Iste bendede problem bu:) ben bir de sunu anlamiyorum, iyilik neden yaramiyor insanlara? Bakin bir tanidigim, istanbul gibi bir yerde 1 hafta sokakta kaldi.o an orada olan ve onu evde misafir edebilecek potansiyeli olan bir arkadasi cocugun sokakta kaldigini bile bile evine almadi, sebep sevgilisinin misafir istememesi.Aynı dert bende de var canım. Bende artık kendimden şüphelenmeye başladım. Hatta etrafımdakilere soruyorum aynen senin gibi ama yine çıkamadım işin içinden. Etrafımdaki insanların bir çoğu birbirleriyle çıkar ilişkisi içinde. Hep bir yapmacıklık, kaba olacak ama yalakalık. Ben yapamıyorum bunu. Seviyorsam bir insanı seviyorumdur, sevmiyorsam sevmiyorumdur. Açık açıkta belli ederim sevmediğimi ama etrafımdakiler bir gün önce arkasından atıp tuttukları insanların yüzüne gülüp dost görünen insanlar. Bunların arasında sevdiğim ve ailece görüştüğümüz bir aile vardı. Önce aynı şehirdeydik daha sonra onlar iş nedeniyle başka bir şehre yerleştiler. Uğurlarken her şey çok güzeldi. Birlikte yemeklere gittik, eğlendik. Onlar gittikten sonra da sırf o şehirde yalnız kalmasınlar diye ziyaretlerine gittik. Çok güzel ağırladılar. Sonra onlar bizi ziyarete geldi. Aynı şekilde elimden geldiğince iyi ağırlamaya çalıştım. Yakın zamanda bir bebekleri oldu. Bebek görmek için yine gittik ziyaretlerine. Kısacası her şey yolundaydı. Yaklaşık iki hafta önce telefonla konuştum. Tatile çıkacaklardı. Memleketten dönüşte de bizim bulunduğumuz şehirde bir akrabalarının düğünü olduğunu tatilden sonra buraya geleceklerini söyledi. Ağustosun son günlerinde geleceklerdi. Eee dolayısıyla bende onlardan haber bekliyorum ama haber gelmedi bir türlü. Bu arada nedense hep ben ararım o arada bir arar. Bende bu kez onun araması gerektiğini düşünüp aramadım. Arkasından buraya geldiklerini başkalarından öğrendik. Eşim görüşmüş iş yerinde ama ben görüşmedim. Bizi sevmediklerini istemediklerini düşündüm. Sevseler görüşmek isteseler ararlardı. Çok ama çok kırıldım çünkü değer verdiğim insanlardı. Ortada hiç bir problem yokken böyle sonuçlanması normal mi sizce? Acaba sorun biz de mi?
Biraz uzun oldu ama anlatmadan geçemedim.
Iste bendede problem bu:) ben bir de sunu anlamiyorum, iyilik neden yaramiyor insanlara? Bakin bir tanidigim, istanbul gibi bir yerde 1 hafta sokakta kaldi.o an orada olan ve onu evde misafir edebilecek potansiyeli olan bir arkadasi cocugun sokakta kaldigini bile bile evine almadi, sebep sevgilisinin misafir istememesi.
Ben bunu duyar duymaz kalktim para yolladim, getirdim ankaraya, ailemin evinde misafir ettirdim, kendini toplayana kadar.sonuc evine almayan herif bastaci ben uzaktan arkadas:)
Hergun boy boy resimler yayinliyorlar beraber, yahu diyorum bana biri bunu yapacak anam babam olsa yuzune bakmam.yanlis anlasilmasin ben bunu yaptim diye omur boyu minnet duysun demiyorum ama hal hatirda sorulur di mi?
Hanimlar, uzun suredir kafami kurcalayan bir konu var.etrafimda herkesle konustum bir de sizlere danisayim dedim.
Sorunum arkadas edinememek.yani insanlara soguk, ilgisiz davraniyor falan degilim.gayet nazik ve kibar davraniyorum, gonullerini hos tutmaya calisiyorum.fakat bir iki gun sonra inswnlar benden soguyor.acaba cok mu samimiyetsiz gorunuyorum? Cok bos muhabbetler mi yapiyorum?
Cok havada kaldigi icin soyle bir ornek vereyim, taa universite yillarindan beri dert ortagim olmus bir arkadasim var. 2 sene kadar gorusemedik, gecenlerde yine gorusmeye basladik.bu sure zarfinda nisanlanmis, nisanlisida yuzyuze gormesemde anlattigi kadariyla cok siz.mutlaka tanisalim diye israr ettim, o da nisanlisina benden bahsetmis, kiz ekledi beni facebookta sohbet ettik baya hersey cok iyiydi.
Gecenlerde ufak bir tartismalari oldu, bana akil danistilar.kiz dayanismasi adi altinda ben kizdan yana ciktim tabii ki:) ancak sunu belirteyim asla aralarini bozacak, gazlayacak bir cumle sarfetmedim.buna ozellikle dikkat ettim cunku, kiz beni henuz tanimiyor hakkimda kotu dusunebilirdi.bir de malum onlar barisir, ben kotu olurum dedim.gecer, dugun stresidir, bizde yasadik, vs hep yuvarlak seyler soyledim.
Kavga bitti, baristilar.allah yarabbi iki gun once ablacim, canim bilmem ne diye konusan kiz oldu duvar.nasilsin canim diyorum iyi, sagol diye cevap veriyor.
Simdi diyeceksiniz aman buna mi canin sikiliyor ama hemen hemen butun iliskilerim boyle oluyor.2 gun cok guzel 3. Gun insanlar benden kaciyor.dusunmekten kafayi yiyecegim.bazen cok dal duz konusurum,artik kelimelerimi 9 defa dusunup soyluyorum, yok hala ayni.
Esime soruyorum, ben sende bi sıkınti gormuyorum, insanlar seni anlamiyor bosver diyor ama bu cevap beni tatmin etmiyor.hep diger insanlar kusurlu olamaz degil mi?
Haklisiniz, bu acidan dusunmemitim hic.sanirim cok kafa yoruyorum, kendi haline birakmak en iyisiBence sen çok inceliyorsun. .aman dikkat edeyim kırılmasına yanlış birsey soylemeye yim huzursuz etmeyim mutsuz olmasına sebeb olmayayım diye...ve haliyle kendini kasiyorsun...sen böyle davrandigin için de karşı daki canı istediğinde bu yönünü kullanır ya da karşıdan en ufak olumsuzluk gördüğünde hemen kendinde hata arıyorsun. .bir şey mi dedim istemeden bir şey mi yaptım gibi gibi düşün dur sonra..yapma biraz rahat olmak lazım sonuçta sen isteyerek birini kirmaz sin ama bunun için kendini yorarsan sonu iyi olmuyor ya da samimiyet siz gibi de görünebilir. .ya da aslinda sebeb siz olmayabilirsiniz de cunku unutma karsindaki kisinin hayatinda bir tek sen yoksun baska bir sebebi olabilir...yani bilerwk incitmedigin surece sorun yok...ve sen bunu yapacak karakterde kesinlikle degilsin..o yuzden kendini bu kadar kasma rahat olmayi dene...tabii bunu yapmak senin icin zor olacak ama yspmalisin...
Evet illa kotu olmak gerek, sanirim dusene bir tekme de bizim vurmamiz lazim. o zaman kiymetli olucaz gibi
Ortamına göre davranmayı deneyin çok nazik davranmanıza sırf çevre edinmek adına kendinizi kasmanıza gerek yok . İçinizden geldiği gibi olun.Hanimlar, uzun suredir kafami kurcalayan bir konu var.etrafimda herkesle konustum bir de sizlere danisayim dedim.
Sorunum arkadas edinememek.yani insanlara soguk, ilgisiz davraniyor falan degilim.gayet nazik ve kibar davraniyorum, gonullerini hos tutmaya calisiyorum.fakat bir iki gun sonra inswnlar benden soguyor.acaba cok mu samimiyetsiz gorunuyorum? Cok bos muhabbetler mi yapiyorum?
Cok havada kaldigi icin soyle bir ornek vereyim, taa universite yillarindan beri dert ortagim olmus bir arkadasim var. 2 sene kadar gorusemedik, gecenlerde yine gorusmeye basladik.bu sure zarfinda nisanlanmis, nisanlisida yuzyuze gormesemde anlattigi kadariyla cok sirin bir kiz.mutlaka tanisalim diye israr ettim, o da nisanlisina benden bahsetmis, kiz ekledi beni facebookta sohbet ettik baya hersey cok iyiydi.
Gecenlerde ufak bir tartismalari oldu, bana akil danistilar.kiz dayanismasi adi altinda ben kizdan yana ciktim tabii ki:) ancak sunu belirteyim asla aralarini bozacak, gazlayacak bir cumle sarfetmedim.buna ozellikle dikkat ettim cunku, kiz beni henuz tanimiyor hakkimda kotu dusunebilirdi.bir de malum onlar barisir, ben kotu olurum dedim.gecer, dugun stresidir, bizde yasadik, vs hep yuvarlak seyler soyledim.
Kavga bitti, baristilar.allah yarabbi iki gun once ablacim, canim bilmem ne diye konusan kiz oldu duvar.nasilsin canim diyorum iyi, sagol diye cevap veriyor.
Simdi diyeceksiniz aman buna mi canin sikiliyor ama hemen hemen butun iliskilerim boyle oluyor.2 gun cok guzel 3. Gun insanlar benden kaciyor.dusunmekten kafayi yiyecegim.bazen cok dal duz konusurum,artik kelimelerimi 9 defa dusunup soyluyorum, yok hala ayni.
Esime soruyorum, ben sende bi sıkınti gormuyorum, insanlar seni anlamiyor bosver diyor ama bu cevap beni tatmin etmiyor.hep diger insanlar kusurlu olamaz degil mi?
Aslında kendimi kasmıyorum, ne bileyim valla. bunaldım artık.Ortamına göre davranmayı deneyin çok nazik davranmanıza sırf çevre edinmek adına kendinizi kasmanıza gerek yok . İçinizden geldiği gibi olun.
Bu gibi sözlere karşı taraf cahilse gülüp geçin zaten komik bir hipotez olmuş :)Aslında kendimi kasmıyorum, ne bileyim valla. bunaldım artık.
Acayip, acayip hareketler, muhabbetler.
Geçenlerde çocugun cinsiyetinin annesine bağlı olduğunu, annesi babasını çok severse erkek, az severse kız olacağını iddia eden ve buna bütün kalbiyle inanan biriyle aynı ortamda bulunma şerefine nail oldum.
Kromozom, X-Y diyecek oldum, baktım olacak gibi değil "inanılmaz haklısın kardeşim, biyoloji, genetik b.k yesin " dedim.
Şimdi bu nabza göre şerbet vermek değilde nedir?
Aslında kendimi kasmıyorum, ne bileyim valla. bunaldım artık.
Geçenlerde çocugun cinsiyetinin annesine bağlı olduğunu, annesi babasını çok severse erkek, az severse kız olacağını iddia eden ve buna bütün kalbiyle inanan biriyle aynı ortamda bulunma şerefine nail oldum.
Kromozom, X-Y diyecek oldum, baktım olacak gibi değil "inanılmaz haklısın kardeşim, biyoloji, genetik b.k yesin " dedim.
Aslında kendimi kasmıyorum, ne bileyim valla. bunaldım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?