- 16 Aralık 2014
- 220
- 338
- 78
- Konu Sahibi papatyadanhayaller
-
inşallah bulsun temennim o ama arkamdan ettikleri lafları da allah duyuyor çıkarıcak onlardan eminim ben ben beddua etmek istemiyoum allaha havale eiyorum müstehaklarını o versin.Aynen öyle canım Allah herseyi görüyor. Senun ahını aldı. Yuva yıkmak çok gunah ve bu yuvayi yikan da o. Ben erkek ailelerini de anlamıyorum. Ya evlatları mutlu olsun istemez mi bu insanlar. Ne geçiyor ellerine anlamıyorum. Bu nasıl bir adiliktir. Kac yaşında kadinla evli barklı adam. Muhtemelen işin bu noktaya geleceğini ön göremediği için aman ne olcak mesajdan diye gelişmiş bir durumdur yani erkek acizligi. Yazık yuva kolay kurulmuyor. Ama senin bir suçun yok canım merak etme ilahi adalet yerini bulur.
umarım inş ya birde beni çocuk istememekle itham etmiş kendi dilekçesinde bu bi suç mu iki ay yanyana idik zaten ve bunları görüp bu durumda nasıl çocuk sahibi olmak isteyebilirm bu kötülüğü hiç suçu olmicak bir bebeğe nasıl yapabilirm ki on beş günlükken aldatıldığımı öğrenmişim.Allah başında göstermiş şükret, çoluk çocuktan sonra olmuş.
Umarım davayı kazanırsın.
Anlayış işte benim kayınvalidem olacak insanda bana baskı yapıodu sen çocuk musun ağlıyorsun ne var bir sene geçer bizde asker yolu bekledik diye. ama bu askerlik değil benim eşimin görevi bu ömür boyu yani. Diyordum araya soğukluk girer diye birşey olmaz daha çok özlersinz birbirinizi diyordu hayır senin oğlun benim yanımda iken bu haltları yiyor ben olmadığımda neer yapacak kimbilir dedim en sonunda yapacak olan her zaman yapar dedi çıktı.Bilakis aranıza soğukluk girmesin diye göndermesi gerek. Benim eşim doğu görevinin bitmesine 2o gün kala düğün yaptık düğünden sonra 20 günlüğüne ilişik kesmek için görev yerine döndü o da dağın başı. Kayınvalidem beni oraya bile o 20 gün için gönderecekti soğukluk girmesin diye ben gitmedim tehlikeli olur diye. Kpeder de şerefsizin tekiymiş.Babaya bak oğlunu al olmuş...
Açtım maddi manevi o da bana açmış gülsem mi ağlasam mı bilemedim inanki.. hem suçlu hem güçlüManevi tazminat davası aç.Böylelerinin canını para yakar.
bildirdim canım herşeyi anlattım avukatıma.Esinizin babasindan ölüm tehditi almissiniz. Bunu da mutlaka avukatiniza soyleyin. Savciliga suc duyurusunda bulunun. Dava sonuclanana kadar size koruma versinler. Kadina siddet olaylarini okuyoruz hep. Dikkatli olun.
gerçekten çok sevinirim benim için araştırırsan.Kesinlikle bildir istersen araştırayım kara kuvvetlerinde nereye yapılır bu bildirim.Git bildir mimlesinler pisliği. Duyduğğum bir rütbeli sırf bu yüzden telefon bile kullanamıyor.
Seni neyle suçluyor peki?inşallah bulsun temennim o ama arkamdan ettikleri lafları da allah duyuyor çıkarıcak onlardan eminim ben ben beddua etmek istemiyoum allaha havale eiyorum müstehaklarını o versin.
umarım inş ya birde beni çocuk istememekle itham etmiş kendi dilekçesinde bu bi suç mu iki ay yanyana idik zaten ve bunları görüp bu durumda nasıl çocuk sahibi olmak isteyebilirm bu kötülüğü hiç suçu olmicak bir bebeğe nasıl yapabilirm ki on beş günlükken aldatıldığımı öğrenmişim.
Anlayış işte benim kayınvalidem olacak insanda bana baskı yapıodu sen çocuk musun ağlıyorsun ne var bir sene geçer bizde asker yolu bekledik diye. ama bu askerlik değil benim eşimin görevi bu ömür boyu yani. Diyordum araya soğukluk girer diye birşey olmaz daha çok özlersinz birbirinizi diyordu hayır senin oğlun benim yanımda iken bu haltları yiyor ben olmadığımda neer yapacak kimbilir dedim en sonunda yapacak olan her zaman yapar dedi çıktı.
Açtım maddi manevi o da bana açmış gülsem mi ağlasam mı bilemedim inanki.. hem suçlu hem güçlü
bildirdim canım herşeyi anlattım avukatıma.
valla bende anlamıyorum neyine güveniyor da yaptığı şeyleri yapmadım diyor benim elimde bu kadar delilin olduğunu bilmediği için mi acaba. Dilekçesinde 'ben bebek sahibi olmak istiyordum eşim benden zorla korunmamı istiyordu, kendisi bebek için beni oyalıyordu yazmış' bunun haricinde de ev işleri yapmak yerine kendimi odama kapatıyormuşum bu suçlamalar var sadece.. lütfen affedin kızlar açıkça konuşuyorum ama gerçekten asabım bozuluyor.Seni neyle suçluyor peki?
Nasıl böyle cirkeflesebiliyor ! İş yapmamak iki ayda cocuk yapmamak... çocuk mu adam. Ailesinin tavrı ne bu durumda? Birlesmenizi istiyorlar mi yoksa oğullarının tarafinda mı duruyorlar?valla bende anlamıyorum neyine güveniyor da yaptığı şeyleri yapmadım diyor benim elimde bu kadar delilin olduğunu bilmediği için mi acaba. Dilekçesinde 'ben bebek sahibi olmak istiyordum eşim benden zorla korunmamı istiyordu, kendisi bebek için beni oyalıyordu yazmış' bunun haricinde de ev işleri yapmak yerine kendimi odama kapatıyormuşum bu suçlamalar var sadece.. lütfen affedin kızlar açıkça konuşuyorum ama gerçekten asabım bozuluyor.
Ailemin yanında bulunduğum dört ay zarfında hiçbir şekilde bir adım atmadılar aranızı bulalım barıştıralım neden böyle oldu demediler. Sadece bir defa annesiyle karşılaştık o bana oğlum diyorki beni sevseydi geri gelirdi sevmiyor demekki dedi. bende ben onu sevdiğimi gösterecek çok şey yaptım o benim çin ne yaptı beni aramadı sormadı yanında götürmedi hiçbirgün derdin ne demedi bana ayrıca o beni seviyormuymuş seviyorsa bu yaptıkları ne dedim kızım cahillik sizinkisi dedi herneyse alllah hakkımızda hayırlısını versin ama ben artık onun peşinde koşmaktan yoruldum bişey yapmicam kendisi bilir dedim. Benim ailem barışmaktan yanaydı ilk zamanlar kızım gelirler konuşuruz anlaşırsınız evinizi ayıırsınız kendinize çeki düzen verin deneyin demişlerdi ama onlardan hiç bi adım gelmedi. eşim olacak insan beni aamayıp sormayıp başkalarıyla konuşunca babası bana telefonda ben oğluma git getir demeden seni getiremez geliyorsan kendin gel deyince bile ben kendimi kötü hissettim gitsem mi diye düşündüm babasına gelsem nasıl gelicem oğlunuzla hiç görüşmedik dedim o seni arar birazdan dedi bir müddet sonra aradı eşim ben bu evliliği kafamda bitidim konuşacak bişey yok seni çok sevmiştim ama birbirimizden beklediklerimizi yapamadık seninle evlnerek ağzıma s...çmışım dedi bana telefondaNasıl böyle cirkeflesebiliyor ! İş yapmamak iki ayda cocuk yapmamak... çocuk mu adam. Ailesinin tavrı ne bu durumda? Birlesmenizi istiyorlar mi yoksa oğullarının tarafinda mı duruyorlar?
buna inanmayı çok istiyorum kimsenin yanında ağlamadım ailemin yanında bile, her zaman başımı dik tutmaya çalışıyorum ortada bir zulüm var ve ben boyun eğmek istemiyorum elimden geleni, gücümün yettiği kadarını yapıp,gerisini de gücü herşeye yeten rabbime emanet ve havale ediyorum.sakın üzülme..sen başını dik tut.harika bir gelecek seni bekliyor..utanması gereken vicdanı rahatsız olacak taraf belli..boşandığın gün bayramın olsun..
buna inanmayı çok istiyorum kimsenin yanında ağlamadım ailemin yanında bile, her zaman başımı dik tutmaya çalışıyorum ortada bir zulüm var ve ben boyun eğmek istemiyorum elimden geleni, gücümün yettiği kadarını yapıp,gerisini de gücü herşeye yeten rabbime emanet ve havale ediyorum.
ama işte bi tarafım ne kadar güçlüyse bir tarafımda o kazar zayıf duygularımı olabildiğince mantığımın önüne almamaya çalışıyorum çünkü bu zamana kadar hep duygusal kararlar verdim ve acısını ben çektim.
Ruh hastası..valla bende anlamıyorum neyine güveniyor da yaptığı şeyleri yapmadım diyor benim elimde bu kadar delilin olduğunu bilmediği için mi acaba. Dilekçesinde 'ben bebek sahibi olmak istiyordum eşim benden zorla korunmamı istiyordu, kendisi bebek için beni oyalıyordu yazmış' bunun haricinde de ev işleri yapmak yerine kendimi odama kapatıyormuşum bu suçlamalar var sadece.. lütfen affedin kızlar açıkça konuşuyorum ama gerçekten asabım bozuluyor.
canım seninki kaçıncı aile mahkemesi idi benimde var hakimle görüşmek istediğim bi kaç mesele avukatım özel görüşme sağlayacak mahkeme esnasında oradaki herkesi çıkarıp hakimle konuşturabileceğini söylediRuh hastası..
Yüz kızartıcı suçmuş gibi bunları dilekçeye yazmışş ger....kalıı...
Sabret diyorum sana...
Ve hakimle gerekirse git konuş duruşmadan bir kaç gün önce.
Gerekirse kapısında yat ama konuş.
Ben öyle yapmıştım..
Çekişmeliydi bizimkisi ama birbirimizi suçladığımız bir durum yoktu..
Anlattım durumu benim bu adamdan boşanmam lazım hakim bey dedim..
Dilekçeye yazamadığım şeyler var dedim, çocuk var diye korkuyorum yazamıyorum dedim..
Beni dinleni, pek fazla yorum yapmadı..
Duruşma günü tek celsede boşadı bizi
gerçekten çok sevinirim benim için araştırırsan.
canım inan bende anlayamıyorum bana ben sadece seni seviyorum kalbim sadece senin için atıyor elimde değil içimden başkalarıyle konuşmak yazışmak geliyor biz erkekler böyleyiz işte kırk yaşına kadar kendimizden büyüklerle kırk yaşından sonrada kendimizden küçüklerle knşmak istyrz dedi ya insan yerine koydum onu anlamaya çalıştım başka biri olsa yerimde onu bu şekilde dinler miydi dedimki bak eğer psikolojik olarak rahatsızlıksa ne bileyim bağlanamama sendromu vs gibi bişeyse birlikte aile terapisine yada evlilik terapisine gidelim kimse bilmek zorunda değil sen çaba göster yeterki birlikte aşalım diye ama ben iyi niyetli davranıp onu anlamaya çalıştıkça zannettiki ben hiç bşy yapmam safım salağım o naparsa alııp kabul ederim. onunki sevgi değil bu resmen bir hastalık olmuş hani biri olsa dicemki aşık oldu ama bir tane değil on tane değil inanın ki değil kızlar birsürü kadın...Boyun egmeyin tabi.
Ben surayi anlamadim, madem baska birini seviyormus sizinle niye evlenmis ? Deli mi ne ? Madem cok merakliymis, gitsin amca kiziyla olsun o zaman, sizin hayalleriizle niye oynamis? Insanlarin hayatlariyla oynamak bu kadar kolay olmamali.
Siz (kara kuvvetleri demislerdi sanirim?) Kara Kuvvetlerine mutlaka yazin. Annemin arkadasinin kocasi da subaydi, o da metres tutmustu sanirim, magdur es dilekce yazmis, aninda isleme koydular, adamin kadinin ailesinin oldugu memlekete tayini cikti. Yani ordumuz rezillige musamaha gostermiyor, mutlaka dikkate alip cezasini verirler. Ozellikle yabanci kadinlara yazmis demissiniz, herifin kadin duskunu bir ahlaksiz olmasina goz yumacaklarini sanmiyorum.
avukatım var sağolsun ilgileniyor aydınlatıyor birde bu siteye dava açmadan öncede ço k girip bakıyordum netten araştırma yapıyordum medeni kanun kadın hakları gibi konularda mahkeme delil ıspat vs ön araştırma yaptım gerçekten o kadar güzel insanlar varki burda yazılanlar bana yeri geldi terapi oldu başarabilirim duygusunu buldum dün üye oldum ve sizlerleyim kızlar... Onu kara kuvvetlerine şikayet edebilme hakkımın olduğunu bilmiyordum duymuştum ama nasıl ne şekilde olucak diye düşündüm birde onun meslek hayatına zarar versem oda bana musallat olur diye kokrtum açıkçasıŞu an bütün ipler sizde.
O adamın donuna kadar alıp rezil rusva etme hakkınız var.
karşısında çok sağlam durmanız lazım.
yanlız size kesinlikle ve kesinlikle avukat tavsiye ediyorum
bu ruh hastasının karşısında siz kendinizi tek başına savunamazsınız.
tazminat nakafa açabildiğiniz kadar dava açın.
psikolojınızı bozmuş bunun bile bedelini ödeyemez.
Beter olsun, sakın yılma!! Tüm haklarını fazlasıyla alırsın inşallahilk davayı açtığım sırada istemiyorum onun hiç birşeyini diye gurur yapmıştım ama sonra bana yaşattıkları gözümün önüne geldi haksızlığa boyun eğmemem gerektiğini ve medeni kanun çerçevesinde hakkımı almam gerektiğini düşündüm birde bilmem inanır mısınız bazılarının canı sadece bu şekilde yanıyor kızlar... merhamet vicdan dökülen gözyaşları kırılıp dökülen umutlar hayaller hiç umrunda olmuyor kimsenin... o yüzden de maddi manevi tazminatta açtım ama ağlıyor benim maddi gücüm yok diye.
Hiç korkmaaa madem sana bunları yaşattı demekki göze aldı.avukatım var sağolsun ilgileniyor aydınlatıyor birde bu siteye dava açmadan öncede ço k girip bakıyordum netten araştırma yapıyordum medeni kanun kadın hakları gibi konularda mahkeme delil ıspat vs ön araştırma yaptım gerçekten o kadar güzel insanlar varki burda yazılanlar bana yeri geldi terapi oldu başarabilirim duygusunu buldum dün üye oldum ve sizlerleyim kızlar... Onu kara kuvvetlerine şikayet edebilme hakkımın olduğunu bilmiyordum duymuştum ama nasıl ne şekilde olucak diye düşündüm birde onun meslek hayatına zarar versem oda bana musallat olur diye kokrtum açıkçası
Kız ne üzcekkk kurtuldumm bencanım seninki kaçıncı aile mahkemesi idi benimde var hakimle görüşmek istediğim bi kaç mesele avukatım özel görüşme sağlayacak mahkeme esnasında oradaki herkesi çıkarıp hakimle konuşturabileceğini söyledineler yaşattı pislik herif. sen nasıl konuştun hakimle bende çok isterim birebir konuşmayı... seni üzmezse biraz bahseder misin?
yani aslında bende düşünebilirdim amaKız ne üzcekkk kurtuldumm ben
Büyükçekmece 2.aile mahkemesiydi sanırım 2,5 yıl geçti.
Sabahtan gittim duruşmaların bitmesini bekledim.
Bi ara duruşmaya ara verdi, odasına girdi...
Bende arkasından kapısını tıkladım girdim içeriye...
İzninizle konuşabilir miyiz dedim, buyrun oturun dedi başladım anlatmaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?