eski konu guncellenmis, cok ayrintiya girmek istemedim o yuzden ama insaallah simdi iyisinizdir, atlatmissinizdir..EVET BİLMİYORDUM.. ondan da boşanmış şimdi emlakçı bir kadınla berabermiş...muhtemelen akılları da o veriyor. günahı boynuna 2 sene sonra boşanmış pislik..bana suç atanların hepsi cezasını çekiyor.dayılarının mallarına da hacız konmuş..annesi de kanser olmuş teyzesi kocasından boşanmış sırf bunlar ve dogurdukları sebepler yüzünden...
yoo saflik degil.. biz yurekten seviyoruz, karindan degil.. o yuzden boylesine cabaliyoruz..bilerek eski konuyu güncelledim ki benim gibi diger arkadaşlar da eski eşlerine güvenip de beklemesin..belkide bir tek benim dir bıkadar saf
Çok üzüldüm. Yaptıkları yetmemiş mi? Allah yardımcın olsun. Yanlış anlamadıysam boşanma protokolunde yazıyor demişsin. O halde korkma, elinde boşanırken yapılmış protokol varsa evi alamaz. Dava açar kazanırsın. Hemde bütün dava masraflarınıda karşı tarafa ödetirsin.
Sen hiç korkma. O ev senin hakkın. İstedikleri kadar satışı yapılsın. Evi hiç görmediklerini idda edebilirsin sende. Görmeden ev mi alınır? Baksana tapudan halletmişler. Birde bu söylediğini yani satış yapılan kişinin sabıkasını ispatlarsan oldu bitti. Hallolacak üzülme.sağol...umarım alabilirim.Elimde protokol var şerh koydurmadıgım için tapuda gayet rahat satmış.
..alamamam için her türlü şey yapılmış..belkide mahkemede inkar edileceklerdir.tapuyu alan kişinin tefecilikden sabıkası hakkında şikayetler varmış.bilmiyorum kızlar çok çaresizim ...
Sen hiç korkma. O ev senin hakkın. İstedikleri kadar satışı yapılsın. Evi hiç görmediklerini idda edebilirsin sende. Görmeden ev mi alınır? Baksana tapudan halletmişler. Birde bu söylediğini yani satış yapılan kişinin sabıkasını ispatlarsan oldu bitti. Hallolacak üzülme.
Bu arada eski eşin daha beter olsun.
Doğru aslında belki hiç satılmadı ev. Senin elinden almak için oyun olabilir.bunun bir dalavere olmadığı ne malum elinden malı almak için yapmış olabiirler mi
Herşey mümkün dolandırıcılık olabilir ama...teyzesinin kızından bosanınca kadın bunu zarar ugratmış ona para vermek için tefeciden para almış bana oyle geliyor.aldıgı 60 bin oldu 120 bin.. ödüyemeyincede canını kurtarmak için evi sattı...adamın kaydı var hakkında şikayet var tefecilikden dolayı iyi niyetli olmadıkları belli.ama eski eşimle iş birligi yapıp beni magdur etmeye çalışıcaklardır...hakimin takdiri burda çok önemli hiç bir şey belli degil açıkçası ...bunun bir dalavere olmadığı ne malum elinden malı almak için yapmış olabiirler mi
Sen hiç korkma. O ev senin hakkın. İstedikleri kadar satışı yapılsın. Evi hiç görmediklerini idda edebilirsin sende. Görmeden ev mi alınır? Baksana tapudan halletmişler. Birde bu söylediğini yani satış yapılan kişinin sabıkasını ispatlarsan oldu bitti. Hallolacak üzülme.
Bu arada eski eşin daha beter olsun.
Herşey mümkün dolandırıcılık olabilir ama...teyzesinin kızından bosanınca kadın bunu zarar ugratmış ona para vermek için tefeciden para almış bana oyle geliyor.aldıgı 60 bin oldu 120 bin.. ödüyemeyincede canını kurtarmak için evi sattı...adamın kaydı var hakkında şikayet var tefecilikden dolayı iyi niyetli olmadıkları belli.ama eski eşimle iş birligi yapıp beni magdur etmeye çalışıcaklardır...hakimin takdiri burda çok önemli hiç bir şey belli degil açıkçası ...
hepsi allahından bulsun...başıma bu işi acanlar kimlerse allah bildigi gibi yapsın.... özellikle eş müsfettesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?