Durumunuza çok üzüldüm. Neler yaşamış olabileceğinizi az çok tahmin edebiliyorum. Bu gibi durumlarda eğer evliliğin kurtarılması amaçlanıyorsa kadının bi süre bazı şeyleri alttan alması gerektiğini gördüm. Dediğimi lütfen yanlış anlamayın. Kadınlar sussun kendini savunmasın değil demek istediğim kesinlikle. Evliliğin başları, özellikle o aileye adapte olma süreci aynı şekilde sizin de onlara adapte olma süreciniz çok önemli. Bu dönemde ailesiyle ilgili söylediğiniz her şey yanlış anlaşılmaya müsaittir. Burda da çok kere şahit oldum artık onun ailesi benim! sözlerini. Bu durumu sindirmesi için zamana ihtiyacı var, alışmaya. Sonuçta kaç senedir ailesi onlar, siz değilsiniz. İşte o yüzden size alışmasını ailesi gibi görmesini beklemeliydiniz bazı şeyleri söylemek için. Çevremde gördüğüm oturmuş evliliklerin çoğunun tarihinde sizin çektiğiniz gibi acılar var ama hepsinde de aynı zamanda bu acıları içine atma da var. Çok üzücü ama bilemiyorum anlatabildim mi demek istediğimi.
Buyle seylerden ayrilmaz seni sevmese ilgilenmese anlarim bence yanlis mucadelici olacaksin kadindedigin tutugunu kopariri
canim esinle mutluysan bosanma cok pisman olursun.kv gelecek olursa mesafeni birden koyamiyosan yavas yavas koy zamanla alisirlar merak etme .kocanada guzel guzel anlat sakince bak gor kocanla tartismazsinizda
Evt ailesi ama benimde bir ailem var ve onun ailesi gbi anlayışsız değil . annemler misafir geldiği zaman çağırmaz zırt pırt misafir geldi hadi gelin yok akraban geldi 1 hafta burda 1 hafta bizlesiniz yani tamam 1 gün gdersin tabiki gdeceksin ama 1 hafata boyunca hayatımızı kısıtlamasını anlamıyorum.eşimin ailesi böyle işte...
Ayrilik cuzum se ayrilin ya sonra bence iyi cene konusun
Haklısınız. Haksızsınız demiyorum. Ama eşinize benim ailem hiç yapıyor mu? BAK!Demeniz inanın hiç bir işinize yaramazzz. Göremez çünkü. Siz böyle söylerseniz ailenizden de soğuyabilir. Bu tarz konuşarak biz doğruyuz siz değilsiniz al işte bak annene! Bi de benimkine bak Demiş oluyosunuz. Yani yapıcı konuşmak varken siz yıkıcı konuşmuş oluyorsunuz.
canim esinle mutluysan bosanma cok pisman olursun.kv gelecek olursa mesafeni birden koyamiyosan yavas yavas koy zamanla alisirlar merak etme .kocanada guzel guzel anlat sakince bak gor kocanla tartismazsinizda
dün saat 12 de eşim geldi ve ben konuşmaya çabaladım ama beni dinlemiyor . bu günle 5 gün olacak ve benimle hala konuşmak istemiyor galiba herşey bitti çok çaresizm . ne yapmalıyım kendi aileme gitmeliyim bu durumda ne yapacağımı bilemiyorum.
cnm sağl yorumların için ben eşimle gü,zel güzel konuştum . anlattım durumumu ... ama o birden bana ilk tepkisi tüm eşyaları savurdu bir yerlere her yeri dağıttı çok kötüydü . boğazıma sarıldı yeter artık kırıcam bir taraflarını dedi.
ne kadarlık evlisiniz? Bunu soruyorum çünkü ben de aynı konulu bir konu açtım..
Kv. çok yakında olduğu için sizi çok sık çağırıyor.. Belki de geliniyle övünmek için belli olmaz..
Bu sıkıntılı durumu atlatınca , aradan bir zaman geçsin ve bence daha uzak bir yere taşının imkanınız varsa..
Şu anki durum için de , sen içindekileri anlatmışsın ama o anlamak istememiş hala çok sinirli demek ki..
Ben de ayrılıp ayrılmama konusunda bocaladığım şu günlerde en çok duydugum sözü sana söylemek isterim..Evlilikte herkes bi yerden sorun yaşar , kimi eşinden , kimi kv , kimi kendi ailesinden, kimi çocuğundan..
bence bunlarda en dayanılmaz olanı eşinden çekilen sıkıntıdır. Eşin zamanla kendi ailesi olduğunu kabullenecektir..Biraz daha idare etmeye çalış.. Sular durulunca kv ile konuş, ben her misafirde gelmezsem olmaz mı , yoruluyorum ya da başka bişeyler uydur..
ne kadarlık evlisiniz? Bunu soruyorum çünkü ben de aynı konulu bir konu açtım..
Kv. çok yakında olduğu için sizi çok sık çağırıyor.. Belki de geliniyle övünmek için belli olmaz..
Bu sıkıntılı durumu atlatınca , aradan bir zaman geçsin ve bence daha uzak bir yere taşının imkanınız varsa..
Şu anki durum için de , sen içindekileri anlatmışsın ama o anlamak istememiş hala çok sinirli demek ki..
Ben de ayrılıp ayrılmama konusunda bocaladığım şu günlerde en çok duydugum sözü sana söylemek isterim..Evlilikte herkes bi yerden sorun yaşar , kimi eşinden , kimi kv , kimi kendi ailesinden, kimi çocuğundan..
bence bunlarda en dayanılmaz olanı eşinden çekilen sıkıntıdır. Eşin zamanla kendi ailesi olduğunu kabullenecektir..Biraz daha idare etmeye çalış.. Sular durulunca kv ile konuş, ben her misafirde gelmezsem olmaz mı , yoruluyorum ya da başka bişeyler uydur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?