- 25 Ocak 2011
- 541
- 471
- 323
bende boşanıyorumşöyle kısaca anlatacağım size eşimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz.ben bu akşam eve gelmiyecektim caresiz bir şekilde eve geldim işten geldim 2 saat oluyor arkamdam eşim geldi 4 gündür konuşmuyoruz . eşime konuşalımmı dedim eşim bana ''ne yaparsan yap artık beni ilgilendirmiyorsun ne halin varsa gör artık sen bittin benim için''dedi evden çıktı gitti .tartışmamızın nedeni kvm misafir geldiğinde bizide çağırır eşimde dediki misafir gelcekmiş annemlere gderiz dedi, bende dedimki her misafir geldiğinde kvme gitmek istemiyorum dedim evde işim oluyor dedim. akraba olsa tamam gideyim ama her misafirde bzi çağırmalarını anlamıyorum dedim eşime ... benim annemler her misafir geldiğinde bzi çağırmıyorlar mı dedim . annemlere nediyeceğim boşanıyoruz nasıl diyeceğim arkadaşlar çok çaresizim çünkü hiç bir şeyimi annemlere anlatmadım yıkılacaklar. hep bu durumlardan tartışıyoruz . aslında eşimle o kadar mutluyuz ki mutlu olduğumuzda ama bu durumlarada hep kavgalar çıkıyor . baştan kvmle mesafeli oldum tartışmalar olmasın diye ama olmuyor yne tartışacak bir şeyler çıkıyor.
valla sadece kocalarımızla evlenmiyoruz ki.evleneceğimiz kişiyi seçiyoruz ama ailesini seçemiyoruz.ve herkesi kendi ailen gibi kıyaslaman saçma bi görüş.herkes bir olmuyor.kvmle kaç defa konuştum evt ben baştan altlı üstlü kabul etmemem lazımdı ama siz ne derseniz değin oldu bir kere ben kvmle bu konu için çok konuştum hep bana surat astı. biz bayanlar olarak neden böyle alttan almak zorundayız bu konuyu ben gitmek zorunda değilim kvme her misafir geldiğinde ama eşimle sorun olmasın dye buna katlanma mecburiyetinde değilim ben eşime bu konuda hiç bir zaman baskı yapmadım. eşimle kaç defa tammam dedi seni anlıyorum dedi ama kavgalar bitmiyor olmuyor . genciz biz rahat brakılmamız gerekirken bu baskı niye... ben bi aile olmak için evlendim brilerine bağlı kalmak için değil onların kuralına göre oynamak için değil. ben evime gelip ayağımı uzatıp dinleneceğim cat kapı kvme brine hadi misafir geldi dye neden gitmek zorundayım.
son durumunuz ne oldu baristinizmi
canim son durumunuz ne oldu merak ettim
saat 21:30 civarlarında girmiş burayı cevaplamadan başka konu cvplamış
LEMIN ın şu huyuna sinir oluyorum elimde değil önceden de söylemiştim
önce konunu önemse diye
büyük ihtimal muhtemelen barıştı buraya yazmaya cesaret edemedi...
Arkadaşım ya ben girdim dün akşam sonra kendi paylaştığım konuya baktım ilk sayfada yoktu kimse cvp vermedi sandım . BAKMADIM KONUMA meğer cvp vermişsiniz görmedim gerçekten kusura bakmayın . braz uzak kaldım sizden dün açtım ama sonra eşim gelince kapatmak zorunda kaldım . . neyse ben eşimle barışmadım konuşmuyoruz ama beraber yemek yiyoruz ama yüz vermiyorum artık yeter sabır sabır bende kalmadı nezaman benden özür dileyecek ozaman başkaları yüznden birbirimiz yiyoruz . alt tarafı misafir ve bana yaptıkları çok yanlıştı onu kolay kolay affedemem...
Bence bi süre misafir geldiginde gidin daha sonra baktiniz ki esiniz yumusuyor tatli dille neden her misafir geldiginde gidemeyeceginizi anlatabilirsiniz. Bazi kayinvalideler gelinlerini görücüye cikarmayi seviyor, belki sizinkide öyledir.
cevapladığın için teşekkürler :)
görmemişindir o zaman canım :)
eşin ne sanıyo bu kadar kendisini acaba?
misafir el kusura bakmasın yakın akrabası da olsa
çok aileci erkeklerin eşlerine Allah sabır versin
aslında gözünü korkutman lazımdı LEMIN
boğazını sıktı sonuçta dün buna da çok kızdım üzüldüm ben
tavrını hiç bozma en azından
cnm zaten eşimle tatlı dille konuştum sonuç ne oldu aynı...
Geçmiş konularına bir göz attım sorunun hep aynı ..
Sen çok inatcı bir kızsın ve herkesin seni anlamasını sana uymasını beklemişsin olmaz
Bir pazar sabahı yatılı misafirler için erken kalkmaktan ya da kayınvalidenin misafiri için gitmekten ya da zilinize bastılar diye sürekli ama sürekli sorun çıkarmışsın
Eşini bunaltmışsın
Ya madem bu kadar tahammulsuz birisin neden kabul ettin onlarla alylı üstlü oturmayı
Bir pazar da geç kalkma erken kalk
Ben çalışıyorum demişsin her konunda
Herkes çalışıyor
Çocuğun da yok
ne var arada bir de itiraz etmesen
Allah kolaylik ve sabir versin..kolay degildir yasadigin
maddi sıkıntılar nedeniyle bazen düşünmüyo değildim kvlerin üst katına taşınayım mı diye, ta ki sizin konuyu okuyana kadar ..
iş eşte bitiyor gerçekten Allah yardımcınız olsun, ben böyle anneleri de anlamıyorum, ne istiyorlar yani..
tamam bir kere iki kere gidersin ama her seferinde gelmenizi istemek de neyin nesi, sizinde kendinize ait bi hayatınız var..
benimde başlarda çok istiyolardı gelip gitmemi ben hep tamam dedim ama gitmedim, ara sıra gittim (evimiz 5dklık uzaklıkta)
kp artık bıktı bişey demiyor, kv ise gelmiyorsun etmiyorsun diyor, bende herkesin kendine göre işleri oluyor. kendi işlerimle anca uğraşıyorum diyorum..
tabi burda eşimin de rolü büyük. gitmiyorsun falan diyor ama ona da sitem ettikleri için söylüyor bana..
demem o ki ya taşınmalısınız o evden, ya eşinizle güzelce konuşmalısınız (ki bu biraz zor gibi görünüyo) ya da katlanmalısınız ailemin bozulmasını istemiyorum diyorsanız..
Geçmiş konularına bir göz attım sorunun hep aynı ..
Sen çok inatcı bir kızsın ve herkesin seni anlamasını sana uymasını beklemişsin olmaz
Bir pazar sabahı yatılı misafirler için erken kalkmaktan ya da kayınvalidenin misafiri için gitmekten ya da zilinize bastılar diye sürekli ama sürekli sorun çıkarmışsın
Eşini bunaltmışsın
Ya madem bu kadar tahammulsuz birisin neden kabul ettin onlarla alylı üstlü oturmayı
Bir pazar da geç kalkma erken kalk
Ben çalışıyorum demişsin her konunda
Herkes çalışıyor
Çocuğun da yok
ne var arada bir de itiraz etmesen
ben kimsenin bana uymasını istemedim . erken kalkmaktan şikayetçi değilim güzel okumamışsın yada anlayamamışsın misafir gelmesinden erken kalkmaktan şikayettçi değilim .ben sadece beni anlamadıklarını ifade ettim kayınvalidem benim evime misafir gelicek tabiki kvmin tarafından kendi ailesi ya yok şuaraya gidin yok sen evine alırsın yani bize karışması sevmiyorum . ben tabiki evimde ağırlıyacağım ben nasıl davrammam gerektiğini bilemiyecek kadar cocukmuyum .annem dahi olsa ben tarafsızım kesinlikle anneme karışma derim çünkü ben evlendim ve eşimden başkasının evime geleck misafire karışmasını istemem. kvm biz misafirlikteyken kendi ailesi geldi diye bzi misafirlikteyken çağırdı eşimi aradı nezaman geliyorsunuz dedi. yani oderece bze karışmasını anlamıyorum. kvminde kendi ailesine çok yakın olması tuaf değilken ben kendi aileme neden yakın olmayayım. ben annemlere bile sık gitmiyorum.
harika açıklamalar :)
LEMIN çalışmaktan da çok bunalmış görünüyor
çalışmayacak o zaman
bi de kimi ailelerde çalışan kadın kendini çok başka görür LEMIN de öyle sanırım
bende çalışıyorum yıllardan beri dediğin gibi herkes çalışıyor
LEMIN ın hatası buraya da yazdığı gibi eşine de yapıyorsa fazla mızmız geliyordur adama
oda bunalmıştır
ama sen önceki konularında bunlara çok değinmedin canım
sürekli çalışıyorum erkenden zile bastılar
yok evime misafir gelecek öğlenlere kadar yatamadım, cam silecektim
kv nin sizi misafirlikteyken çağırması hata tabiki bunu da eşin düzeltecek
fazla müdahale ediyorsa ettirmeyeceksin zamanla oturur inşallah
bu arada eşin yanaştı mı barışmak için falan?
değindim hepsini tek tek okuman lazınki iyi bir sonuç çıkarasın. yok evime misafir gelecek öğlenlere kadar yatamadım, cam silecektim v.s. v.s. evime misafir gelecek tabi ama bana sormuyor eşim müsaitmisn diye ne eşim ne kayınvalidem bana sormadılar.. ayrıca öğlenlere kadar yatamıyacağım bunu aynı cümlede kullanmadım lütfen yanlış anlaşılmasın.eşim barışmak için yanaştı yukarıdaki cümlende yazdım.şuanda konuşuyoruz özür diledi ama onu tam olarak affetmediğimi söyledim zamana brakalım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?