Acaba fazla nazik mi olmaya çalışıyorsunuz? Yani karşınızdakinde yapay bir izlenim mi bırakıyorsunuz?Hanimlar, uzun suredir kafami kurcalayan bir konu var.etrafimda herkesle konustum bir de sizlere danisayim dedim.
Sorunum arkadas edinememek.yani insanlara soguk, ilgisiz davraniyor falan degilim.gayet nazik ve kibar davraniyorum, gonullerini hos tutmaya calisiyorum.fakat bir iki gun sonra inswnlar benden soguyor.acaba cok mu samimiyetsiz gorunuyorum? Cok bos muhabbetler mi yapiyorum?
(....)
Burcun nedir?Inanin benim dogam boyle, insanlara hep nazik davranmaya calisirim cunku bende nezaketten hoslanirim.hani biraz zaman gecse zaten anlayacaklar hep boyle oldugumu ama..acaba hep sert ve umursamaz mi davranmak gerek?
Kova burcuyumBurcun nedir?
Takmayayim diyorumda, nasil anlatsam insan kendinden suphe duyuyor.bende bir acayiplik mi var diye.Ooo senin hic takmaman gerek o zaman.
Sagolsun, zaten hep der, biz esimle kari kocadan evvel cok iyi iki dostuz diye.olduğun gibi davran çünki busun naziksen nazik kabaysan kaba..illa arkadasın olmak zorunda değil..bak ne guzel eşinle dertleşebiliyormuşsun..
Takmayayim diyorumda, nasil anlatsam insan kendinden suphe duyuyor.bende bir acayiplik mi var diye.
Soruyorum, yoo bisey yok sana oyle geliyor, cok ince dusunuyorsun gibi donusler aliyorum.Farkında olmadigin bi durum mu var acaba? Karsidakine sormalisin bence problem ne diye.
Cok haklisin.ben bir insanin kalbini kiracagima kafami kirayim daha iyi.ancak en son raddeye geldigimde cigrimdan cikarim, uzulmus, kirilmis umurumda olmaz acikcasi.sanirim basit dusunmek en iyisi.Ben de aynı senin gibiyim. Tek fark artık sorunun bende olduğundan eminim. İnsanlara verdiğimiz izlenim ya çok ezik, ya samimiyetsiz görünen bir kibar. Yurtdışından gelip burada öğretmenlik yapan bir tanıdığım var. Öğrencilerinden bahsederken şöyle demişti: çok tuhaf kızlar var mesela sana hiç benzemiyorlar sen daha normalsin. Ki ben ona bu problemimden falan bahsetmedim. Tamamen kendi gözlemi. Ben de artık boşverdim normal olan ben olsam bile bu durumda sorunlu olan benmişim gibi oluyor zaten. Artık çok da umursamıyorum karşımdaki ne düşünür diye. Neysem oyum kızdıysam kızdım derim komik geliyorsa gülerim. Allaha şükürler olsun eşimle iyi anlaşıyorum o da olmasa çıldırırdım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?