Canım beni karakoldan aradılar ya ben hemen avukatımı aradım.Neden çağırdılar diye.Dediki ekonomik durumunu öğrenmek için.Gittim karakola nitekim aynı sorular çalışıyormusun?üzerine kayıtlı bişey varmı vs.Bilmiyorum artık canım tebligata cvp süreside 15 günmüş benim haftaya değil diğer hafta sonuna kadar cvp vermeleri gerekiyor.Ondan sonrada duruşma günü belli oluyormuş.Karakolda polisede sordum aynı şeyler eşimede yapılıyormu diye evet dedi bugün onuda çağırırlar karakoldan maaş bordrosunu isterler dedi.Bakalım canım dün gece uykularım kaçtı bugüne kadar pek ağlamayan ben dün gece sanki rüyadan uyandım.Hıçkırıklara boğuldum yatağımda.Dilerim yaptıkları yanlarına kalmaz.
Amin canım kalmayacak allahın izniyle sıkma kendini ağla tabi ama kendini heder etmeden. bende yaşadımi bunları icimden hep ağlamak geliyordu kızıyordum kendime değer mi hc diye ama oluyor maalesef ama gecti şükürler olsun[/Q
sevgili salca, canımı acıtan blkide boşanmak değil ne biliyormusun 5 ay dile kolay yaşanmışlıkların hatırına da olsa bir kere olsun oturup konuşmadan boşanmak.5 ay boyunca hiç aranmamak.Bu adam neden bekledi benden boşanma davası açmamı?Kendisi neden açmadı?Herkese demişki biz anlaşamadık yapamadık.Ama o çok istedi boşanmayı.Beni vicdanen rahatsız etmeye çalışıyor.Benimle evlenmek için çıldıran, ölen adam şimdilerde bana düşman.Sorular sorular bitmiyor kafamda
biliyorum canım boşanmak korkutsa da asıl sorun zamanında başımızın üzerinde taşıdığımız insanların beni ayaklarının altına al ricası :)sevgili salca, canımı acıtan blkide boşanmak değil ne biliyormusun 5 ay dile kolay yaşanmışlıkların hatırına da olsa bir kere olsun oturup konuşmadan boşanmak.5 ay boyunca hiç aranmamak.Bu adam neden bekledi benden boşanma davası açmamı?Kendisi neden açmadı?Herkese demişki biz anlaşamadık yapamadık.Ama o çok istedi boşanmayı.Beni vicdanen rahatsız etmeye çalışıyor.Benimle evlenmek için çıldıran, ölen adam şimdilerde bana düşman.Sorular sorular bitmiyor kafamda
biliyorum canım boşanmak korkutsa da asıl sorun zamanında başımızın üzerinde taşıdığımız insanların beni ayaklarının altına al ricası :)
Madem bu kadar istiyorlar bizde alırız valla ben artık öyle yapıyorum beni de kac ay arayıp sormadı benim pişman olacağımı sandı baktı benden bişey kendi başladı bu sefer boşanmayalım diye ama dedim yolunaaaa böyleolsamda ben böyle davrandım hiccc ona bu zevki yaşatamam kendi derdine yansınn ama şimdi gercekten böyleyim
Sevgili salca seninkisi en azından boşanmayalım demiş bir kere benim canımı acıtan benim eşimin bunu bile dememesi.En azından senin biraz olsun için rahattır çünkü o boşanmayalım demiş 1 kere.Beni rahatsız edende hemen zaten olmadı bitti demesi.Seninki kaç ay arayıp sormamaıştı canım?Dava açtığını sen söylemişmiydin ona?
Hayır ben bir şey söylemedim tebligatla öğrendi aman canım onlar artık yabancı bizim icin dese neee demese neee boşverrr
Canım avukatım 2 sayfalık bir tebligat göndermiş yaşananları yazmış.Kaynanam olucak şahısta aracıları arayıp demişki yazılanlara bakılırsa biz resmen işkence yapmışız.Sanki yalan.Yanında okadar dayak yedim bunları inkar ediyor hala kendini aklama derdinde.Çok soru soruyorum ama canım kusura bakma sen şiddetli geçimsizliğe dayalımı açtın davayı?Senin avukatında yaşadığın poblemleri olayları bana yaz getir dedimi? Ben yaşadığım herşeyi yazdım ona göre tebligat hazırlamış avukatım.Kaynanam çıldırmış tazminatı görünce..Kesin eşimde çıldırmıştır.Çünkü para onların en hassas olduğu nokta.
Kitape canım bugün nasılsın ?
zamanla daha iyi olurum inşallah...eski eşimin teyzesi aradı..nasıl nişanlandıgını ögrendigimi merak ediyorlar.onları suçluyor eşim ortalıgı karıştırmış.....
nasıl yaparlar bunu bana ewime gelen kadın nasıll olur dedim ya nasll iş bu...kaldıramıyorum dedim...ben gitsin kafasını dinlesin diye ayrıldım onun derdi buuymuş dedim.git ewlen bi omu kaldı dünyada bırak boşver diyorlar huzurunu kaçırmamdan korkuyor galiba....bi güzelde allahlarından bulsun bunu bana yapanlarda aynısını yaşasın dedim kapadım....
Canım benim ya bir daha bence arama sorma o adamı.Bırak ne hali varsa görsün kör şeytanından bulsun inşallah.İnsanoğlu çiğ süt emmiş canım dostum dediklerin derdini açtığın insanlar arkanı bir dönüyorsun kuyunu kazıyorlar.Seni çok iyi anlıyorum canım öyle unutmak silip atmak ama erkek milleti bizim kadar duygusal değil biranda silip atabiliyor ve seni düşmanı gibi görebiliyorlar.Bende daha 10 aylık evliyken dövdü ve evden gönderdi ben açtım davayı ama tam 5 aya yakın bekledim belki arar hatasını anlar diye ama nerde adam orda burda konuşmuş arkamdan.En sonundada açtım davamı.Şimdi bana düşman adeta tazminat ve altınlarımı istedim ya benden kötüsü yok.Umarım bundan sonra mutlu günlerimiz olur.Canım sen çalışıyormuydun? Bu arada yaşınız kaç?
Allah bildigi gibi yapsin ya.
Insallah en kisa zamanda degerini bilen biri cikar karsinada pespese aslan gibi evlat dogurursunda
eski kocan kudurur catlar geberir insallah..
canım bu da kanıtı işte değmediğinin onlar için...
emin ol, daha mutlu olacaksın böyle bir insan seni daha çok mutsuz ederdi.
eğer bir erkek gerçekten severse, kişiliği sağlamsa neler değişir...
ama değilmiş belli ki, sen hayatına bak.
çok üzülecek bir gün seni kaybettiği için çünkü bulamazlar bir daha böyle sevenleri...
mutsuz olmasını beni kaybettigi için kahrolmasını çok istiyorum ama.aksini ben yaşarsamda mahfolurum kimseyi düşünmüyorumm hayatımda bundan sonra..benden daha güzel birisi olsaydı bu kadar üzülmezdim degecek biri degildi ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?