bende boşanıyorum kızlar...

Eşinizin boğazınıza sarılmasını siz çok önemsemediğiniz için bi kenara bırakıorum..Yeni evli olunca erkeklerde bir aileye bağlanma gibi birşey oluyor,biz de ilk zamNlar her haftasonu gidip 2 gün kalırdık,sonra tatlı dille bir haftasonunu kendimize ayıralım dedim,o da sağolsun ok dedi sonra yavaş yavaş istediğim kıvama geldi :)) Bazen 1 ay gidemediğimiz oluyor..Yani eşinize doğrudan istemiyorum demeyin,hastayım yorgunum deyin arkadaş davet edin..Gerçi altı üstlü oturunca nasıl olur bilmiyorum ama..Allah kolaylık versin

son durumunuz ne oldu baristinizmi

Bence bi süre misafir geldiginde gidin daha sonra baktiniz ki esiniz yumusuyor tatli dille neden her misafir geldiginde gidemeyeceginizi anlatabilirsiniz. Bazi kayinvalideler gelinlerini görücüye cikarmayi seviyor, belki sizinkide öyledir.

Allah aşkına hiçbir suçun günahın yok bide toparlamayaçalışıyosun..tamam en azından uğraşmadım demezsin ama eşinin tavırları uğraşılacak gibi değil..Allah yardımcın olsun ama sanırım ben fevri davranırdım

valla sadece kocalarımızla evlenmiyoruz ki.evleneceğimiz kişiyi seçiyoruz ama ailesini seçemiyoruz.ve herkesi kendi ailen gibi kıyaslaman saçma bi görüş.herkes bir olmuyor.

Arkadaşım ya ben girdim dün akşam sonra kendi paylaştığım konuya baktım ilk sayfada yoktu kimse cvp vermedi sandım . BAKMADIM KONUMA meğer cvp vermişsiniz görmedim gerçekten kusura bakmayın . braz uzak kaldım sizden dün açtım ama sonra eşim gelince kapatmak zorunda kaldım . . neyse ben eşimle barışmadım konuşmuyoruz ama beraber yemek yiyoruz ama yüz vermiyorum artık yeter sabır sabır bende kalmadı nezaman benden özür dileyecek ozaman başkaları yüznden birbirimiz yiyoruz . alt tarafı misafir ve bana yaptıkları çok yanlıştı onu kolay kolay affedemem...

cevapladığın için teşekkürler :)
görmemişindir o zaman canım :)
eşin ne sanıyo bu kadar kendisini acaba?
misafir el kusura bakmasın yakın akrabası da olsa
çok aileci erkeklerin eşlerine Allah sabır versin

aslında gözünü korkutman lazımdı LEMIN
boğazını sıktı sonuçta dün buna da çok kızdım üzüldüm ben
tavrını hiç bozma en azından

cnm zaten eşimle tatlı dille konuştum sonuç ne oldu aynı...

maddi sıkıntılar nedeniyle bazen düşünmüyo değildim kvlerin üst katına taşınayım mı diye, ta ki sizin konuyu okuyana kadar ..
iş eşte bitiyor gerçekten Allah yardımcınız olsun, ben böyle anneleri de anlamıyorum, ne istiyorlar yani..
tamam bir kere iki kere gidersin ama her seferinde gelmenizi istemek de neyin nesi, sizinde kendinize ait bi hayatınız var..
benimde başlarda çok istiyolardı gelip gitmemi ben hep tamam dedim ama gitmedim, ara sıra gittim (evimiz 5dklık uzaklıkta)
kp artık bıktı bişey demiyor, kv ise gelmiyorsun etmiyorsun diyor, bende herkesin kendine göre işleri oluyor. kendi işlerimle anca uğraşıyorum diyorum..
tabi burda eşimin de rolü büyük. gitmiyorsun falan diyor ama ona da sitem ettikleri için söylüyor bana..
demem o ki ya taşınmalısınız o evden, ya eşinizle güzelce konuşmalısınız (ki bu biraz zor gibi görünüyo) ya da katlanmalısınız ailemin bozulmasını istemiyorum diyorsanız..

tavrımı koydum soslu_makarna atık yeter gerçekten misafir yüzündden boğazıma sarıldı tamam sıkmadı ama sarıldı ve bana kırarım bir tarafını demek nedemek bu durumdan böyle kolay kurtulamaz. şidi benimle konuşmaya çalışıyor bana gülümsüyor ama nafile... misafir ne el... ben aşık olduğu çok sevdiği eşi...bana böyle davranmasınn sonucuna katlanıcak. eşimin tavrı değişti çok sinirliydi şimdi çok sakin kuzu gbi. eşimle konuşunca buraya yazacağım arkadaşlar...

ben kimsenin bana uymasını istemedim . erken kalkmaktan şikayetçi değilim güzel okumamışsın yada anlayamamışsın misafir gelmesinden erken kalkmaktan şikayettçi değilim .ben sadece beni anlamadıklarını ifade ettim kayınvalidem benim evime misafir gelicek tabiki kvmin tarafından kendi ailesi ya yok şuaraya gidin yok sen evine alırsın yani bize karışması sevmiyorum . ben tabiki evimde ağırlıyacağım ben nasıl davrammam gerektiğini bilemiyecek kadar cocukmuyum .annem dahi olsa ben tarafsızım kesinlikle anneme karışma derim çünkü ben evlendim ve eşimden başkasının evime geleck misafire karışmasını istemem. kvm biz misafirlikteyken kendi ailesi geldi diye bzi misafirlikteyken çağırdı eşimi aradı nezaman geliyorsunuz dedi. yani oderece bze karışmasını anlamıyorum. kvminde kendi ailesine çok yakın olması tuaf değilken ben kendi aileme neden yakın olmayayım. ben annemlere bile sık gitmiyorum.

yok canm taşınma diyemem ama benm yaşadıklarımıda görüyorsun eş önemli bence seniN eşin aileci değil galiba .bak ne kadar kvn melek gbi olsada olmuyor. benim kvm kötü bri değil ama huyu çekilmez hep aynı.

harika açıklamalar :)
LEMIN çalışmaktan da çok bunalmış görünüyor
çalışmayacak o zaman
bi de kimi ailelerde çalışan kadın kendini çok başka görür LEMIN de öyle sanırım
bende çalışıyorum yıllardan beri dediğin gibi herkes çalışıyor
LEMIN ın hatası buraya da yazdığı gibi eşine de yapıyorsa fazla mızmız geliyordur adama
oda bunalmıştır

ama sen önceki konularında bunlara çok değinmedin canım
sürekli çalışıyorum erkenden zile bastılar
yok evime misafir gelecek öğlenlere kadar yatamadım, cam silecektim v.s. v.s.
kv nin sizi misafirlikteyken çağırması hata tabiki bunu da eşin düzeltecek
fazla müdahale ediyorsa ettirmeyeceksin zamanla oturur inşallah
bu arada eşin yanaştı mı barışmak için falan?

değindim hepsini tek tek okuman lazınki iyi bir sonuç çıkarasın. yok evime misafir gelecek öğlenlere kadar yatamadım, cam silecektim v.s. v.s. evime misafir gelecek tabi ama bana sormuyor eşim müsaitmisn diye ne eşim ne kayınvalidem bana sormadılar.. ayrıca öğlenlere kadar yatamıyacağım bunu aynı cümlede kullanmadım lütfen yanlış anlaşılmasın.eşim barışmak için yanaştı yukarıdaki cümlende yazdım.şuanda konuşuyoruz özür diledi ama onu tam olarak affetmediğimi söyledim zamana brakalım dedim.

ii herşeyin hayırlısı o zaman ne diyim
inş. kv den de eşin de zamanla sana da sormayı öğrenirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…