- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.845
- 123
O aldattığı kadınla mı evleniyor? Yoksa bu başkası mı?Kız adam arkadaşımı aldatmış kalbimde başkası var boşanalım demiş boşanmışlar elde ne var ne yok vermiş gitmiş işte. Arkadaşım zengin değil yani öyle parasını yedirtecek kadar
onın için beni terketti hesabı
Kız adam arkadaşımı aldatmış kalbimde başkası var boşanalım demiş boşanmışlar elde ne var ne yok vermiş gitmiş işte. Arkadaşım zengin değil yani öyle parasını yedirtecek kadar
onın için beni terketti hesabı
MusakkaBosandiktan sonra cocuklu kadin kendini oncelikli saniyor sanirim ahdha bunu bikac kiside daha görmüştüm. Adam evlenecegi zaman kadinlar barisma teklifi ediyor
Musakayı ne güzel unutmuştum Begüm yeni hortlattı:)Bosandiktan sonra cocuklu kadin kendini oncelikli saniyor sanirim ahdha bunu bikac kiside daha görmüştüm. Adam evlenecegi zaman kadinlar barisma teklifi ediyor
Güvenilmez ama görmezden gelecekse o başka.Kızlar selam hepinize.
Evet bir arkadaşım için açıyorum şu an benim evde misafirlikte,şehir dışından geldiler.
Ben kendi fikrimi belirttim ona,ama yeni de farklı yorumlar almanın zararı olmaz.
El atıverelim lütfen.
Arkadaşım 3 yıl önce boşanmış,çalışan bir kadın,ikide oğlu var 19 ve 24 yaşında.
Boşanma sebepleri erkeğin aldatması.
Mal varlığı paylaşımı,hatta donuna kadar alma paylaşmaktan daha çok(haklı olarak).
Gel zaman git zaman arkadaşımın eski eşi nişanlanıyor,evliliğe doğru giden ilişkisi varmış.
Şimdi asıl sorun burada başlıyor. Arkadaşım eski eşini geri istiyor,dönmesini tekrar onunla evlenmesini.Adam istemiyor.
Bu durumda ne önerirsiniz?Ben kendi yorumumu yaptım buraya yazmama gerek yok sizden yorum bekliyoruz .
Bir gün ihanet eden adama tekrar güvenmek mümkün mü?
Biten evlilik geri eskisi gibi olur mu?
Gibi gibi sorular
arkadaşınız boşlukta mı neden yani kurtulmuş yetişkin evlatları var onlarla meşgul olsunKızlar selam hepinize.
Evet bir arkadaşım için açıyorum şu an benim evde misafirlikte,şehir dışından geldiler.
Ben kendi fikrimi belirttim ona,ama yeni de farklı yorumlar almanın zararı olmaz.
El atıverelim lütfen.
Arkadaşım 3 yıl önce boşanmış,çalışan bir kadın,ikide oğlu var 19 ve 24 yaşında.
Boşanma sebepleri erkeğin aldatması.
Mal varlığı paylaşımı,hatta donuna kadar alma paylaşmaktan daha çok(haklı olarak).
Gel zaman git zaman arkadaşımın eski eşi nişanlanıyor,evliliğe doğru giden ilişkisi varmış.
Şimdi asıl sorun burada başlıyor. Arkadaşım eski eşini geri istiyor,dönmesini tekrar onunla evlenmesini.Adam istemiyor.
Bu durumda ne önerirsiniz?Ben kendi yorumumu yaptım buraya yazmama gerek yok sizden yorum bekliyoruz .
Bir gün ihanet eden adama tekrar güvenmek mümkün mü?
Biten evlilik geri eskisi gibi olur mu?
Gibi gibi sorular
Evet tüm öfkesi de bunaO aldattığı kadınla mı evleniyor?
19 ve 24 yaşındaki yetişkin bireylere de çocuk demezsin yaBosandiktan sonra cocuklu kadin kendini oncelikli saniyor sanirim ahdha bunu bikac kiside daha görmüştüm. Adam evlenecegi zaman kadinlar barisma teklifi ediyor
Evet tüm öfkesi de buna
EvetArkadasinizi su an evlenecegi kadinla mi aldatmisti?
19 ve 24 yaşındaki yetişkin bireylere de çocuk demezsin yagerçi isterlerse 5 yaşında olsunlar gerçek değişmez adam bekar istediğini yapar.
Hdhdhdhd o çocukların ekmeğini sonsuza kadar yiyecek.19 ve 24 yaşındaki yetişkin bireylere de çocuk demezsin yagerçi isterlerse 5 yaşında olsunlar gerçek değişmez adam bekar istediğini yapar.
Ayrılmıyor adamAdamı nişanlısindan mi ayıracak?
Aldatıldı boşandı diye belirttimEn önemli ayrıntıyı sona sakladiniz ama
Evet
Hiç farketmez seni kiminle aldattığı aldattı mı evet.Kurtulduğuna şükret önüne bak diyorum.
Şimdi anlaşıldı bu hırsın sebebi. Amaaan salsın maddi olarak da almış alacağını. Biraksin gençliği gitmis adamı eski metres ne kadar çekecek. Adamı sisirmesin iyice.En önemli ayrıntıyı sona sakladiniz ama
Ama yeni es eski metres diye belirtmediniz. Ben bekarken bulduğu biri sandım. Ofkesinde haklı.Aldatıldı boşandı diye belirttim
Az daha bekleseydi torun torba sahibi olacaklarmış hâlâ "çocuklarımla babası aynı evde olsun" diyor haklısın bu resmen çocukların üzerinden prim yapmakHdhdhdhd o çocukların ekmeğini sonsuza kadar yiyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?