bende boşanıyorum kızlar...

Ortada ciddi bi konu yok arkadasm hemen bosanmaya kalkmak dogru degil bence.tabi hicbir evlilik mukemmel degil sorunlar olur onemli olan sorunlarla bas edebilmektr..erkekler cocuk gibidr aslinda onlari tava getrmk marifet ister ama basardin mi gercekten hersy yolnda gider.evlilgin ilk yili sıkıntılıdr normaldir bu eger birbirinizi seviyorsaniz mucade etmeli ufak bi sorunda ben oynamiyorum gidiyorum demek en kolayi...

Ayrica eşin seni dinlemiyorsa duygularini dusuncelerini kaleme al yikici degl yapici bi sekilde yaz biraz duygusaldan da girebilirsn onu cok sewdgini filan da yaz.asla ailesi hakkinda olmsuz bisey yazma hicbir erkek ailesine laf soyletmez bu onlari hircinlastirir ee bizm de ailemize laf soylense biz de cikarirz penceleri..tutustur mektubu eline sozunu kesmedn yargilamadan dinleyecktr seni mecburen...

Tavsiyen için sğl cnm uygulacağım umarım herşey yoluna girer

eşim aileci olduğu için sorunlar zaten mücadele ediceğim bakalım işe yarıcakmı tavsiyeleriniz için sğln umarım birdaha konu açmak zorunda kalmam.

LEMIN durumuna üzüldüm canım
Allah yardım etsin
senin önceki konularına da yazdım ben
yapı olarak çok hassas bir insansın sen
çok bekliyorsun herşeyi pazar kapı çalınmasın, çalışıyorum şu yapılmasın, çalışıyorum bu yapılmasın v.s.
keşke hiç oturmasaydın altlı üslü
ama olan olmuş eşinle mutluysan hemen boşanacağım deme gerçekten pişman olursun
ya her misafir gediğinde gidip 1 saat kadar görünüp misafirlerden işim var diyerek müsaade isteyeceksin
ya da kv denle bu işi halletmeye çalışacaksın
bu arada erkeğin küsmesi nedir yaa karı gibi :) sinir oluyorum açıkçası

annesinin eteklerinden kopamamis
birey olamamis ve aile oldugunu farkinda degil
cok zor
Allah kolaylik versin

boşanmak için önemli bir konu yok ortada diyen kadınlar,sanırım o yorumunu okumadınız:

adam boğazına sarılmış,yeter artık sus yoksa kırıcam bi tarafını demiş.
boşanmak için illla bi tarafının kırılması mı gerekirdi anlayamadım gerçekten de..
sorun kv ve misafiri mi şimdi yoksa adamın şiddeti mi?

neyse konu sahibi ark.siz kv misafirleri ile ilgili kocanla konuşmaya çalış,huyuna git alttan al,nasılsa kırılmmaış bi tarafın,hele bi kırılsın sonra konuşuruz ,başka bir konunda..

çok kavga oldu bu konulardan çok yoruldum artık ne yapmalıyım sence.. kendi ailemin evinemi dönemiyim ne yapayım ozman bir akılver bana şuan inanki düşünemiyorum.

aaaaaaaaa ben okumamışım orasını
küslükten kv sorunundan ziyade başka bir sorun varmış
önce bunun üzerinde düşün LEMIN cim

bundan 2 önceki yorumumu okudun mu
eşinin aileci olması da varsa da
senin boğazını sıkması v.s. daha ciddi olaylar

Böyle ailesine bağlı adamlara da gıcık oluyorum..
İnsanın işi gücü olur. Her misafir geldiğinde benim kayınvalidemde ne işim var..
Ayrıca altlı üstlü oturmakla da hata etmişsin baştan..

Gelmez gbi yani herşey bitti gbi çünkü telofonlarımı bile açmıyor.

valla o zaman üzülme
bırak anasının dizinin dibinde paşa paşa otursun
bu saatten sonrada arama
seninkinin bi yerleri kalkmış iyice kaldırma

cok sacma misafirleri gidene kadar sizide yaninda tutmasi nasil bir mantik bu cok uzuldum senin adinaa canim ah bu kaynanalar erkegin aileye cok duskun olmasi evlilikte cok problem yaratiyo buna cok kez sahit oldum senin uzulgunu bile bile annesini kirmamak icin herseye boyun egip ailesi ne derse onuyapmaya calisan karisini bana gore ikinci planda tutan erkekler cok var en kizdigim seydir bu ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama biraz zaman taniyin birbirinize belki zamanla duzelir konusarak soyleye soyleye anlatmaya calis esine bende esimin bazi davranislarini surekli soyleyerek konusarak ornekler vererek degistirdim ilk baslardan dizginleri aldim elime suan benim neyi isteyip istemiycegimi neye kizdigimi bunaldigimi gayet iyi biliyor ve beni uzmemek icin dikkatediyo yapmiyo uzulcegim davranislar israrci hic olmuyo ama zamanla oturdu bu duzen tabi sende biraz zaman ver kendine esine bazi erkeklerin evli olduguna onunda bir yuvasi duzeni olduguna alismalri zor olur ama zamanla oda anlar be canim biraz mesafe koymayi nasil davrancagini anlar nsallah hersey gonlunce olur

Gelmez gbi yani herşey bitti gbi çünkü telofonlarımı bile açmıyor.
canim bu arada atlamisim yazarken bogazima sarildi falan demissin bu tabiki dogru bir davranis bicimi degil ama o an biseyler esinin zoruna gitmis cok sinirlenip istemeyerek o hareketi yapmis olabilir esini taniyosundur sinirlenince nasil tepkiler veriyo konusmalri ne derece degisiyor hatirla gozunun onunden gecir bu yaptigi davranisin istemeyerek birseylerin zoruna gitmesimi yaptirdi anla bi eger bu davranislari tartismalarinizda devam ediyorsa konusarak duzeltilmiyosa o zaman uzulerek diyorum bosanmayi dusunebilirsin cunku bir kadina nasil davrancagini sinirlide olsa bilmek zorunda eger bole tartismalarda kirarim bi tarafini gibi daha 1. senenizde laf yapiyosa yanlisininda farkinda degilse ilerliyen zamanlarda anlamiyosa o zaman bir dusun derim ilerde nasil davranicagi napicagi belli olmaz ama iyi dusun canim allah yardimcin olsun bir yuvanin dagillmasi beni cok uzer umarim en kisa zamanda duzeltirsiniz benimde 1. senemde esimle sorunlarim oldu ve sinirle beni itip cekistirdi bu tabiki bana cok koydu nasil yapabilir beni bu kadar cok sevdigini soyleyen adam benim icin herseyi yapan adam nasil olurda boyle davranir diye cok dusundum biraz zamana biraktim arada bir konulari acip konustuk bak sen bana boyle boyle yaptin ben o zaman cok kirildim cok uzuldum hayal kirikligi yasadim diye konulari acip konustuk ve o bana eseklik etmisim cahilikmis askim dedi bunu zamanla anladim dedi ve tekrarini birdaha asla yasamadim insallah yasamamda bu yuzden zaman taniyin birbirinize canim

çok kavga oldu bu konulardan çok yoruldum artık ne yapmalıyım sence.. kendi ailemin evinemi dönemiyim ne yapayım ozman bir akılver bana şuan inanki düşünemiyorum.

sorun eşimin aileci bir yapıya sahip olması diyorsunuz da,o kendi ailesini kurdu farkında değil galiba.herkes bi ana babanın çocuğu,bir aileden geliyor,ama evlenince kendi ailesini kuruyor insan,kendi düzenini,evini,yaşamını,çevresini,bir süre sonra çocuk çocuğa karışıyor ,kendi de ana baba oluyor.
ama daha anne babadan ayrılamayan ,kendi ailesi karısı olduğunun farkında olmayan bir adama ne deseniz boş..
eğer hala eski evinde yaşayacaksa ,neden evlendi? annesinin misafirleriyle otururdu o zaman..
bu şekilde anlatsanız da anlayacağından emin değilim ben...ne yazık ki...üstelik bu konu için size şiddet göstermeye bile başlamış bu adam..eğer evliliğini bile bitirme noktasında hala ailem öncelikli diyorsa,yapabileceğiniz birşey yok bence..
oturun konuşun,bu şekilde devam edemeyeceğinizi,evinizde beraber vakit geçirmek istediğinizi,kendi düzeninizi kurmak istediğinizi anlatın..yoksa devam etmyeceğinizi söyleyin.sakince anlatın hislerinizi.başka bir eve taşınmak istediğinizi söyleyin.

pek sanmıyorum kabul etsin ;ancak bir ihtimal sonuçta..

yoksa da ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin arkadaşım...

çalışıyor musun bilmiyorum,ailen bu konulardan haberdar mı,ne düşünüyorlar bilmiyorum.ama genç kadınsın,boşanmak hayatın sonu değil,mutsuz evlilik yerine tek başına mutlu yaşar insan..hele ki çocuk da yokken..

Geçmiş konularına bir göz attım sorunun hep aynı ..
Sen çok inatcı bir kızsın ve herkesin seni anlamasını sana uymasını beklemişsin olmaz
Bir pazar sabahı yatılı misafirler için erken kalkmaktan ya da kayınvalidenin misafiri için gitmekten ya da zilinize bastılar diye sürekli ama sürekli sorun çıkarmışsın
Eşini bunaltmışsın
Ya madem bu kadar tahammulsuz birisin neden kabul ettin onlarla alylı üstlü oturmayı
Bir pazar da geç kalkma erken kalk
Ben çalışıyorum demişsin her konunda
Herkes çalışıyor
Çocuğun da yok
ne var arada bir de itiraz etmesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…