Bende boşandım

EVET BİLMİYORDUM.. ondan da boşanmış şimdi emlakçı bir kadınla berabermiş...muhtemelen akılları da o veriyor. günahı boynuna 2 sene sonra boşanmış pislik..bana suç atanların hepsi cezasını çekiyor.dayılarının mallarına da hacız konmuş..annesi de kanser olmuş teyzesi kocasından boşanmış sırf bunlar ve dogurdukları sebepler yüzünden...

avukatım muvazayı ispatlamamız lazım delil lazım diyor evi alma ihtimalimiz düşük adam kararı tanımıor.protokol deniyor bilemiyorum ki

ALLAH YARDIMCIN OLSUN ARKADAŞIM ÇOK ÜZÜLDÜM..

Yazıklar olsun. Eski eşin daha da batmak istiyor anlaşılan ki kaşınıyor.
Geri kalan borcu ödediğini yazmışsın buradan bir şey çıkmıyor mu?
Hukuki açıdan bilgim yok inşallah hakkın olanı geri alırsın.

eski konu guncellenmis, cok ayrintiya girmek istemedim o yuzden ama insaallah simdi iyisinizdir, atlatmissinizdir..

bilerek eski konuyu güncelledim ki benim gibi diger arkadaşlar da eski eşlerine güvenip de beklemesin..belkide bir tek benim dir bıkadar saf

Kitape, dile kolay söylemek biliyorum; kurtulmuşsunuz o adamdan, o da daha çok çekecek. Bu yaptıkları kalmayacak yanlarına inşaallah.
Beklemekte hata yapmışsınız, bu yüzden ev konusunda tedbirsizlik olmuş.
. Nafaka almadığınız ıyı olmuş en azından anlaşmalı boşarak kısa surede kurtulmuşsunuz .

Başka avukatlara mutlaka danışın.
Kime guveniliyor ki ..

BEKLEMEMİN SEBEBİ EVİ SATICAM DEDİM O YÜZDEN TAPU MASRAFI YAPMIYIM DİYE MSJ ATTIM CVP VERMEDİ BANA...MEGER EVİ SATMAK İÇİN UGRAŞIYORMUŞ DÜPE DÜZ DOLANDIRICI OLMUŞ.EVİN BORCUNU ÖDÜYELİ 1 SENE OLDU.KREDİ 3 SENE SÜRECEKTİ YANİ BEN BORC ÖDERKEN NASIL TAPU MASRAAFI YAPABİLİRDİM...KENDİME ZOR YETİYORUM.borç öde fatura iş bulamadım vs.almadım diye evi satması hakkı mı doğar ne cesaret...kanımın son damlasına kadar savasıcam..hak yerini bulana kadar ..adalet varsa ülkede

Çok üzüldüm. Yaptıkları yetmemiş mi? Allah yardımcın olsun. Yanlış anlamadıysam boşanma protokolunde yazıyor demişsin. O halde korkma, elinde boşanırken yapılmış protokol varsa evi alamaz. Dava açar kazanırsın. Hemde bütün dava masraflarınıda karşı tarafa ödetirsin.

sağol...umarım alabilirim.Elimde protokol var şerh koydurmadıgım için tapuda gayet rahat satmış.
..alamamam için her türlü şey yapılmış..belkide mahkemede inkar edileceklerdir.tapuyu alan kişinin tefecilikden sabıkası hakkında şikayetler varmış.bilmiyorum kızlar çok çaresizim ...

ben avukat değilim ama kağıt üzerinde yazılan evle ilgili bence bir belgedir. diye düşünüyorum boşanma evrakların duruyorsa onlardan bir şey çıkar ALLAHIM KİMSENİN HAKKINI YANINDA bırakmaz ayrıca çok geçmiş olsun bana burda bir ders verdiniz bende çok dırdırcı kadınım şu çenemi tutsam herşey çok güzel olacak

Sen hiç korkma. O ev senin hakkın. İstedikleri kadar satışı yapılsın. Evi hiç görmediklerini idda edebilirsin sende. Görmeden ev mi alınır? Baksana tapudan halletmişler. Birde bu söylediğini yani satış yapılan kişinin sabıkasını ispatlarsan oldu bitti. Hallolacak üzülme.
Bu arada eski eşin daha beter olsun.

bunun bir dalavere olmadığı ne malum elinden malı almak için yapmış olabiirler mi

geçmiş olsun arkadaşım.
ilk başlarda böyle oluyor..
iyimi kötümü yaptım endişesine düşüyor insan.
zamanla oturup daha sakin bakabilirsin.

bunun bir dalavere olmadığı ne malum elinden malı almak için yapmış olabiirler mi
Herşey mümkün dolandırıcılık olabilir ama...teyzesinin kızından bosanınca kadın bunu zarar ugratmış ona para vermek için tefeciden para almış bana oyle geliyor.aldıgı 60 bin oldu 120 bin.. ödüyemeyincede canını kurtarmak için evi sattı...adamın kaydı var hakkında şikayet var tefecilikden dolayı iyi niyetli olmadıkları belli.ama eski eşimle iş birligi yapıp beni magdur etmeye çalışıcaklardır...hakimin takdiri burda çok önemli hiç bir şey belli degil açıkçası ...
hepsi allahından bulsun...başıma bu işi acanlar kimlerse allah bildigi gibi yapsın.... özellikle eş müsfettesini

amin beter olsun hiç üzülmem.... onları ispatlayabiliyourm da evi alan kişilerin iiyi niyeti diye tapuyu alan kişiyi koruyan bir kanun varmış..bana yüzde 20 şans verdiler ... bekliyip görücez hakimin takdiri ne olacak..kızlar erkeklere karşı uyanık olun lütfen

o evi görmeden kimse almaz o zaman tefeciye verdi diye düşünüyorum oda belki ama kafam iyice karıştı iyi ki kurtulmuşsun vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…