- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Ayrica eşin seni dinlemiyorsa duygularini dusuncelerini kaleme al yikici degl yapici bi sekilde yaz biraz duygusaldan da girebilirsn onu cok sewdgini filan da yaz.asla ailesi hakkinda olmsuz bisey yazma hicbir erkek ailesine laf soyletmez bu onlari hircinlastirir ee bizm de ailemize laf soylense biz de cikarirz penceleri..tutustur mektubu eline sozunu kesmedn yargilamadan dinleyecktr seni mecburen...
Ortada ciddi bi konu yok arkadasm hemen bosanmaya kalkmak dogru degil bence.tabi hicbir evlilik mukemmel degil sorunlar olur onemli olan sorunlarla bas edebilmektr..erkekler cocuk gibidr aslinda onlari tava getrmk marifet ister ama basardin mi gercekten hersy yolnda gider.evlilgin ilk yili sıkıntılıdr normaldir bu eger birbirinizi seviyorsaniz mucade etmeli ufak bi sorunda ben oynamiyorum gidiyorum demek en kolayi...
boşanmak için önemli bir konu yok ortada diyen kadınlar,sanırım o yorumunu okumadınız:
adam boğazına sarılmış,yeter artık sus yoksa kırıcam bi tarafını demiş.
boşanmak için illla bi tarafının kırılması mı gerekirdi anlayamadım gerçekten de..
sorun kv ve misafiri mi şimdi yoksa adamın şiddeti mi?
neyse konu sahibi ark.siz kv misafirleri ile ilgili kocanla konuşmaya çalış,huyuna git alttan al,nasılsa kırılmmaış bi tarafın,hele bi kırılsın sonra konuşuruz ,başka bir konunda..
boşanmak için önemli bir konu yok ortada diyen kadınlar,sanırım o yorumunu okumadınız:
adam boğazına sarılmış,yeter artık sus yoksa kırıcam bi tarafını demiş.
boşanmak için illla bi tarafının kırılması mı gerekirdi anlayamadım gerçekten de..
sorun kv ve misafiri mi şimdi yoksa adamın şiddeti mi?
neyse konu sahibi ark.siz kv misafirleri ile ilgili kocanla konuşmaya çalış,huyuna git alttan al,nasılsa kırılmmaış bi tarafın,hele bi kırılsın sonra konuşuruz ,başka bir konunda..
aaaaaaaaa ben okumamışım orasını
küslükten kv sorunundan ziyade başka bir sorun varmış
önce bunun üzerinde düşün LEMIN cim[/Q sorun ne biliyormsun sorun eşimin aileci bir yapıya sahip olması....
aaaaaaaaa ben okumamışım orasını
küslükten kv sorunundan ziyade başka bir sorun varmış
önce bunun üzerinde düşün LEMIN cim
eve terk etsen arkandan barışmak için gelirmi ki:44:
Gelmez gbi yani herşey bitti gbi çünkü telofonlarımı bile açmıyor.
cok sacma misafirleri gidene kadar sizide yaninda tutmasi nasil bir mantik bu cok uzuldum senin adinaa canim ah bu kaynanalar erkegin aileye cok duskun olmasi evlilikte cok problem yaratiyo buna cok kez sahit oldum senin uzulgunu bile bile annesini kirmamak icin herseye boyun egip ailesi ne derse onuyapmaya calisan karisini bana gore ikinci planda tutan erkekler cok var en kizdigim seydir bu ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama biraz zaman taniyin birbirinize belki zamanla duzelir konusarak soyleye soyleye anlatmaya calis esine bende esimin bazi davranislarini surekli soyleyerek konusarak ornekler vererek degistirdim ilk baslardan dizginleri aldim elime suan benim neyi isteyip istemiycegimi neye kizdigimi bunaldigimi gayet iyi biliyor ve beni uzmemek icin dikkatediyo yapmiyo uzulcegim davranislar israrci hic olmuyo ama zamanla oturdu bu duzen tabi sende biraz zaman ver kendine esine bazi erkeklerin evli olduguna onunda bir yuvasi duzeni olduguna alismalri zor olur ama zamanla oda anlar be canim biraz mesafe koymayi nasil davrancagini anlar nsallah hersey gonlunce olurEvt ailesi ama benimde bir ailem var ve onun ailesi gbi anlayışsız değil . annemler misafir geldiği zaman çağırmaz zırt pırt misafir geldi hadi gelin yok akraban geldi 1 hafta burda 1 hafta bizlesiniz yani tamam 1 gün gdersin tabiki gdeceksin ama 1 hafata boyunca hayatımızı kısıtlamasını anlamıyorum.eşimin ailesi böyle işte...
canim bu arada atlamisim yazarken bogazima sarildi falan demissin bu tabiki dogru bir davranis bicimi degil ama o an biseyler esinin zoruna gitmis cok sinirlenip istemeyerek o hareketi yapmis olabilir esini taniyosundur sinirlenince nasil tepkiler veriyo konusmalri ne derece degisiyor hatirla gozunun onunden gecir bu yaptigi davranisin istemeyerek birseylerin zoruna gitmesimi yaptirdi anla bi eger bu davranislari tartismalarinizda devam ediyorsa konusarak duzeltilmiyosa o zaman uzulerek diyorum bosanmayi dusunebilirsin cunku bir kadina nasil davrancagini sinirlide olsa bilmek zorunda eger bole tartismalarda kirarim bi tarafini gibi daha 1. senenizde laf yapiyosa yanlisininda farkinda degilse ilerliyen zamanlarda anlamiyosa o zaman bir dusun derim ilerde nasil davranicagi napicagi belli olmaz ama iyi dusun canim allah yardimcin olsun bir yuvanin dagillmasi beni cok uzer umarim en kisa zamanda duzeltirsiniz benimde 1. senemde esimle sorunlarim oldu ve sinirle beni itip cekistirdi bu tabiki bana cok koydu nasil yapabilir beni bu kadar cok sevdigini soyleyen adam benim icin herseyi yapan adam nasil olurda boyle davranir diye cok dusundum biraz zamana biraktim arada bir konulari acip konustuk bak sen bana boyle boyle yaptin ben o zaman cok kirildim cok uzuldum hayal kirikligi yasadim diye konulari acip konustuk ve o bana eseklik etmisim cahilikmis askim dedi bunu zamanla anladim dedi ve tekrarini birdaha asla yasamadim insallah yasamamda bu yuzden zaman taniyin birbirinize canimGelmez gbi yani herşey bitti gbi çünkü telofonlarımı bile açmıyor.
çok kavga oldu bu konulardan çok yoruldum artık ne yapmalıyım sence.. kendi ailemin evinemi dönemiyim ne yapayım ozman bir akılver bana şuan inanki düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?