i kk daki bu sorunları okuyorum,daha da daralıyorum,boşanamk boşanmaya çalışmak,boşanmaya karar vermek ne zor bişeymiş offf offfkonu sahibi arkadaş demişsinki başlarda çocuk olsa belki bağlanırdı,4 yıllık evliyim dünyalar güzeli bir oğlum var,sonuç:Sadece çocuğa bağlandı (
Hala ailemizin merkezinde ,anesi,babası,abisi,erkek kardeşi ve onların eşleri var...Beni aile olarak bile görmediğini her seferind ekanıtlıyorlar,elti denen o yaratıkların ,kıskançlıklarını fesatlıkları, ezikliklerinden kaynaklı çirkefliklerini anlatsam inanamazsın,mesela yakın bir örnek kardeşi ve kardeşinin karısı bayramda benimle bayramlaşmadılar,bayramdan iki gün öncede o ezik elti yine kocamı arayıp konuşurken dişinden ameliyat olmuş diye geçmiş olsun bile demişim,konuşmayı ben talep etmişim, yani her tür insanlığı sergilemişim,sonuç yine yılanlık!!!bayramdada çok bozuldum,ne bileyim yaşadığımız yerde kimse yok,gitmeye kalksan aile yanına onca yol,çocuk küçük,kalıyor işte insan,yani zaten bir duygusal durumdaydım,bi de onlar öyle yapınca elimde değil gözlerim doldu,eşime ben bu davranışları haketmiyorum niye böyle dedim,bana gelen cvp:sen art niyetlisin,işleri çıktı konuşamadılar...Birşey olur onları varya çatır çatır savunur da ben yabancıymışım gibi bana laf sayar...Yoruldum,kırıldım,gururum incindi,savaştan çıkmış gibiyim ve boşanmama karşı bir ailem var,üstelik iyi bir kariyerim iyi bir gelirim,iyi bir eğitimim var buna rağmen boşanacak cesaretim yok,hala olmuyorsa da katlanmaya çalışan bir ruhum var...İsyan ediyorum kendime !!!İt gibi çalıştım,dişimle tırnağımla bir yerlere geldim,sonra herifin biri tam rahata kavuştum derken,fitil fitil burnumdan getiriyor ve ben o lanet ailesinden ve kendisinden kurtulamıyorum...
Canım nasılsın? Ne durumdasın?
canm daha iiyiyim....eşim olacak VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs numarasını bulmamı istemişdi....iki kere buldum nasıl buluyorum diye kuduryordu.yine hadi bul bakalım demişdi onu kıramadım nosunu buldum bi msj attım az önce kapak mahiyetinde...artık gömdüm ben onu bitti kendi ipini kendi çekti sagolsunn
Kitabe, seninle çok dertleştik önceleri konunu biliyorum, epeydir girmemiştim siteye bir bakayım dedim gelişmeleri okudum.
Sen zaten öncesinde hissetmişsin her ne kadar sebebi başka görünse de bence en başından beri sebep bu kadınmış demek ki,
senden güzel ve genç olup olmaması, 3 çocuğunun olması önemli değil, adamın gönlü akmış demek ki.
Bence yaptıkları her şeyin nedenini öğrenmiş oldun, yani seni bu kadar kırması, evliliğini yıkması, çocuk için çaba harcamaması vs.
O yüzden bence fazla düşünme artık, hayatını onun için daha fazla heba etme, gençsin, bu insanla vaktini harcama, demek ki ona layıkmış ki ona gitmiş,
sen ne yaparsan yap onu daha fazla yukarı çekemezdin.
Mesajına cvp verdimi canım? Bence bundan sonra asla ne msj at nede ara...Susmak en güzel cevaptır aslında.Bak tam 5 aydır eşim olucak şahıs beni aramadı bende aramadım.Eskiden olsa dayanamazdım arardım bağırsada çağırsada dayanamaz arardım.Ama yok anladım ki değer kıymet bilmeyene sende vermeyeceksin.Şimdi duruşma gününün belli olmasını bekliyorum canım.Demişsin ya eşini seviyorsan 3 maymunu oynayacaksın gerçektende öyle.Benim yapım haksızlıklara gelemiyorum.Belkide bu yüzden kaybettik...
kesinlikle bu yüzden kaybettik sussaydım kazanmışdım bunu eşim olacak adamda söyledi.... ama bende senin gibiyim...aramaz msjıma cvp vermezki şok oldu o şuan nişanlısı izin vermezz hahahahaha...kuduruyor bu kadın nerden bilgilerimi buluyor diye...ewiniide bulup hediyesini göndercem.
ama o bul hadi bakalım bulabiliicenmi dedi.... istedigini yaptım o kadar.....bi güzelde içimi dökdüm erkekligine kadar :)))))haketti kızlar kızmayın bana ama duyduklarımdan sonra az bile...bakalım bu hattını ne zaman degişicekk.....istersen degilş ötekinide bulayım ama ugraşmama degmezsisnn dedim.
okuyup okumadıgını merak ediyorum ama ne yalan söylüyüm :)))
Bence uğraşma boşver.Kendilerini iyice bişey zannedicekler.Onlara vereceğin en büyük ceza susmak.Mesajınıda emin ol okumuştur.İnşallah karşımıza iyi insanlar çıkar bundan sonra.Bende çok stresliyim şu aşamada.Tazminat ve nafaka istemli dava açtım ya.Şimdi sayıyorlardır bana...:)
walla all ne alabiliyorsan..ben almadım ne nafaka ne tazminat adama inandım güvendim.gitsin kafasını toplasın döner barışırız dedim...tek elsede anlaşmalı boşandım kandırdı beni bşy alamadım....çıkaccakdır elbet.ugraşmıycakdımda çok ısrar ettii gittigimde nasıl buldugumu bi daha bulamazsın dedi...
arkadaşlarından biriyle birlikdeyim çok kolay buluyorum dedim töbe töbe.....şimdi düşünüyordur nerden nasıl buluyor bu kadın.... adam ikinci dükkanı açmış bana battım diyen adam bunu da söylemeyi unuttum ona...ahh herkesi niye kendim gibi biliyorumki bilmem..ne safmışımm ya inanmışım adama ....ben bide ewin parasınıda ödüyüm adamın borcu vardır diyordum.iyiki ödememişim
Canım bir süredir bakamadım ama sen bir şeyler yapmışsın sanırım ... Biliyorum kırgınsın hırslanıyorsun manen ona zarar vermek istiyorsun ama yapma ona karşı sussanda konuşsanda onun karşısında kazanıp yada kaybedeceğin birşey yok artık sende bitti gözüyle gör lütfen onunla ilgili iyi yada kötü attığın her adım senden ömür götürür bu saatten sonra yalnızca KENDİNE zarar verirsin
konumu takip edenler için yazmayı düşüündüm ve perişan haldeyim kızlar...eşim teyzesinin kızıyla nişanlanmışş ewet 2 gün önce facede gördüm....yarın bakalım bana ne cvp vericek.bunu haketmedik bu adam bu kadarmı sewiyordu naptım ben bu adama 10 senelik yuvayı sewdigi kadını 7 ayda unutp nişanlanır.bu kadın bundan yaşca büyük ve 3 çocugu var hazmedemiyorum.bu kadına yalvarmıştım konuş ewine dönsün ben sewiyorum hatalareımızı düzeltelim diye kimse ilgilenmemişti bumuymuş sebep nasıl vindandır bu ya nasıl ben kime ne kötülük yaptımda bunarı çekiyorum.beni öldürse daha az canım yanardııı inanın.çok kötüyümm allah canımı alsada bitse bbu işkence
Niye bu kadar perisan haldesin anlamiyorum. Durup dururken gelisen birsey degil bu bence, belli ki ailesi de eski esinde bunu önceden planlamis, seni postalayip yerine teyzenin kizini almak istemis. Ne kadar igrenc bi durum. Senin yerinde olsam bu adamdan kurtuldum diye sevinirdim. 10 sene de olsa 20 sene de olsa sen böyle davranilmayi haketmiyosun hic bi sekilde. Dövmüs seni, yapmadigini birakmamis, Allaha havale et sadece ikiniside. Güclü ol, kimseye ezdirme kendini, ailen/arkadaslarin hep yanindadir eminim, hobiler bul kendine, alisverise cik, sevdiklerinle zaman gecir. Kendini eve kapama sakin, yoksa o pislik adam kazanmis olur, güclü oldugunu ve onu unuttugunu her sekilde göster. Senin degerini bilen ve evlenebilecegin baska bir erkek cikarsa da sakin kacirma, hep mutlu olmayi dene.. :)
Canım nasılsın neler yapıyorsun?Umarım daha iyisindir...
teşekkür ediyorum canım....daha iyiyim tabi... kurtulduguma sewiniyorum ama neden bu kadar kör olup güvendigime inandıgıma vve bu kaddar igrençligi düşünecegini tahmin edemedim gelecegimi düşünmedim diye kahroluyorum...kesinlikle bi plan bu.. yoksa hangi aile bir yuvanın yıkılmasını ister...hepsini alaha havale ettim...alyansım kız kardeşimde duruyordu görmeye tahammulum yokdu sonunda bozdurup çatır çatır harcadım.fakat igreniyorum erkeklerden artık.kimseye güvenmem mümkün degil perişanım hayallerim yıkıldı ben hayatıma bu adam içinmi kimseyi sokmadım tek kişinin olacam diye ugraşdım. dünya ve ahiretim olsun helalim tek o olsun istedim .derken bu şekilde karşılık görmem yaptıgım iyiliklerin altında başka nedenler aranması sewgim için koşmam farklı algılanmış kendisi tarafından....artık benim tek istedigim huzurla ve tek yaşamak....kimsenin kahrını lafını sözünü çekemem yaşayamam böyle acılar.kendime zamanım kalmıyor çalışmakdan haftasonuda temizlik derken hayat akıp geçiyor..ve bu durumdan da mutluyum........
arkadaşlar konumu okuyanlara burdan devamını anlatmak istedim.... bosandıgım eş müsvettesi anlaşmalı boşanıp evi bana bırakacagını karara yazdıran adam. borcunu peşin ödeyip evi tapuyu almadıgım için evi satmış.benden habersiz.evime tapusu elinde insanlar geldi. burdan avukat arkadaşlardan yardım istiyorum.bilgi almam gerek.avukat tuttum fakat yinede akıl akıldan üstündür demişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?