Evet
Hiç farketmez seni kiminle aldattığı aldattı mı evet.Kurtulduğuna şükret önüne bak diyorum.
48Kaç yaşında?
Tabi köşke yerleşecekler gelin damat torun torba bi yerde yaşayacak çünkü kazık kadar olmuş çocukların babaya ihtiyacı var jsjdjdj deliriyorum.Az daha bekleseydi torun torba sahibi olacaklarmış hâlâ "çocuklarımla babası aynı evde olsun" diyor haklısın bu resmen çocukların üzerinden prim yapmak
Diyorum ona zaten sen hırs yapıyorsun şu an,kendine zarar,mis gibi düzeni kurdun evin araban işin arkadaşların var,tatilden çıkıp tatile gidiyorsun kimsenin donunu yıkamıyorsun bak hayatınaYa 3 yıldır bırakmamış adam bu kadını, boşanma, mal kaybı, zamana bağlı yıpranma falan hiçbir sıkıntı olmamış hala aşığım diyor adam. Arkadaşın kendine gelsin bu adam bu yoldan dönmez.
zaten öyle diyor karı koca olalım yeniden demiyorum gerekirse ayrı odalarda yaşayalım ama aynı çatı altında olalım elalem tekrar birleşmişler desinler.Az daha bekleseydi torun torba sahibi olacaklarmış hâlâ "çocuklarımla babası aynı evde olsun" diyor haklısın bu resmen çocukların üzerinden prim yapmak
3 yıl dayanmış bu ilişki ama bilemedim şimdi. Herifin evli olduğu zamanı da sayarsak 3 yıldan fazla. Kadının neden hırsından çıldırdığı belli oldu. Bekliyordu ki bunlar birbirini yiyecek, koca onun kıymetini anlayıp dönecek. Hayat.. Bazen eden ettiğini bulmaz.Bu çok üzücü ve saygısızca olmuş. Kadının kendi içinde bunu sindirememesi normal. Aldatıldığı yetmiyormuş gibi o kadınla evleniyor. Aldatıldığını öğrendiğindeki o kandırılma hissi iyice artmıştır. Arkadaşın üzüldüğü ile eski kocası ve nişanlısı keyifleriyle kalacaklar, arkadaşın böyle düşünüyordur.
Ama çocuklarının annesine bu saygısızlığı yapan o kadına da farklı davranmaz. Bir evlensinler bu hayatı onunda burnundan getirir.
zaten öyle diyor karı koca olalım yeniden demiyorum gerekirse ayrı odalarda yaşayalım ama aynı çatı altında olalım elalem tekrar birleşmişler desinler.
Ben şahsen bu elalem ne der kafasına uzağım
3 yıl dayanmış bu ilişki ama bilemedim şimdi. Herifij evli olduğu zamanı da sayarsak 3 yıldan fazla. Kadının neden hırsından çıldırdığı belli oldu. Bekliyordu ki bunlar birbirini yiyecek, koca onun kıymetini anlayıp dönecek. Hayat.. Bazen eden ettiğini bulmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?