Sizin mi yazmanızı bekliyor acaba? Hep ben yazıyorum arıyorum, sıkıyor muyum acaba demiş olabilir mi? Ayrıca bence, açık hava park gibi bir yerde, elinize kahvenizi alarak mesafeli oturup buluşabilirsiniz.Bende bir sorunmu var ben anormal birimiyim bilmiyorum :) ya kızlar bi arkadaşım aradı biri varmış ne dersin olur dedim, çocuğuda bir kere görmüştüm hatırladım numaramı verdi ilk gün konuştuk hatta aradı konuştuk iydide ertesi gün msj attı işim vardı sonra döneceğimi söyledim döndüm işte neyse gayet güzelde mesajlaştık hatta benim istediğim gibi böyle direkt evlilik mevzusuna atlamadan sanki görevmiş gibi olmadan arkadaşca havadan sudan konuştuk ,sonrasında bir kez daha konuştuk oda bana birşey sordu 2 gündürde ne aradı ne sordu konuşuken gayet eğlencelide konuştuk güldük birşeylere baya ya neysem oydum işte bu arada benle yüz yüze görüşmeyi istemişti bende pandemiden dolayı şuan olmazki dedim haklisn dedi sonra artik napalım dedi. Yani yüz yüze görüşmüş olsak anlayacam diycem demekki olmayacak diye düşüncem bu ne şimdi ısssız adammı ?benim istisnasız neden böyle adamlar buluyor inanın anlamıyorum bunun bie yolu varda benmi bilmiyorum kızlar sizler nasıl başladınız evlendiğiniz kişiyle ?
Sizde haklısınız ama nebileyim covid geçirdiğim için aşırı korkağım belkide dedi bu kız bu akılla benle görüşmez :))zaman kaybetmek istememiş olabilir ama yinede diyebilirdi sankiPandemi var diye yuz yuze gorusmek istemiyorsaniz niye tanişiyorsunuz ki biriyle?
Yüz yüze bile gelmeden aylarca vaktini size harcayip mesajlaşacak miydi?
Normal olan hickimse yuz yuze gormedigi biriyle duygusal ilişki amaciyla aylarca mesajlaşmaz. Belki yan yanayken ayni his olmayacak?
İstediginiz şey çok mantiksiz.
Aslında oda haklı önce benim şu korkakliği aşmam lazım covid olduktan sonra herşeyden korkuyorum biryere gidemiyorumki iş dışındaE adam görmediği biriyle vakit harcamak istememiş işte. Gayet normal bir tavır.
Bir de naçizane uyarayım; bekarken flört ettiğim üç beş kişiyi mesajlaşırken imlaya dikkat etmedikleri için elemiştim benBenim gibi takıntılı birine denk gelirseniz sırf bu sebepten bile ilerleyemeyebilirsiniz
İnanin bende istiyorum yüz yüze ama nasıl yapcam bilmiyorum hayır şuda var belki ben onu beğenmiycem belkide oda beni hakli elbet ama ilçedeyim işte küçük yer burasi ben zaten hemen flört aşamasına geçmek istemiyorumki önce arkadaşca görüşmek istedimYüz yüze görüşmediğiniz birinin sizinle uzun süre duygusal amaçlarla konuşmasını mı hayal ediyordunuz? Hadi iletişimi devam ettirmek istiyordunuz, neden pandemiyi öne sürerek onun buluşma teklifini reddettiniz? Sırf mesajla muhabbet duracak bir yerde tabii.
50-60 yıl öncesinde yaşamıyoruz ki, görüşene kadar birbirinize kokulu mektuplar gönderip aşk tazeleyesiniz.
tabi öylede benim burdan kalkıp merkeze gitmem gerek onunda ama onun arabası var benim yok olsa giderdim belkide bundandır böyle geri çekilmesiE yani ortaokulda değiliz öyle yüzyüze görüşmeden mesajlaşarak ilişki kurulsun. Ya görüşmeyi kabul etmeyecektiniz hiç ya da açık havada bi kahve içip tanışacaktınız. Kimse sizi görmeden ergenler gibi mesajlaşarak ilişki ilerletmez.
Aslında muhabbet etince 1 saat rahat konuştuk hatta daha uzun sürcekti benim işim çıkınca ben yarıda bırakıyodum ama böyle oldu bende anlamadımYüz yüze gelmeden ilerleyemezsiniz. Zaten anladığım kadarıyla muhabbette bir yerden sonra tıkanmış. Bana göre en azından sahilde ya da park gibi bir yerde sosyal mesafe kurallarına uyarak görüşebilirsiniz.
Onu görene kadar beğenip beğenmeyeceğinizden eminsiniz, burada anlaştık. Ama sadece mesajlaşmak da onun açısından bakıldığında anlamsız görünebilir, çünkü normal bir erkek yüzünüzü görmeden sizinle arkadaşlık ilerletmeye bile sıcak bakmayabilir (amacı flörtse tabii). Bunu demek istiyorum. Yüz yüze görüşmek birbirinizi daha yakından tanıma imkânı sunar o yüzden.İnanin bende istiyorum yüz yüze ama nasıl yapcam bilmiyorum hayır şuda var belki ben onu beğenmiycem belkide oda beni hakli elbet ama ilçedeyim işte küçük yer burasi ben zaten hemen flört aşamasına geçmek istemiyorumki önce arkadaşca görüşmek istedim
Bende ama ilk yazdım onu beklemeden onuda düsündüm adım attım ama yok yani gayet sicak konuşuyo aslında konuşuncada ama işte sanırım ya kafasındaki yüz yüze sonra karar vermek ikimiz içinde onu düsünüyor yada bilmiyorum ney :)Sizin mi yazmanızı bekliyor acaba? Hep ben yazıyorum arıyorum, sıkıyor muyum acaba demiş olabilir mi? Ayrıca bence, açık hava park gibi bir yerde, elinize kahvenizi alarak mesafeli oturup buluşabilirsiniz.
Bulunduğunuz yerde görüşemez misiniz? Merkeze neden gitmeniz gerek?tabi öylede benim burdan kalkıp merkeze gitmem gerek onunda ama onun arabası var benim yok olsa giderdim belkide bundandır böyle geri çekilmesi
Yani amacını bende bilmiyorum konuşursak anlayacamda muhtemelen ben yüz yüze şuan olmaz dedim diye durduOnu görene kadar beğenip beğenmeyeceğinizden eminsiniz, burada anlaştık. Ama sadece mesajlaşmak da onun açısından bakıldığında anlamsız görünebilir, çünkü normal bir erkek yüzünüzü görmeden sizinle arkadaşlık ilerletmeye bile sıcak bakmayabilir (amacı flörtse tabii). Bunu demek istiyorum. Yüz yüze görüşmek birbirinizi daha yakından tanıma imkânı sunar o yüzden.
Çünkü burda hiçbir yer yok yan yana yürüsek adım çıkar :) o tarz bir yer malesefBulunduğunuz yerde görüşemez misiniz? Merkeze neden gitmeniz gerek?
Yarıda bıraktığınız konuşmaya, işiniz bitince dönüyor muydunuz? yoksa devamlı karşı tarafın yazmasını mı bekliyordunuz?Aslında muhabbet etince 1 saat rahat konuştuk hatta daha uzun sürcekti benim işim çıkınca ben yarıda bırakıyodum ama böyle oldu bende anlamadım
O zaman merkezde açık havada kahve içebilirsiniz. Bu pandemi bu yoğunlukta 6 ay daha sürse, 6 ay aynı şehirde sadece mesajlaşacak mısınız? Risk almaya değmez diyorsanız gitmeyin görüşmeyin tabi. Ama olsun istiyorsanız biraz risk alacaksınız.Çünkü burda hiçbir yer yok yan yana yürüsek adım çıkar :) o tarz bir yer malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?